Belépés
velemenyezd: Est Media: december 20-án zárul a Delta-tranzakció
hatállyal az igazgatóság tagjának választotta Szlankó Jánost és Hetényi Lászlót.
Szlankó János a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. alapítója, amely az 1990-es és 2000-es évek legnagyobb magyarországi rendszerintegrátora, egyben a T-Systems Magyarország Zrt. elődvállalata, emellett egyike volt a PanTel távközlési szolgáltató alapítóinak is.
Hetényi László 1979 és 1988 közöt
2019-10-01 19:32:36
velemenyezd: Figyelő - Új utakon Jászai Gellért, már nem a Mészáros-csoport részeként építkezik az üzletember
Gellért. Közölte: hitel, kötvénykibocsátás vagy akár intézményi befektetők bevonása is szóba jöhet a T-Systems felvásárlásának finanszírozásakor.
A vételárról annyit árult el, hogy magyarországi viszonylatban kifejezetten nagy volumenű ügyletről van szó. Arról is beszélt, hogy a további tulajdonszerzésekhez akár Opus-részesedése egy részének eladására is szükség lehet.
A
2019-07-11 07:30:51
velemenyezd: ITM: a Huawei megerősíti szerepvállalását a magyar infokommunikációs szektor fejlesztésében
ezekkel a tervek szerint a következő öt évben mintegy 200 magyar fiatalt szeretnének mérnöki ismeretanyaghoz juttatni. A tudástranszfert támogatja a vállalat közeljövőben létrehozandó magyarországi képzési és tanúsítási központja (HAINA) is.
A közlemény idézi Palkovics László, innovációs és technológiai minisztert, aki elmondta: a szándéknyilatkozat új távlatokat nyithat meg
2019-07-01 13:51:24
velemenyezd: Uniós főtanácsnok: nem sérti a közösségi jogot a magyarországi távközlési különadó

Az ügyben a brit Vodafone-csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország fordult bírósághoz, mondván, a törvény több elemében is ellentétes az európai uniós joggal.
Juliane Kokott azonban arra az álláspontra helyezkedett, hogy a távközlési különadó árbevétel-alapú közvetlen jövedelemadóként nem ütközik a hozzáadottértékadó-rendszerről szóló irányelvbe, összhangban van a letele
2019-06-13 12:11:19
velemenyezd: ITM: elkészült a magyar 5G Stratégia szakmai tervezete
egyedülálló lehetőséget az 5G hálózatba kapcsolt járművek tesztelésére, a közlekedési szituációk modellezésére valós környezetben - emlékeztetnek a közleményben.
A tervezetet a Magyarországi 5G Koalíció keretein belül, a szolgáltatók, eszközgyártók, fejlesztők és a potenciális üzleti felhasználók bevonásával elelvégzett intenzív munka alapozta meg. Az állami szereplők részvé
2019-03-21 18:22:04
velemenyezd: Jelentősen növelte forgalmát tavaly Magyarországon a Huawei
eddig 1,2 milliárd dollárt fektetett be Magyarországon és az elmúlt öt évben közel 60 milliárd forint adóval járult hozzá a költségvetési bevételhez.
Az amerikai külügyminiszter magyarországi látogatása során a kínai-magyar kapcsolatok erősödése, ezzel együtt a Huawei piaci térnyerését kifogásoló álláspontját kommentálva a Huawei Technologies Hungary vezérigazgatója leszögez
2019-02-12 16:33:03
velemenyezd: Meghosszabbították a Vodafone frekvenciahasználati jogosultságát
frekvencia tartományban már megkezdte a 4G-s szolgáltatás nyújtását is, a jövőben pedig a tartomány akár 5G-s szolgáltatásra is alkalmas lehet. A Vodafone Magyarország elkötelezett a magyarországi telekommunikációs infrastruktúra, így a mobil és vezetékes hálózatok fejlesztése mellett - írták.
A társaság célja, hogy a UPC Magyarország korábban bejelentett, az Európai Bizotts
2018-12-05 13:52:09
velemenyezd: Telekom: átlag feletti teljesítmény az első fél évben
illetve a készülékértékesítési bevételek növekedésének köszönhető. Kiemelte: látható, hogy az elmúlt időszakban a Telekom hozza a várt számokat, a jelentős piaci változások között is. A magyarországi előfizetéses mobil, szélessávú, és TV ügyfélbázis bővülése folytatódik - tette hozzá.
Az osztalékról közölte: a 2018-as év után részvényenként 25 forintos osztalék fizetését terv
2018-08-09 10:51:12
velemenyezd: Újabb fejlesztést adtak át a Szupergyors internet program keretében
biztosító felhasználóhelyet alakítottak ki a háztartások számára. Ehhez 12,2 milliárd forint pályázati pénzt használtak fel.
A műszaki vezető közölte, a SZIP-fejlesztések 46 magyarországi járásban folynak, s ezek között van a hatvani, ahol további négy település részese a programnak.
Sipos Jánosné, Rózsaszentmárton polgármestere elmondta: az elmúlt nyolc évben a települé
2018-07-25 15:31:29
velemenyezd: Folytatja a fejlesztéseket a Digi-csoport Magyarországon
folytatja tevékenységét.
Az Invitel megvásárlásával a csoport szolgáltatási területe és ügyfélköre is számottevően bővült. A társaság 30,4 százalékos részesedésével az első a magyarországi teljes televízió piacon, a vezetékes szélessávú internet- és telefonszolgáltatások területén pedig 24,8, illetve 22,7 százalékos részesedésével a második helyre lépett a szolgáltatók közöt
2018-07-24 17:31:51
velemenyezd: Hitelminősítés - Levette a napirendről a Digi felminősítését a Moody's
feltételekkel és kötelezettségek előírásával jóváhagyta az ügyletet.
A Moody's adatai szerint a tranzakció értéke 135,4 millió euró.
Az akvizíciós ügyletben érintett két vállalat a magyarországi vezetékes távközlési piac jelentős, országos szereplője, több százezer előfizetőnek nyújt vezetékes telefon-, internet-, vezetékes műsorterjesztési és egyéb szolgáltatásokat.
2018-06-19 17:53:20
zgfumag: A végén mégis Mészáros Lőrinchez kerül a Telenor?
Telenor Magyarországot a PPF-csoportnak, amely a kelet-közép-európai térség legnagyobb magántőke-befektetője. A tranzakció magában foglalja a Telenor kizárólagos tulajdonában álló magyarországi, bulgáriai, montenegrói és szerbiai mobilszolgáltatóit, valamint a Telenor Common Operation technológiai szolgáltatót.

A társaság hangsúlyozta azt is, hogy a tranzakció semmilyen
2018-03-22 19:35:00
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Jászai Gellért, Digi-csoport Magyarországon, Mészáros Lőrinchez, Szlankó Jánost, Hetényi Lászlót, Szlankó János, KFKI Rendszerintegrációs Zrt, T-Systems Magyarország Zrt, Hetényi László, Palkovics László, Vodafone Magyarország, Juliane Kokott, Huawei Technologies Hungary, Európai Bizotts, Sipos Jánosné, Telenor Magyarországot, Telenor Common Operation, magyar infokommunikációs, közösségi jogot, magyarországi távközlési, végén mégis, igazgatóság tagjának, vételárról annyit, részének eladására, tervek szerint, tudástranszfert támogatja,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.