Belépés
velemenyezd: Több mint húsz hazai felsőoktatási intézmény csatlakozott az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjához
20-a - már több héten át tartó rendezvénysorozattá nőtte ki magát. Az egyetemek ezekben a napokban, hetekben rendezik meg kiemelt sporteseményeiket. Ez a mostani a negyedik év, amikor a magyarok csatlakoztak a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) rendezvénysorozatába.
Kiss Ádám hangsúlyozta, hogy Magyarországon mindig sok fiatalt sikerül megmozgatni ebben az időszakban.
2019-09-19 17:31:50
velemenyezd: Gulyás Gergely: Németországban is pozitív várakozás övezi az új Európai Bizottságot
szükséges.
Gulyás Gergely részt vett a magyarországi határnyitás 30. évfordulója alkalmából a düsseldorfi tartományi gyűlésben (Landtag) tartott megemlékezésen. Beszédében kiemelte: a magyarok ma is büszkék, hogy az 1989 augusztusi páneurópai piknik és a szeptemberi határnyitás hozzájárult ahhoz, hogy szabadságban és békében egyesülhetett újra Németország.
Akkoriban "úgy
2019-09-19 17:22:07
velemenyezd: Szijjártó: kölcsönös tiszteletre van szükség a nemzetközi kapcsolatokban
külügyminiszter felidézte: egy évvel ezelőtt ő is kitüntetést adott át azeri kollégájának, mert mindig barátságot és tiszteletet mutatott Magyarország és a magyar nemzet iránt, amit a magyarok nagyra értékelnek.
Elmar Mammadyarov arról beszélt, hogy a kitüntetéssel azt a baráti nyitottságot ismerik el, amellyel Szijjártó Péter viszonyul Azerbajdzsánhoz.
A kitüntetéssel a
2019-09-19 16:02:00
velemenyezd: Wolfgang Schäuble: a magyarok bátorsága révén új fejezet kezdődött a történelemben 1989-ben
tudni, hogy a határokat sem Németországban, sem Európában nem lehet megváltoztatni, mert az ilyen törekvéseket a kommunista rezsim erőszakkal elnyomná, amint azt a németek 1953-ban, a magyarok 1956-ban, majd a csehszlovákok 1968-ban, a lengyelek pedig 1980-81-ben megtapasztalták.
Azonban 1989-ben "megéreztük, hogy valami elmozdult, és a magyarok bátorságának köszönhetően a p
2019-09-17 08:41:10
velemenyezd: Birkózó-vb - Lőrincz Tamás újra nyert, aranyéremért birkózhat
és kétszeres vb-ezüstérmes magyar üzbég, ukrán és litván rivális legyőzésével menetelt a négy közé, ahol már annak tudatában léphetett szőnyegre, hogy a tokiói játékokra biztosította a magyarok helyét a kategóriában.
Az elődöntőben így már "csak" a finálé volt a tét, amiért ugyanakkor nem az előzetesen várt, kétszeres olimpiai bajnok Roman Vlaszovot, vagy esetleg a 2017-es vi
2019-09-16 14:22:40
kirscha: Szép napot mindenkinek!
akik még mindig nem ismerték fel a lényeget, és mások tevékenységében és létezésében látják a bajok okát.A FaceBook egyre több csoportjában bukkannak fel azok a"nagyon magyarok" akik - bármi is legyen az éppen aktuális téma - mindig oda lyukadnak ki, hogy a zsidók, meg cigányok miatt tart ott Magyarország, ahol. Sőt, mások által ismert, általuk pedig nem ismert e
2019-09-16 09:20:16
velemenyezd: Kettesfogathajtó-vb - Hölle és a magyar csapat sporttörténelmi diadal kapujában
csapatversenyben fölényesen vezet a magyar trió, elsősorban annak köszönhetően, hogy Hölle mindkét számban a legjobbnak bizonyult. Az együttesek legrosszabb eredménye mindig kiesik, így a magyarok előnye közel 15 hibapontra nőtt a németekkel szemben, akik az első szám után még csak alig több mint öttel voltak lemaradva.
Amennyiben Hölle és a magyar csapat is megvédi címét, úg
2019-09-14 19:31:38
maroka: Elindították a NEK visszaszámláló óráját
eucharisztikus kongresszus mottója: ,,Minden forrásom belőled fakad" (Zsolt 87,7). Ez annak a zsoltárnak a végén található, mely arra utal, hogy minden nép testvére a másiknak. Mi, magyarok is mutassuk meg a saját értékeinket és készüljünk az eucharisztikus kongresszusra imádsággal, önkéntes munkával, és természetesen szentségimádással is. ,,Adja Isten, hogy mindan
2019-09-14 13:09:21
velemenyezd: Kettesfogathajtó-vb - Hölle Martin és a magyar csapat vezet a díjhajtás után
fős mezőnyben.
A csapatversenyben fölényesen vezet a magyar trió, elsősorban Hölle fantasztikus díjhajtásának köszönhetően. Az együttesek legrosszabb eredménye mindig kiesik, így a magyarok előnye több mint öt hibapont a németekkel szemben.
Szombaton a maratonhajtásra kerül sor, vasárnap pedig az akadályhajtással zárul a vb.
Állás a díjhajtás után:
egyéni:1. Hö
2019-09-13 18:01:42
velemenyezd: Davis Kupa - Balázs Attila és Szerhij Sztahovszkij kezd a budapesti osztályozón

A pénteki sorsoláson eldőlt, hogy a második egyest a magyarok éljátékosa, Fucsovics Márton vívja Ilja Marcsenkóval. A vasárnapi párosban Fucsovics és Balázs száll szembe Sztahovszkijjal és Gyenyisz Molcsanovval, majd két páros következik, a szombatihoz képest fordított felállásban.
A világranglistán 65. Fucsovics az MTI kérdésére elmondta, mind a négy eddigi meccsükön ki
2019-09-13 13:21:26
velemenyezd: Gazdag programkínálattal várja a látogatókat a Magyarság Háza

A Nyelvhatárőrök sorozat első részében pénteken este Csángómagyarok a 21. században címmel Petrás Mária, az Egyházaskozáron élő Puskás Antal és Csoma Gergely előadásai révén betekintést nyerhet a közönség a moldvai magyarság kultúrájába - mondta Csibi Krisztina.
Ismertetése szerint a Magyarság Házában szeptemberben folytatódnak a családi mesedélelőtt programjai. A soroza
2019-09-13 12:31:39
eva6: Mai harmónia kártyám
erő

Üzenete a vállat feladat szabad végrehajtása. A harcos ember állata - ám valójában zsákmány állat, amely elmenekül a ragadozók elől, mégis oly bátor az emberrel együtt a háborúban. A magyarok szent állata, a táltos paripa. Ezért a Magyarok kártyáján felbukkanó ló a Táltost jeleníti meg. Találd meg az örömet abban, amivel foglalkoznod kell, és megérted, miért ad öröm
2019-09-13 06:30:14
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Egyetemi Sport Nemzetközi Napjához, Gulyás Gergely, Európai Bizottságot, Wolfgang Schäuble, Lőrincz Tamás, Hölle Martin, Davis Kupa, Balázs Attila, Szerhij Sztahovszkij, Magyarság Háza, Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség, Kiss Ádám, Elmar Mammadyarov, Szijjártó Péter, Roman Vlaszovot, Amennyiben Hölle, Adja Isten, Fucsovics Márton, Ilja Marcsenkóval, Gyenyisz Molcsanovval, Petrás Mária, Puskás Antal, Csoma Gergely, Csibi Krisztina, Magyarság Házában, nemzetközi kapcsolatokban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.