Belépés
maroka: Kezdj szolgálni, és maradj csendben!
(vö. ApCsel 12,10-17). Kérjük a kegyelmet, hogy tudjunk egymásért imádkozni! Szent Pál arra buzdította a keresztényeket, hogy mindenkiért imádkozzanak, de mindenekelőtt azokért, akik kormányoznak (vö. 1Tim 2,1-3). ,,De ez a kormányfő...", és sokféle jelzővel illetik; nem sorolom fel őket, mert nem ez a megfelelő hely és idő, hogy számba vegyük milyen jel
2020-06-30 12:45:21
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Bakondi: fontos érdek a konzekvens magyar álláspont
embercsempészt, mint tavaly egész évben - közölte.
Felidézte: korábban önálló nemzeti konzultáció foglalkozott a migráció kérdésével, és az elsöprő lakossági támogatás birtokában a kormány bátran képviselte a magyarok álláspontját.
Felhívta a figyelmet arra: nem látszik, hogy az Európai Unió változtatni kíván a 2015 óta folytatott, kudarcos migrációs politikáján.
2020-06-29 22:03:45
velemenyezd: Online nemzetközi konferenciát tartanak Orbán Viktor részvételével jövő szerdán
jövő júliustól, amelynek köszönhetően az anyák több pénzhez juthatnak az első fél évben, mint amikor dolgoztak, és ezáltal nő a megbecsültségük is - emelte ki.
Hangsúlyozta, hogy a kormány a családtámogatásokra 2300 milliárd forintot fordít a költségvetésből, vagyis majdnem két és félszer annyit, mint 2010-ben, amikor ez az összeg 960 milliárd forint volt.
A kormány a já
2020-06-29 22:03:29
velemenyezd: Kazany ad otthont a speciális olimpia téli világjátékoknak 2022-ben

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség hétfői sajtóközleménye szerint eredetileg Svédország lett volna a házigazda 2021. február 2. és 13. között, ám a svéd kormány nem tudta biztosítani a szükséges összeget, így a szervezőbizottság elállt a rendezéstől.
Az előzetes jelentkezések alapján 108 országból több mint kétezer sportolót regisztráltak már az oroszországi eseményre.
2020-06-29 20:53:20
velemenyezd: Krónika 9. rész (költségvetés)


Kisebbségi előadó: egyetlen ellenzéki módosítást sem fogadtak be

Varju (DK), a költségvetési bizottság kisebbségi előadója elmondta: a kormányoldal egyetlen ellenzéki módosítást sem fogadott el a nyolcszázból.
Közölte azt is: a kormány rossz időpontban nyújtotta be a büdzsét, a szeptemberi beterjesztés több lehetőséget nyújtott volna a gazdálkodók számá
2020-06-29 19:02:49
velemenyezd: Szijjártó: Líbia stabilitása európai érdek
korábbi nyugat-európai érvelés, amely az illegális migráció legalizálására vonatkozott és amely munkavégzési szempontból akart bevándorlókat Európába hozni.
Kijelentette: az európai kormányok és politikusok feladata, hogy elsősorban az európai embereknek segítsenek, ezért most minden munkavállalási célú migrációs hullámot a lehető legerőteljesebben vissza kell szorítani.
2020-06-29 17:42:40
velemenyezd: Krónika 8. rész (azonnali kérdések, költségvetés)
szó.
Az alaptörvény is tartalmazza, hogy csak mi dönthetjük el, kikkel akarunk együtt élni, ezért szuverenitási szempontból is érdekes ez az ügy - mutatott rá.

Fidesz: a kormány és az emberek közötti bizalom a siker alapja

Bartos Mónika (Fidesz) arról beszélt, hogy nehéz időkön van túl Magyarország, az elmúlt hónapokban olyan helyzetet élt át, amilyen k
2020-06-29 17:02:41
velemenyezd: Krónika 6. rész (azonnali kérdések)


DK: a bilincs és a gázspray nem az iskolába való

Bősz Anett (DK) a kormányt bírálta az iskolarendszer egyenlőtlenségei miatt, és úgy vélte: az iskolaőrség nem lesz megoldás a problémákra.
A gondokat nem lehet bilinccsel, gumibottal és gázspray-vel megoldani, ezek az eszközök nem az iskolákba, hanem börtönbe valók - jelentette ki.
Orbán Viktor, mi
2020-06-29 16:22:48
velemenyezd: Krónika 5. rész (azonnali kérdések)


KDNP: hogyan támogatja a kormány a diákok nyári munkavállalását?

Simicskó István (KDNP) arról beszélt, hogy az idei rendkívüli tavasz után - a kormány eredményes védekezésének köszönhetően - reményeik szerint nyugodtabb nyár elé nézhetnek. Közölte: a koronavírus elleni védekezésből, valamennyi ágazat, így az oktatás is kivette a részét.
Megjegyezte: vál
2020-06-29 16:12:23
velemenyezd: Krónika 4. rész (azonnali kérdések)


LMP: mi lesz a vasúti mellékvonalakkal?

Keresztes László Lóránt (LMP) azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy mit terveznek a vasúti mellékvonalakkal. Azt mondta, a balliberális kormányok intézkedései a vidék ellen, a vasúti mellékvonalak ellen irányultak, és akkor a mostani kormányzó erők tiltakoztak, most mégis ezt a hagyományt követik.
A mellékvonalak
2020-06-29 15:23:04
velemenyezd: ITM-államtitkár: kedvező folyamatok tapasztalhatók a munkaerőpiacon
rámutatott: második hete folyamatosan csökken a regisztrált álláskeresők száma. Öt hét alatt, a munkahelyteremtő bértámogatás meghirdetése óta 24 ezer új munkahely létrehozásához járult hozzá a kormány, azaz 24 ezer magyar állampolgárnak segít munkához jutni.
Kifejtette: a munkaerőpiaci fordulatra utal az is, hogy a bejelentett üres álláshelyek száma jelentősen nőtt, a megelő
2020-06-29 15:22:39
velemenyezd: Koronavírus - Egy felmérés szerint az erdélyi magyarok jobban tartanak a járvány gazdasági hatásaitól, mint a m
százaléka volt kényszerszabadságon vagy munka nélkül. Továbbra is nagyon magas (61 százalék) azok aránya, akik saját pénzügyi helyzetük romlására számítanak a járvány miatt.
A román kormány intézkedéseinek a megítélése az elmúlt hónapokban gyökeresen megváltozott. Míg április elején a válaszadók 68 százaléka egyetértett a kormány járványügyi intézkedéseivel, 81 százaléka ped
2020-06-29 15:14:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Orbán Viktor, Szent Pál, Európai Unió, Magyar Speciális Olimpia Szövetség, Bartos Mónika, Bősz Anett, Simicskó István, Keresztes László Lóránt, konzekvens magyar, speciális olimpia, felmérés szerint, erdélyi magyarok, járvány gazdasági, megfelelő hely, migráció kérdésével, elsöprő lakossági, kormány bátran, magyarok álláspontját, figyelmet arra, anyák több, házigazda 2021, svéd kormány, szükséges összeget, szervezőbizottság elállt, előzetes jelentkezések, oroszországi eseményre,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.