Belépés
maroka: „Rejtélyes robbanás” történt Bejrútban
halált és pusztulást zúdítva rá, s romba döntött kórházakat, otthonokat, templomokat, mecseteket, szállodákat és boltokat.
S mindez éppen akkor történik, amikor a libanoni állam ,,gazdasági és pénzügyi csődhelyzetben van, mely megakadályozza abban, hogy szembenézhessen ezzel a katasztrófával", a lakosság pedig ,,szegénységbe és nyomorba" süllyed.
Az
2020-08-07 14:11:28
maroka: Ferenc pápa kinevezte Erdő Péter bíborost a Gazdasági Tanács
Augusztus 6-án Ferenc pápa új tagokat nevezett ki a vatikáni Gazdasági Tanácsba, köztük Erdő Péter bíborost, Magyarország prímását.
Ferenc pápa kinevezte Erdő Péter bíborost a Gazdasági Tanács tagjai közé
.............
Augusztus 6-án Ferenc pápa új tagokat nevezett ki a vatikáni Gazdasági Tanács
2020-08-06 17:17:51
maroka: Ferenc pápa katekézise: 08.05
világjárvány továbbra is mély sebeket okoz, felfedve sebezhetőségünket. Sok a halott, nagyon sok a beteg minden földrészen. Megannyi ember és család él bizonytalanságban a társadalmi-gazdasági problémák miatt, melyek különösen a legszegényebbeket sújtják.
Ezért szemünket szilárdan Jézusra szegezve kell tartanunk (vö. Zsid. 12,2), és ezzel a hittel be kell fogadnunk Iste
2020-08-06 06:54:37
maroka: Libanon gyászol: legalább 100 halottja és 4000 sebesültje ..
törmelék alatt nagyon nehezíti, hogy nincs áram. Leállt a telefonösszeköttetés és az internetszolgáltatás is. A robbanások miatt ehetetlenné vált a kikötő magtáraiban tárolt gabona. A gazdasági miniszter közölte, hogy Libanon majd importra szorul, de egyelőre elég búzája van.
Németország, illetve a környező országok közül többen is felajánlották a segítségüket. Katar bejelent
2020-08-05 13:18:23
maroka: Bejrútot katasztrófa sújtotta várossá nyilvánították
törmelék alatt nagyon nehezíti, hogy nincs áram. Leállt a telefonösszeköttetés és az internetszolgáltatás is. A robbanások miatt ehetetlenné vált a kikötő magtáraiban tárolt gabona. A gazdasági miniszter közölte, hogy Libanon majd importra szorul, de egyelőre elég búzája van.
A robbanások okát még mindig nem tudni.
Az első hírek szerint petárdaraktárban keletkezett tűz o
2020-08-05 13:11:01
velemenyezd: PM: megjelentek az Egészségipari támogatási program részletei
fejlesztése a gyártóhelyek számának emelésével és hatékonyságuk növelésével. A vissza nem térítendő támogatással a pályázat nyertesei versenyképesebbé válhatnak, így a program a magyar gazdaság fejlődését is szolgálja.
A legkisebb támogatható projektméret 400 millió forint.
A beruházásoknál az elszámolható költségek legalább fele gépek, berendezések beszerzésére fordít
2020-08-04 13:31:58
velemenyezd: Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az idei Budapest Design Weekre
meg, a programok jelentős része kizárólag az online térben valósul meg, néhány kiemelt esemény kivételével - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.
Idén a körforgásos gazdaság fontosságára hívják fel a figyelmet, a tematika a Tartsd körforgásban! mottó köré épül.
A fenntarthatóság ma már egy megkerülhetetlen téma, amely a gazdaság minden szegmensében kiemel
2020-08-04 11:42:12
velemenyezd: BÉT - Csökkent a BUX júliusban, nyárias volt a forgalom
emelkedés júliusban is folytatódott, bár mérsékeltebb ütemben, mint a korábbi hónapokban. A Nasdaq Composite el is érte újabb történelmi csúcsát. A befektetőket a járvány nem zavarja, a gazdaság mindenhol működik, és nagyok a remények a fejlesztés alatt álló védőoltásokkal kapcsolatban is. Jelentős eszközvásárlási programok zajlanak, amelyek a likviditást nagymértékben növelik, ez
2020-08-04 10:11:19
velemenyezd: ITM: közel 25 ezer fővel csökkent az álláskeresők száma

Bodó Sándor közölte: a Gazdaságvédelmi akcióterv intézkedéseinek köszönhetően ezzel már hetedik hete csökken a munka nélkül lévők száma.
Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a foglalkoztatási adatok is bizakodásra adnak okot, hiszen a júniusi mutatók májushoz képest már 58 ezres létszámnövekedést jeleztek.
A veszélyhelyzet miatt elsőként és leginkább nehéz helyzetbe j
2020-08-04 08:31:06
velemenyezd: Jobbik: a Fidesz-KDNP-kormányok tovább erősítették "Magyarország gyarmati státuszát"
Kárpát Dániel közölte: a kormány az európai és a magyar térben is "látszólagos háborúkat, retorikai csatákat" folytat, miközben "letérdel a multik és a bankrendszer előtt, és a magyar gazdaságot olyan gyarmati státuszban tartja", amely még a 2010 előttiidőszakban is példátlan volt.
Azt mondta, 2010 előtt, "kormányzati ciklusokon átívelő módon, több mint 130 milliárd forintnyi
2020-08-03 18:43:51
velemenyezd: Matolcsy: onnan kell meríteni a többletnövekedést, ahol versenyképességi lemaradás van
kifejtette: Magyarország a járványkezelésben eddig első az EU-országok között, a világban is legalább az első tíz között van, miközben uniós versenyképessége a 19. helyre elég, és az EU-ban a gazdasági fejlettség terén (egy főre jutó GDP és GNI, vásárlóerő paritáson) csak a 21. helyen áll.
Matolcsy György szerint az élet minden területén fel kell zárkózni a járványkezelésben
2020-08-03 18:43:25
velemenyezd: Koronavírus - A KMKSZ megalapozatlannak tartja Magyarország vörös besorolását

Ez a döntés sok százezer ukrán állampolgárt érint hátrányosan, ellehetetleníti a határ menti kapcsolatokat, és jelentős gazdasági veszteségeket okoz az országnak - emelték ki közleményükben.
A KMKSZ elnöksége hozzátette: nyomatékosan kéri az ukrán hatóságokat, hogy mihamarabb vizsgálják felül ezt a döntést, és a járványügyi helyzet becslésénél olyan nemzetközileg is elfo
2020-08-03 18:43:07
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Erdő Péter, Gazdasági Tanács, Budapest Design Weekre, Gazdasági Tanácsba, Nasdaq Composite, Bodó Sándor, Kárpát Dániel, Matolcsy György, idei Budapest, álláskeresők száma, libanoni állam, lakosság pedig, vatikáni Gazdasági, beteg minden, legszegényebbeket sújtják, robbanások miatt, kikötő magtáraiban, gazdasági miniszter, környező országok, robbanások okát, első hírek, gyártóhelyek számának, pályázat nyertesei, magyar gazdaság, legkisebb támogatható, elszámolható költségek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.