Belépés
velemenyezd: Matolcsy: továbbra is a fejlesztő állam és a fejlődő piac okos együttműködésére van szükség
2010-2019 között létrehozott mintegy 850 ezer új munkahely mögött. Az idénre a gazdaság valamennyi területén kialakult a fejlesztő állam és a piacok együttműködése, miközben a kormány családpolitikai programjai révén egy harmadik fél is belépett: a gyermeket vállaló család és a megtakarító, befektető háztartás - írta.
Összegzése szerint Magyarország már platformként működik,
2020-07-13 16:01:50
velemenyezd: Dömötör Csaba: a kormány bővítette a családtámogatásokat a járvány alatt is

Dömötör Csaba a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szervezésében tartott rendezvényen egyebek mellett kiemelte, hogy jövő júliustól emelkedik a csecsemőgondozási díj (csed) összege, nő a gyermekétkeztetésre szánt támogatás és a 2020/21-es tanévtől minden diák ingyenesen juthat hozzá a tankönyvekhez.
A kormány jövőre több mint 2300 milliárd forintot fordít családtám
2020-07-10 12:32:09
velemenyezd: Költségvetés - Varga Mihály: a járvány elleni készültség fenntartása és a gazdasági növekedés egyformán cél
gyermeknevelést, valamint az időseket is.
Varga Mihály reménykeltőnek minősítette az idei születési és házasságkötési adatokat, amelyek szerinte azt mutatják, hogy eredményesek a kabinet családpolitikai intézkedései. Szólt arról is, jövőre további lépések várhatók ezen a területen, példaként említette a csecsemőgondozási díj emelkedését, a gyermekdiabétesz-centrumok további
2020-07-05 22:34:54
velemenyezd: Novák: ne legyenek hátrányban, akik gyermeket vállalnak!
szinten 80 ezer családnál jelenhet meg bevételként. A bevezetés időpontja pedig a még gyermekvállalás előtt állók számára is ösztönző szempontot jelenthet - jegyezte meg.
A családpolitikai eszközöket ért ellenzéki támadásokról Novák Katalin azt mondta: senki nem szól bele a magánéleti döntésekbe. Az a kormány célja, hogy akkor és annyi gyermeket vállalhassanak a fiatalok, ami
2020-06-28 08:59:40
velemenyezd: Ficsak: világszerte egyedülálló a magyar kormány családpolitikája

Király Nóra azt mondta: Magyarországon 2010 óta évről évre újabb családtámogatási programokat jelent be a kormány, amelyek eredménye megmutatkozik a statisztikákban is. Példaként említette, hogy az első negyedévben több gyermek született, mint tavaly az év azonos időszakában.
Úgy értékelt, a magyar kormány számára a család az első, minden lépése azt célozza, hogy a demog
2020-06-12 19:13:07
velemenyezd: Krónika 3. rész (költségvetés)

ÁllamtitkárBanai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államtitkára az LMP frakcióvezetőjének állításaira reagálva hangsúlyozta: a 2010 előtti és utáni gazdasági mutatók jelzik, hogy egészen más gazdaságpolitikát követ a kormány, mint elődje. Kiemelte: 2010 előtt magas volt államháztartási hiány, az államadósság pedig folyamatosan növekvő pályán volt.
2010
2020-06-11 12:32:30
velemenyezd: Krónika 3. rész (költségvetés, vezérszónokok)


KDNP: több forrás jut családpolitikára

Hargitai János, KDNP vezérszónoka a 2021-es költségvetést úgy értékelte: az minden kiadási tételen több forrást szerepeltet mint idén vagy a korábbi években. Hangsúlyozta: a KDNP számára kiemelten fontos családpolitikára még a gazdasági válság sújtotta helyzetben is 2295 milliárd forintot fordítanak jövőre, ami 65 milli
2020-06-10 13:02:05
velemenyezd: Trianon 100 - Potápi: nemcsak a gyásszal, a jövőbe tekintéssel is törődni kell

Potápi Árpád János a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen hozzátette: a 20. század vesztes évszázad volt a magyarok számára; a vesztes első világháborút a trianoni békediktátum követte, majd "a reménysugár után elveszítettük" a második világháborút, sőt a trianoni ország területét is csökkentették három faluval.
Az elmúlt tí
2020-06-04 19:23:15
velemenyezd: Krónika 8. rész (illetékek)
csak nem egy, hanem két lépésben.
Mesterházy Attila (MSZP) arról beszélt, hogy a szakértők a végiggondolt, átfogó családpolitikát hiányolják a kormánytól a mostani csapongó családpolitika helyett. Hozzátette: 1981 óta csökken a születések száma, és az eddigi lépések - bármennyit is költ rájuk a kormány - nem hozta meg a kívánt eredményt, nem történt trendforduló.
Az elnö
2020-06-03 15:02:40
velemenyezd: NOE: gyorsan reagáltak az emberek a kormány családügyi intézkedéseire
több, a halálozásoké pedig 8,5 százalékkal kevesebb volt, mint 2019 azonos időszakában.
Kardosné Gyurkó Katalin a kedvező demográfiai adatok kapcsán elmondta, részben a kedvező családpolitika miatt sok anyagi akadály elhárult a családalapítás, az otthonteremtés és a gyermekvállalás elől. Másrészt pedig egyre több szó esik a családi értékekről, így az emberek ezeket bátrabban
2020-05-28 09:01:24
velemenyezd: Nőnapi konferencia - Tuzson: fontos, hogy legyenek hagyományos női és férfi szerepek
hiszen leggyakrabban ők az áldozatai a kapcsolati erőszaknak, a testi-lelki bántalmazásnak.
Úgy értékelt: jó látni, hogy Magyarországon megbecsülés övezi a nőket, a kormány családpolitikai intézkedései pedig évről évre egyre szélesebb körben segítik a nők boldogulását.
Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió alapítója arról beszélt, hogy a nő és a család szerepének
2020-03-06 12:25:06
velemenyezd: Jobbik: csökkentsék a gyermekneveléshez szükséges cikke áfá-ját!

Arról beszélt: a korábbi, részleges áfa-csökkentések során a kereskedők lenyelték a különbözetet, ezért az árakat figyelő monitoring rendszert hoznának létre.
Hozzátette, az általa felvetett változás kevesebbe kerülne, mint a kormányzati kommunikációra költött évi százmilliárd forint, "ennyiből lehetne a magyar családok mindennapi életminőségét érezhetően javítani"..
2020-02-28 12:02:11
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Dömötör Csaba, Varga Mihály, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Novák Katalin, Király Nóra, Banai Péter Benő, Hargitai János, Potápi Árpád János, Mesterházy Attila, Kardosné Gyurkó Katalin, Batthyány-Schmidt Margit, Magyar Női Unió, fejlesztő állam, fejlődő piac, kormány bővítette, járvány alatt, járvány elleni, gazdasági növekedés, magyar kormány, jövőbe tekintéssel, kormány családügyi, gyermekneveléshez szükséges, gazdaság valamennyi, piacok együttműködése, kormány családpolitikai, gyermeket vállaló,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.