Belépés
liliana01: Istenre és bibliára hivatkozó, bűnbánó pedofil
amelyeket bátran fel lehet tenni, akár Kaleta Gábornak is, a tárgyalóteremben, a másodfokú bírósági tárgyalás és a jogerős ítélet előtt is.
Nagyon gyors összefoglaló: Kaleta Gábor perui magyar nagykövet kommunikációs eszközein, így hivatali számítógépén is több, mint 19.000 pedofil képet és videófelvételt találtak. A hálózatot -amelynek a magyar nagykövet is tagja volt- nemz
2020-07-10 14:52:22
velemenyezd: Mátrai Erőmű Zrt.: a technológiai átalakítás nemzetstratégiai érdek
elérése, a légszennyező anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében a jelenlegi kapacitások kiváltását gyorsan és hatékonyan kell megoldani - tette hozzá.
Az idén tavasszal az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. tulajdonába került Mátrai Erőmű Zrt. számára az új tulajdonos szakmai háttere az átalakítási folyamat idején is garancia az ellátó rendszer zavartalan működtetésére és a
2020-07-08 18:12:32
velemenyezd: Freund Tamás: a tudomány és a politika együttműködése nemzeti érdek
közösség aktív részvétele nélkül nem lehet hitelesen betölteni - fogalmazott.
A nemzetközi szerepvállalásra kitérve az új elnök kijelentette: azon fog dolgozni, hogy tovább mélyítse a magyar tudomány nemzetközi integrációját.
Freund Tamás újságírói kérdésre elmondta: soha nem vesztette el a reményt, hogy az MTA közelmúltban kiszervezett kutatóhálózata visszakerüljön az a
2020-07-08 14:42:07
velemenyezd: MSZP: egyértelmű magyar érdek az euró bevezetése
fizetőeszköz pedig mostanában 350 forintnál is drágábbá vált.
Ujhelyi István elmondta, Orbán Viktor miniszterelnök azért sem gondolja komolyan
2020-07-05 22:37:56
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Bakondi: fontos érdek a konzekvens magyar álláspont
Európába áramlása, ami az elmúlt években is jellemző volt.
Erre utal mások mellett az is, hogy a "balkáni útvonalon" június végéig 40 százalékkal több illegális migránst fogtak el a magyar határon, mint az előző év hasonló időszakában, és több embercsempészt, mint tavaly egész évben - közölte.
Felidézte: korábban önálló nemzeti konzultáció foglalkozott a migráció kérdé
2020-06-29 22:03:45
velemenyezd: Szijjártó: Líbia stabilitása európai érdek
illegális bevándorló érkezett Olaszországban, mint tavaly- tette hozzá Szijjártó Péter.
A miniszter beszélt arról is, hogy Olaszország több szempontból is kiemelt jelentőséggel bír Magyarország számára, ötödik legfontosabb kereskedelmi partnere és harmadik legfontosabb exportpiaca. A kereskedelmi forgalom tavaly meghaladta a tízmilliárd eurót, emellett az ötödik legjelentőseb
2020-06-29 17:42:40
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: egészségügy, fiatalok, külhoni programok, önkormányzatok)
kormánypárti képviselőknek fontos az igazság, és úgy gondolják, az igazság az ő oldalukon áll, támogatniuk kell a bizottság felállítását. Közölte: a veszélyhelyzet miatt lényegében bezárt a magyar egészségügy, sok háziorvos nem rendelt, a szakellátás is szünetelt, elhalasztottak beavatkozásokat, betegeket küldtek haza a kórházakból.
Kásler Miklós miniszter letagadta, hogy ág
2020-06-09 11:32:01
velemenyezd: Trianon 100 - A magyarok összetartozását hangsúlyozta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja

A magyar nemzet tagjai, bármely pontján éljenek is a világnak, összetartoznak - írták a dokumentumban.
A nemzeti összetartozás napján a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői emlékeztettek arra, hogy "a magyarellenes és igazságtalan trianoni döntés áldozata lett minden magyar, azok a milliók, akik a határon kívül rekedtek, és azok is, akik az anyaországban maradt
2020-06-04 11:02:31
velemenyezd: Krónika 11. rész (2020-as költségvetés módosítása)
Pénzügyminisztérium államtitkára az elhangzottakra úgy reagált: az egészségügyi védekezés a rendelkezésre álló nemzetközi statisztikák alapján az átlagoshoz képest nagyságrendekkel hatékonyabb volt Magyarországon.
Ezt azért tudták megtenni, mert voltak pénzügyi források, amelyeket azonnal a védekezés szolgálatába lehetett állítani. 378 milliárd forintos országvédelmi alap áll
2020-06-03 18:12:42
velemenyezd: Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
amely az önkormányzatok fejlesztési terveihez szolgálna hitelfelvételi lehetőséggel. Hangsúlyozta: minél sikeresebben védekeznek az önkormányzatok, annál siker védekezik az ország.
Magyarországot, a magyar embereket kell megvédeni, ehhez az ellenzék támogatásának is örültek volna, illetve örülnének - jegyezte meg.

Párbeszéd: hogyan kezeli a kormány a járvány gazdas
2020-06-02 17:12:11
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Bakondi: a nemzeti érdek az első
ellenőrzés nélkül tisztázatlan identitású, tisztázatlan céllal tömegben, illegálisan érkeznének a migránsok az országba.
Ezzel szemben számos liberális csoportosulás törekvése az, hogy a magyarok hagyják abba a határok őrizetét, engedjék be az érkezőket.
A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, arra számítanak, hogy ez a támadás folytatódni fog. A luxemburgi bíróság döntés
2020-05-29 21:52:52
velemenyezd: AM: aktív magyar segítség a Nyugat-Balkán európai uniós csatlakozásához
Nyugat-Balkán európai uniós csatlakozási folyamatának. A balkáni nemzetek dinamizmust, frissességet és szélesebb gazdasági, kulturális lehetőségeket hozhatnak az egész kontinens számára. Magyarország elkötelezett abban, hogy gyakorlati segítséget nyújtson a térség államainak integrációs erőfeszítéseikhez, EU-tagságuk egyértelműen magyar érdek is - tette hozzá.
Belánszky-Demk
2020-05-27 18:02:46
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Mátrai Erőmű Zrt, Freund Tamás, Kaleta Gábornak, Kaleta Gábor, Magyar Villamos Művek Zrt, Ujhelyi István, Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Kásler Miklós, technológiai átalakítás, politika együttműködése, euró bevezetése, konzekvens magyar, magyarok összetartozását, nemzeti érdek, másodfokú bírósági, jogerős ítélet, hálózatot -amelynek, magyar nagykövet, légszennyező anyagok, jelenlegi kapacitások, idén tavasszal, átalakítási folyamat, ellátó rendszer, nemzetközi szerepvállalásra, magyar tudomány,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.