Belépés
velemenyezd: Tömegek ünnepelték Lengyelországban a függetlenség napját
új PiS-kormány feladatának.
A nap folyamán több lengyelországi városban is rendeztek különféle politikai és civil
2019-11-11 19:11:53
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Szijjártó Péter: növekedő migrációs nyomásra kell számítani a következő hónapokban

Szijjártó Péter magyar újságíróknak hangsúlyozta: a migrációt kiváltó okok egyre súlyosabbak, minden Európán kívüli, de ahhoz közeli országban és régióban jelentkező instabilitás negatív hatást gyakorol az európai biztonságra.
A migráció növekvő tendenciája miatt továbbra is veszélyekkel kell számolni, ezért Magyarország szerint egyre sürgetőbb, hogy a nemzetközi migráci
2019-11-11 14:31:41
velemenyezd: MTSZ: júliusban nem lesz WTA-torna Budapesten, februárban lehetne
rendeztek Budapesten.
"Ez ugyanakkor most egy sor kérdést felvet, illetve olyan anomáliákat, amelyek között ideje rendet tenni" - olvasható a honlapon.
Az MTSZ emlékeztet rá, "a magyar kormány 2019 februárjában döntött arról, hogy a következő négy évben Budapesten legyen a Hungarian Grand Prix (HGP) elnevezésű WTA-verseny. De nem februárban, hanem a wimbledoni torna utá
2019-11-11 13:22:14
velemenyezd: Novák Katalin: a nyugdíjasok mellett a nyugdíjszerű ellátásban részesülők kapnak nyugdíjprémiumot
értékben. A kormány döntése alapján idén nem csupán az öregségi nyugdíjban, hanem a nyugdíjszerű ellátásban részesülők is megkapják a novemberi egyszeri juttatást, továbbá ebben az évben a magyar gazdaság kiemelkedő teljesítményére tekintettel kivételesen azok is részesülnek benne, akiknek az ellátását 2019-ben állapították meg és novemberben folyósítják.
Aki bankszámlára kap
2019-11-11 12:21:14
velemenyezd: Székelyvarságon felavatták a magyar állam támogatásával felújított iskola épületét
iskolánál folytatódott. A résztvevőket Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára is köszöntötte.
A politikus az esemény után az MTI-nek elmondta: a magyar állam fontosnak tartja a magyar oktatási rendszer megerősítését, hogy minden magyar és vegyes házasságban született gyerek a bölcsődétől az egyetemi szintig magyarul tanulhasson. Hozzát
2019-11-10 14:51:30
velemenyezd: Romániai elnökválasztás - A magyarlakta térségekben elmarad a részvétel az országos átlagtól
szavazási kedv valamivel magasabb, mint a legutóbbi, öt évvel ezelőtt rendezett elnökválasztáson, amikor az első fordulóban délelőtt 10 óráig a jogosultak 6,55 százaléka adta le voksát. A magyarlakta térségekben a 2009-es és 2014-es elnökválasztáson is az országos átlagnál jóval kisebb volt a részvétel.
A külképviseleteken már péntek óta lehet voksolni, és vasárnap reggelig t
2019-11-10 10:21:06
velemenyezd: A berlini fal lebontásáról és a kommunizmus áldozatairól rendeztek konferenciát Washingtonban
írók és oknyomozó újságírók, egyetemi professzorok és külpolitikai elemzők.
Joachim Gauck emlékeztetett rá, hogy 1989 történelmi változásaihoz az 1953-as német felkelésen, az 1956-os magyar szabadságharcon és forradalmon, valamint az 1968-as prágai tavaszon keresztül vezetett az út. S ez az út szerinte még mindig nem ért véget, hiszen a zsarnokság ma is jelenvaló sok helyütt.
2019-11-08 22:02:42
furaila: A Kádár-korszakról, és amit elhallatnak róla
BEVÉTELÉT.

A szocialistának nevezett ÁLLAM CSŐDJÉNEK bekövetkezte elkerülhetetlenné vált.

1989-ben drámai hangú felszólalásokkal lettek tele a JEGYZŐKÖNYVEK, melyek a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsági ülésein készültek.
A fotó ezen kivonatolt részletekről itt is látható: http://furaila.xfree.hu/234611

A TITKOSÍTOTT
2019-11-08 14:03:05
velemenyezd: Szijjártó: jó kezekbe került a bővítés ügye, új lendületet kaphat a bővítés politikája
Nyugat-Balkánról című rendezvényen, amelyen hét nyugat-balkáni állam- és kormányfő, illetve hat - köztük négy uniós - külügyminiszter is részt vesz.
Szijjártó Péter kijelentette, hogy Magyarország olyan ország, amely nemcsak beszél a politikai céljairól, hanem tesz is azok érdekében.
"Így hát azzal, hogy magyar uniós biztos fogja felügyelni az EU bővítését, új lendületet
2019-11-08 12:51:35
velemenyezd: Menczer: Nem logikus folyamatosan kritizálni azt az embert, akitől Európa biztonsága függ - BŐVÍTETT

Az államtitkár furcsának értékelte, hogy a magyar ellenzéki oldalon és Brüsszelben is verseny zajlik azzal kapcsolatban, hogy ki tudja Recep Tayyip Erdogan török elnököt jobban bírálni.
Menczer Tamás kiemelte: Magyarország érdeke, hogy a körülötte lévő világpolitikai szereplőkkel - Németországgal, Törökországgal, Oroszországgal - kiegyensúlyozott politikai és gazdasági k
2019-11-08 09:31:14
velemenyezd: Edmund Stoiber: a legfontosabb feladat, hogy összetartsuk Európát
leomlásának dátumára utalva Edmund Stoiber kijelentette: november 9. Európa újraegyesülésének kezdetét jelentette. Személyes emlékeit is részletesen felelevenítve, azt mondta, hogy a németek Magyarország határainak a kelet-német menekültek előtti megnyitását sosem felejtik el. Helmut Kohl egykori német kancellár szavait is idézte, miszerint az Európai egység magyar földön kezdődöt
2019-11-07 21:52:34
velemenyezd: Erdogan Budapesten - Török elnök: továbbra is ilyen jó kapcsolatokra van szükség Magyarországgal
hogy visszaküldhessék őket a hazájukba - mondta. Hozzáfűzte: az ENSZ főtitkárával abban maradtak, hogy donorkonferenciát szerveznek Törökország terveinek megvalósításához.
Elmondta: Magyarország támogatja Törökországot a terrorizmus elleni küzdelemben, a NATO-ban szövetségesek, stratégiai partnerek. Hangsúlyozta, hogy a nemzetközi terrorizmus ellen csak úgy lehet küzdeni, ha
2019-11-07 17:42:18
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szijjártó Péter, WTA-torna Budapesten, Novák Katalin, Edmund Stoiber, Erdogan Budapesten, Hungarian Grand Prix, Potápi Árpád János, Joachim Gauck, ÁLLAM CSŐDJÉNEK, Magyar Szocialista Munkáspárt, Központi Bizottsági, Recep Tayyip Erdogan, Menczer Tamás, Helmut Kohl, függetlenség napját, következő hónapokban, nyugdíjasok mellett, nyugdíjszerű ellátásban, magyar állam, magyarlakta térségekben, országos átlagtól, kommunizmus áldozatairól, bővítés ügye, bővítés politikája, legfontosabb feladat, migrációt kiváltó,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.