Belépés
velemenyezd: EU: egyértelműen szabályozni kell a stabil kriptopénz-rendszerek működését
jogbiztonság terén.
Egyes közelmúltban megjelent globális léptékű projektek nem szolgáltak kellő tájékoztatással arra vonatkozóan, hogy pontosan hogyan kívánják kezelni a kockázatokat és működtetni üzleti tevékenységüket. Mindaddig nem tanácsos globális stabil kriptopénz-projekteket és -rendszereket működésbe léptetni, amíg nincs megoldás annak kockázataira és el nem oszlódna
2019-12-05 16:22:29
velemenyezd: Kincses Gyula lett a Magyar Orvosi Kamara új elnöke
szakmának, azt szóvá fogják tenni.
Keményebbek leszünk a tárgyalásokban, de a reformokban együttműködők - emelte ki az új elnök, aki úgy fogalmazott, hogy nem "látványpékséget" szeretne működtetni. Tisztességet, betegbarát, hálapénzmentes egészségügyet szeretnénk - mondta.
Kincses Gyula a jövőre nézve koherens munkát ígért, és azt szeretné, ha a kamara egy valódi közte
2019-11-30 15:51:50
velemenyezd: Palkovics: Magyarország 2018-ban költött GDP-arányosan a legtöbbet kutatás-fejlesztésre
hogy az innovációs teljesítmény javítása érdekében szeptember elsejétől átalakult a minisztérium szervezete, így az összes olyan funkció, amely egy hatékony innovációs ökoszisztémát működtetni tud, a minisztériumba került.
Palkovics László hangsúlyozta: Magyarországon az innovációs ökoszisztémát az egyetemek köré kell felépíteni. A létrejött Területi Innovációs Platformok (TI
2019-11-28 21:51:26
velemenyezd: Szijjártó: új lehetőség nyílik Közép-Európa gázellátásában
mennyiség mindkét irányba.
"Ez már kellő biztonságot ad Magyarországnak és Szlovákiának is ahhoz, hogy amennyiben tartósan kiesik a keleti gázszállítás, el tudjuk látni a lakosságot, és működtetni tudjuk mind a szlovák, mind a magyar ipart" - közölte Szijjártó Péter.
Peter Ziga, szlovák gazdasági miniszter rámutatott: rendkívül fontos szlovák-magyar megoldást találni a k
2019-11-25 18:02:18
velemenyezd: A CzechToll/SkyToll speciális regisztrációs pontokkal enyhítené a kamionok hosszú várakozását
osztrák
2019-11-21 13:01:31
velemenyezd: Krónika 9. rész (honvédelmi törvények)
jobbikos képviselő.
Rámutatott: ahogy az egészségügyben, e területen is, eszközök és épületek ugyan megújultak, létesültek újak, de egy dolog hiányzik, a humán erőforrás, ami úgy tudja működtetni, ahogy kell.
Varga-Damm Andrea azon meggyőződésének adott hangot, hogy a törvény nem arról szól, amit az indoklása tartalmaz, feláldozza a honvédelmet, mint nemzeti ügyet a korm
2019-11-19 16:22:42
velemenyezd: Hosszú várakozásra kell számítaniuk decembertől a cseh határon a kamionosoknak
osztrák
2019-11-19 15:12:19
velemenyezd: Edmund Stoiber: rugalmasabban kellene hozzáállni az illegális bevándorlás kérdéséhez
történelmük, ez alapján pedig érthető, hogy fontos nekik a szuverenitás és korlátozva érzik magukat az európai szerződések által. Be kell látni, hogy nem lehet mindent egy kaptafára működtetni, és megfelelő megértést kell tanúsítani egymás iránt - hangoztatta a volt miniszterelnök.
Edmund Stoiber az interjúban méltatta Magyarország szerepét a német újraegyesítés folyamatában,
2019-11-08 12:31:29
velemenyezd: Krónika 6. rész (NMHH-zárszámadás, -költségvetés, ülésnap lezárása)
jelenlegi kormány már nem lesz hatalmon, akkor ezt a 45 milliárd forintot "gyakorlatilag korlátlanul lehet még költeni arra, hogy valahogy, legalább az átmeneti időben ezt az egészet működtetni tudják" - fogalmazott.

Szabó: fideszes "barátok" szállítanak műsort a közmédiába
Szabó Szabolcs független képviselő szerint a Fidesszel "jó barátságban lévő cégek" tulajdon
2019-11-06 16:31:40
velemenyezd: Krónika 10. rész (azonnali kérdések)
fogalmazott.
Orbán Viktor viszonválaszában ismét kijelentette: a magyar kormány működtet digitális rendszereket, ezek egy részét csak a Microsoft termékeinek a segítségével tudják működtetni, ezeket időnként meg kell vásárolni és frissíteni kell. Ők szeretnének közvetlenül vásárolni, de a cég erre nem hajlandó, ezért közbeszerzéseket írnak ki. Ha valamilyen visszaélés történi
2019-10-21 20:11:58
velemenyezd: Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés
azzal, hogy megírta evangéliumát. Az emberek üdvének, egészségének szolgálata nem csak orvosszakmai kérdés, nem elég jól felszerelt korszerű intézményt létrehozni, magas szakmai szinten működtetni - hangsúlyozta.
Szólt arról, hogy az elmúlt 50 év alatt a dombóvári kórház fejlődött, bővült, kihasználta legfontosabb adottságát, a gunarasi gyógyvizet, és tevékenységét fokozatosa
2019-10-18 18:11:58
velemenyezd: Horváth: prioritás a fenntartható kórházfinanszírozás
túlsúlyuk csökkentéséhez is.
Az államtitkár szerint már most el kell kezdeni a 2030-ig szóló egészségstratégiát tervezni, és a betegutakat jól szolgáló informatikai rendszereket kell működtetni.
Müller Cecília országos tisztifőorvos azt hangsúlyozta, hogy mindenki éljen a lakosságközeli népegészségügyi szűrések lehetőségével.
Elmondta, mára 116 egészségfejlesztési
2019-10-08 22:52:11
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kincses Gyula, Magyar Orvosi Kamara, Edmund Stoiber, Palkovics László, Területi Innovációs Platformok, Szijjártó Péter, Peter Ziga, Varga-Damm Andrea, Szabó Szabolcs, Orbán Viktor, Müller Cecília, kamionok hosszú, cseh határon, illegális bevándorlás, reformokban együttműködők, jövőre nézve, valódi közte, innovációs teljesítmény, minisztérium szervezete, összes olyan, hatékony innovációs, minisztériumba került, innovációs ökoszisztémát, egyetemek köré, létrejött Területi, keleti gázszállítás,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.