Belépés
velemenyezd: Átalakul idén a Campus Fesztivál

Közleményük szerint a koncert- és fesztiválpiacot teljesen átírta a koronavírus okozta járványhelyzet, így alakult át az idénre tervezett tizenharmadik Campus Fesztivál is egy olyan nagyszabású programsorozattá, ami még nem volt a debreceni Nagyerdőben.
A helyszín ezúttal is a Nagyerdei Víztorony és a Nagyerdei Stadion köré épül, kiemelt szerepet kap a stadion melletti
2020-06-03 17:23:08
velemenyezd: Krónika 10. rész (2020-as költségvetés módosítása)

KDNP: a magyar gazdaságtörténet legnagyobb átcsoportosítása zajlik
Hargitai János (KDNP) bírálta a Magyarországot a veszélyhelyzet hirdetése miatt ért támadásokat, rámutatott ugyanakkor arra: az Országgyűlésnek továbbra is életben kell tartani a meghozott intézkedések egy részét.
Közölte: jelenleg a magyar gazdaságtörténet legnagyobb átcsoportosítása zajlik, amely
2020-06-03 16:43:12
agica2004: Harmónia......
HarmoNet Harmóniakártya (2020-06-03)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Pénz hatja át.

Sötétkék - Lélek

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. Intellige
2020-06-03 16:32:46
velemenyezd: Koronavírus - A Groupama Arénában tartja összbírói értekezletét a Fővárosi Törvényszék

Mint írta: júniustól a hatályos rendelkezések lehetőséget adnak rá, hogy a Fővárosi Törvényszék és a kerületi bíróságain ítélkező mintegy 800 bíró véleményt nyilváníthasson a törvényszék elnöki posztjára pályázók céljait és terveit részletesen bemutató pályaművekről.
Az összbírói értekezletet viszont csak a járványügyi intézkedések, a jelenlévők között legalább kétmétere
2020-06-03 15:12:43
velemenyezd: MSZP: a 13. havi nyugdíj legyen egységesen 140 ezer forint!

Az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke szerdai, online sajtótájékoztatón emlékeztetett, hogy csütörtökön kezdődik el a parlamentben a 13. havi nyugdíj visszaállításáról szóló javaslat vitája.
Korózs Lajos azt mondta, igazságosabb lenne, ha minden jogosult ugyanakkora összeget kapna 13. havi járandóságként. Arra is kitért, hogy azért javasolnak 140 eze
2020-06-03 14:22:38
velemenyezd: Peking felszólította Londont, hogy ne avatkozzon be Hongkong belügyeibe

Csao Li-csien kínai külügyi szóvivő szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a brit kormányzat jobban tenné, ha felhagyna a gyarmati idők szellemiségével, és tiszteletben tartaná, hogy Hongkong visszatért Kínához.
A szóvivő arra reagált, hogy Boris Johnson brit miniszterelnök egy, a The Times címu brit lapban, valamint a South China Morning Post című hongkongi lapba
2020-06-03 14:21:59
velemenyezd: KSH: pénteken kezdődik az Agrárcenzus, a mezőgazdaság teljes körű összeírása

Közleményük szerint a hazai mezőgazdasági termelés aktuális helyzetét felmérő, teljes körű, országos összeírását a koronavírus-járvány miatt, két részletben végzik.
Az online kérdőív kitöltésére az érintetteknek június 30-ig van lehetőségük. Azokat az egyéni gazdálkodókat, akik nem élnek az online kitöltés könnyebbségével, összeírók fogják felkeresni, a tervek szerint 2
2020-06-03 11:52:47
velemenyezd: Krónika 4. rész (határozathozatalok)


Az éghajlatváltozásból következő feladatokról fogadtak el határozatot

Az éghajlatváltozás mértékéből fakadó, halasztást nem tűrő feladatokról fogadott el 120 igen, 51 nem szavazattal országgyűlési határozatot a parlament. Az ellenzéki frakciók nyújtották be az eredeti javaslatot, amelynek címe eltérő volt: az éghajlatváltozási veszélyhelyzetből fakadó, halasz
2020-06-03 11:21:51
velemenyezd: Koronavírus - Mikrovállalkozásoknak kínál támogatást Nagykanizsa önkormányzata

Balogh László polgármester (Fidesz-KDNP) a közösségi oldalán szerdán arról adott tájékoztatást, hogy az állami támogatási lehetőségek, illetve a város önkormányzata által eddig biztosított 70 százalékos bérletidíj-kedvezmény mellett új vállalkozástámogató lehetőséget biztosít a város, amennyiben a Támogatásokat Vizsgáló Iroda engedélyezi ezt az új formát.
A néhány fős vá
2020-06-03 10:41:26
velemenyezd: Koronavírus - Kedvezményes utalványokkal fogják támogatni a prágai turizmus újjáélesztését

"Minden cseh turista, aki július elsejétől több mint egy éjszakát tölt el valamelyik prágai szállodában, bizonyos kedvezményekre, például kultúrműsorok megtekintésére feljogosító utalványt kap a várostól" - mondta Hana Trestíková, az önkormányzat illetékes szakbizottságának elnöke újságíróknak.
"A turisták gyakorlatilag három hónapos, március elejétől május végéig tartó
2020-06-02 19:22:32
velemenyezd: Amerikai tüntetések - Joe Biden bírálja Trumpot, törvényt sürget a rendőri erőszak ellen

A Minneapolisban durva rendőri intézkedés során meghalt afroamerikai George Floyd miatt kirobbant tüntetéssorozat történéseit és hátterét vizsgálva, Biden különösen bírálta az elnököt, mert hétfőn a Fehér Ház melletti Szent János templomnál Bibliával a kezében jelent meg.
"A magamutogatás fontosabbá vált, mint a nemzet, amelyet vezet" - fogalmazott a demokraták várható
2020-06-02 19:12:39
velemenyezd: Putyin jóváhagyta az orosz nukleáris elrettentési politikát

Az első észrevételek szerint a jóváhagyott dokumentum azzal, hogy egy nem nukleáris támadás esetén is nukleáris megtorlást helyez kilátásba, figyelmeztető jelzés az Egyesült Államok számára. Az elrettentési politika alapjait rögzítő, bővített szövegű rendelet tükrözi azt a moszkvai aggodalmat, hogy új fegyverek kifejlesztésével Washington képessé válhat fontos kormányzati és
2020-06-02 19:12:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Campus Fesztivál, Groupama Arénában, Fővárosi Törvényszék, Nagyerdei Víztorony, Nagyerdei Stadion, Hargitai János, HarmoNet Harmóniakártya, Korózs Lajos, Csao Li-csien, Boris Johnson, South China Morning Post, Balogh László, Támogatásokat Vizsgáló Iroda, Hana Trestíková, George Floyd, Fehér Ház, Szent János, Egyesült Államok, mezőgazdaság teljes, prágai turizmus, rendőri erőszak, orosz nukleáris, koronavírus okozta, idénre tervezett, olyan nagyszabású, debreceni Nagyerdőben,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.