Belépés
kohlinka: Fleming és Churchill története
had biztosítsak neki olyan oktatást mint a saját fiamnak. Ha a gyermeked olyan mint Te olyan nemes ember lesz. mint te. Mindketten büszkék leszünk reájuk.
Így is lett Fleming fia a legjobb iskolába járt és diplomát szerzett a St Mary's kórház karán Londonban diplomát szerzett majd nemsokára az egész világ megismerte a nevét. Ő találta fe a Penicillint.
Évekkel később a
2021-05-11 11:56:02
pacsakute: A férfiaknak több pihenésre van szükségük, mint a nőknek
otthonában, a ház körül, ami jól esik és örömmel tölti el. Az agyának és a testének szüksége van pihenésre, hiszen csak ebben az esetben tud maximálisan regenerálódni.

A lehető legjobb megoldás a stressz ellen, ha elmegy szaunázni, úszni vagy időpontot kér egy remek masszázsra. Ez utóbbi nemcsak a testet, de a lelket is kisimítja.

Nagyon lényeges, hogy bizony
2021-05-10 22:54:21
pacsakute: Mangán és a pajzsmirigy egészsége
van olyan neurotranszmitterek szintjére, mint amilyen a glutamát és a GABA. A mangán tartalmú szuperoxid diszmutáz enzim felelős a mérgező reaktív oxigén semlegesítéséért.

A legjobb mangán tartalmú ételek a gabonafélék és a zöldségek.

A magnézium, foszfor és vas mind hatással vannak a mangán felszívódására.

A legtöbb mangánt a zöldségek és gaboná
2021-05-09 22:17:02
pacsakute: Jobb légzés és egészséges tüdő
antioxidánsokban és fitokemikáliákban, melyek együttesen csökkentik az asztma, a gyulladás, sőt a rákos betegségek kialakulásának kockázatát is.

A gyömbér a megfázás és a torokfájás egyik legjobb ellenszere. Fő hatóanyaga egy bioaktív vegyület, a gingerol. A gyömbérrel kapcsolatban bebizonyosodott, hogy segíthet megelőzni az asztmát, de migrén és magas vérnyomás ellen i
2021-05-09 22:12:29
pacsakute: Az immunrendszer támogatói, a gombák
szervezetben az oxigén mennyiségét, ami azért előnyös, mivel ez pozitívan hat a sejtek és a szervek működésére, amivel hozzájárul a betegségek megelőzéséhez.

A süngomba egyik legjobb tulajdonsága, hogy támogatja az idegek és az agy működését, de javítja a kognitív funkciókat, jó hatással van a memóriára és még a hangulatot is fokozhatja. Kutatások azt is kimutatták, hog
2021-05-07 21:39:57
suzymama: Szép estét mindenkinek!


Mindig imádkozzatok , hogy olyan szemeid legyenek , amelyek meglátják a legjobbat az emberekben , olyan szíved ,ami a legrosszabbat is megbocsájtja , olyan elméd , ami elfelejti a bántásokat , és olyan lelked , ami soha nem veszíti el , az Istenben vetett hitét.
2021-05-06 20:28:21
pacsakute: Szemünk védelmében
kényelmesen nézzük, ne hajoljunk előre, mert ezzel nemcsak a szemünknek, de számos testrészünknek is ártunk.

A jó világítás is lényeges. Az ember számára a természetes fény a legjobb, de ha fel kell kapcsolni a lámpát, akkor ügyeljünk arra, hogy ne tükröződjön a fény a monitoron. Ma már vannak tükröződésmentes képernyővédők, így érdemes ilyen monitort választani, hiszen
2021-05-04 20:35:17
menusgabor: Kertépítés másképpen: ilyen a XXI. századi kert
kiterjesztheti az épített világot.

Fontos szempont a kertre fordítható élőmunka mennyisége, akár saját erőből akár fizetett karbantartó segítségével kívánja azt a tulajdonos megoldani. A legjobban megépített kert is tönkremegy és siralmas képet fog nyújtani előbb-utóbb szakszerűtlen vagy nem elégséges kezelés hatására. A ráfordítható élőmunka mennyiségét ezért már a ter
2021-05-02 21:30:32
pacsakute: Házi fejbőrápoló balzsam egyszerűen
A boltokban kapható termékek helyett ma már sokan készítenek otthon saját szépségápolási termékeket és kozmetikumokat. Mi most segítünk a repertoár bővítésében, hiszen cikkünkben nagyon könnyen elkészíthető és olcsó receptekről olvashat.

A hajápolási termékek gyakran eltömítik a hajhagymákat, így a haj nem lesz egészíthető és olcsó receptekről olvashat.

A hajá
2021-05-01 22:04:49
pacsakute: Természetes gyógymódok székrekedésre
ezeket össze. Egy hétig minden egyes nap fogyasszon el ebből a keverékből egy evőkanálnyit, majd tartson ugyanennyi szünetet. Ezt a
2021-05-01 21:54:20
pacsakute: Illóolajok megfázásra és köhögésre
tartalmaz, amelyek antimikrobiális és vírusellenes hatásokkal is rendelkeznek. Ez az illóolaj azért is nagyon hasznos, mert segít a pihenésben, támogatja a pihentető mély alvást. Betegség idején legjobb amit tehetünk, ha minél többet alszunk és pihenünk.

A fahéjillóolajra is számíthatunk, hiszen eredményesen pusztítja el azokat a baktériumokat, amelyek a légzőszervi bet
2021-05-01 21:45:01
menusgabor: Hírmorzsák - 2021 május
semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."

(Márai Sándor, Füveskert"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók
2021-05-01 19:45:31
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Márai Sándor, férfiaknak több, pajzsmirigy egészsége, immunrendszer támogatói, saját fiamnak, gyermeked olyan, legjobb iskolába, egész világ, testének szüksége, lehető legjobb, stressz ellen, remek masszázsra, mangán tartalmú, mérgező reaktív, legjobb mangán, mangán felszívódására, legtöbb mangánt, rákos betegségek, torokfájás egyik, bioaktív vegyület, gyömbérrel kapcsolatban, oxigén mennyiségét, szervek működésére, betegségek megelőzéséhez, süngomba egyik, kognitív funkciókat,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.