|
|
|
|
Holnapot...
|
2017-10-18 11:02:24 |
|
|
|
|
vágjuk,megsütjük, |
2016-05-19 08:20:28 |
|
|
|
|
|
Hozzávalók
4 kg paprika
2 kg paradicsom
1 ek só
1 csapott tk szalicil
Elkészítés
Előkészítünk kb. 15-20 db 300 ml körüli befőttes üveget, melyeket kimosunk, és szárazra törlünk. Fontos, hogy jól zárjon a tető!
A paradicsomokat forró vízbe dobjuk |
2014-08-22 21:12:57 |
|
|
|
|
elemzéséhez kórboncnoki végzettség kell.....
egyébként azóta eh |
2014-08-01 08:17:57 |
|
|
|
|
kicsike,kimentek a nagyapjával,szörnyen élvezte!csak hát az is elovadt,nem sokáig tudtak szánkózni!Most biztosan nagyon fog örü |
2012-01-20 12:51:37 |
|
|
|
|
Hozzávalók 4 személyre:
* 20 dkg húsos szalonna
* 2 nagy fej hagyma
* 30 dkg paradicsom
* 50 dkg paprika
* 40 dkg apró burgonya
* 2 teáskanál fűszerpaprika
* erőspaprika ízlés szerint
Elkészítése:
A szalonnát apró kockára vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és vékonyra szelet |
2011-09-03 14:57:27 |
|
|
|
|
Az alábbi linkeken
1)
2)
3)
4)
5) http://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3%A1csk%C3%B6nyv/N% |
2011-07-26 16:53:31 |
|
|
|
|
Mai menünk...............hagymás csirkemáj,rizzsel ... valamint nem savanyúsággal hanem lila hagyma lekvárral....egészen jó ízű lett.,,,,,,,,,,,,,,, |
2010-11-09 14:45:41 |
|
|
|
|
paradicsom
* 2 db szárazpaprika
* 1 ek pirospaprika
* só
* frissen darált bors
* 1 fej vöröshagyma
elkészítés
1. A velőt megtisztítjuk, lehúzzuk róla a hártyát.
2. A paprikát 1 cm karikákra, a paradicsomot pedig kockára vágju |
2010-10-25 21:00:54 |
|
|
|
|
Lecsó tojásosan:
Készíthetjük virslivel és kolbásszal gazdagítva is.Szalonnát kockákra vágjuk, feltesszük sülni, mikor már van egy kis zsiradék 4-5 fej megtisztított vörös hagymát apróra darabokra vágunk és rátesszük a szalonnakockákra, hagyjuk meg |
2010-10-24 14:35:07 |
|
|
|
|
pirospaprika
* só
* bors
* olaj
A tálaláshoz:
* rizs ízlés szerint
elkészítés
1. A patiszont hámozzuk meg, magozzuk ki, húsát vágjuk kis kockákra.
2. A paprikát csumázzuk ki, karikázzuk fel.
3. A parad |
2010-10-13 21:16:12 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Tandari Éva, magban rejtezik, paradicsomokat forró, szalonnát apró, hagymát megtisztítjuk, alábbi linkeken, velőt megtisztítjuk, paradicsomot pedig, patiszont hámozzuk, paprikát csumázzuk, szalonnakockákra, paradicsomokat, megtisztított, megtisztítjuk, fűszerpaprika, szárazpaprika, savanyúsággal, készíthetjük, petrzselymes, paradicsomot, pirospaprika, előkészítünk, kórboncnoki, erőspaprika, elkészítése, elemzéséhez, |
|
|
|