Belépés
dandej: MIÉRT FONTOS és hogyan erősíthetjük LÉGZŐIZMAINKAT OTTHON?
"Ha lakásunkhoz vagyunk kötve, naponta legalább háromszor végezzük el az itt látható egyszerű gyakorlatsort, mivel a légzés hatékonysága már egyetlen mozgásszegény hét alatt is romlani kezd.
A legjobb tehát, ha a rendszeres mozgás - így a légzőizom gyakorlatok is - a mindennapi életünk részévé válik."
2021-02-25 09:33:36
otvenhatoshagyomanyorzo: Elbeszélem 1-7
meghalt.

Én rohanni kezdtem a házunk felé. Mire odaértem a kapuhoz, már robbanásokat is hallottam. Belökve a kaput, kettesével vettem a lépcsőfokokat, hogy mielőbb felérjek az emeletre. Lakásunkhoz érve dörömbölni kezdtem az ajtón, hogy anyám biztosan meghallja. De nem nyílt az ajtó. Ekkor kintről újabb fegyverropogás hallatszott. Visszhangzott tőle az egész lépcsőház.
2016-07-15 05:36:40
azenujsagom: Elbeszélem 1.
meghalt.

Én rohanni kezdtem a házunk felé. Mire odaértem a kapuhoz, már robbanásokat is hallottam. Belökve a kaput, kettesével vettem a lépcsőfokokat, hogy mielőbb felérjek az emeletre. Lakásunkhoz érve dörömbölni kezdtem az ajtón, hogy anyám biztosan meghallja. De nem nyílt az ajtó. Ekkor kintről újabb fegyverropogás hallatszott. Visszhangzott tőle az egész lépcsőház.
2016-07-02 04:34:36
horvathnemagdi: A szerelemem volt
bekavart. Jött egy nyolc évvel fiatalabb pasi, akibe belehabarodtam.

Eleinte nem engedtem, hogy nálunk aludjon, mert nem akartam, hogy egy percig is úgy érezze, hogy köze van a lakásunkhoz. Másfél szoba az egész, nem egy palota, de épp annyi hely van, hogy a fiam és én kényelmesen elférjünk. De a szerelem nem kegyelmezett.

Egyre jobban beleszédültem ebbe a fi
2016-03-08 09:17:06
horvathnemagdi: Ha van megunt ruhánk
legjobban!

Ha van megunt ruhánk, ne dobjuk ki semmiképp, hiszen ilyen mutatós darabok készülhetnek belőle. Nem kell a boltba drága pénzeket költenünk az új darabokra, ötletes, és lakásunkhoz tökéletesen passzoló, személyre szabott kiegészítőket készíthetünk percek alatt.

Csupán egy ollóra, és némi kézügyességre lesz szükségünk. A jó az az egészben, hogy varrn
2016-02-05 08:13:30
kirscha: Szép írások
helyett a nyolcadik hónap környékén már csak néztük, amint elmegy a busz. Ez volt számomra az első hírnöke az idő közeledtének.

Megérzésszerűen a szülés előtt két nappal a lakásunkhoz közel sudokuzó taxistól megkérdeztem, hogy itt lesz-e a napokban is. Hát, hogy-hogy nem vasárnap reggel már mentem is érte.

Hogy is kezdődött? Reggel 9 óra volt. Húsvét vasárnap
2015-01-08 11:52:14
decotext: Szolgál e példaképet nektek az előző nemzedékek történelme ??
mondták az ismerösök, hogy az eladás lehetetlen.... (Kb 13 éve) Betettük 7 millióért pénteken a szuperinfóba, és hétfön megvették KP. Igy hozzá tudtunk jutni a mostani (jóval nagyobb) lakásunkhoz.

Ha Te eldadod a kérót áron alul, vehetsz egy kisebbet, marad pénzed az új életed megszervezésére, de indulj el s nem várd a sültgalambot! Persze van alternativa is. Maradsz a
2014-04-29 20:10:45
suzymama: Őszi nagytakarítás – máriatövissel
Lakásunkhoz hasonlóan, a szervezetünknek sem csak tavasszal van szüksége nagytakarításra. A nyári dorbézolások és kihágások után, az ünnepi időszakra készülődve érdemes végigcsinálni egy-egy méregtelenítő kúrát, hogy a karácsonyi vacsorához már tiszta lelkiismerettel, és legfőképpen toxinoktól mentesen ülhessünk.

Sokszor ábrándozunk arról, hogy milyen jó is lenne, ha a f
2013-11-13 11:50:59
petyrallyeteam: Árvizhelyzet Budapesten....egy barátom küldte
Ha kimegyek a Duna-partra,....... ezt a látom közel, nagyon közel a lakásunkhoz!

2013-06-08 06:48:03
vizso2: Mit tehetünk, ha a végrehajtó a mi ajtónkon kopogtat?
hogy a lezárt lakásunkat akár távollétünkben is felnyissák. Ilyenkor kötelező tanút alkalmazni, jegyzőkönyvet felvenni és a tönkretett zár vagy lakat helyett feltett új zár kulcsait a lakásunkhoz legközelebbi rendőrkapitányságra leadni. Ha otthon vagyunk, ám akadályozzuk a végrehajtó munkáját, akár rendőrt is hívhatnak a nyakunkra, aminek nyoma lesz a jegyzőkönyvben, később pedig
2012-06-14 14:31:00
sayuri: szeretettel
szabadba. Hátul, dél felé, mezőket lehetett látni, kerteket, réteket, ezek mind a szétszórt, nagykiterjedésű tanyavilághoz tartoztak.

Itt laktunk ebben a környezetben. Ehhez a lakásunkhoz fűződnek életem legszebb emlékei, sok-sok felejthetetlen, drága nap, sok-sok kínzó, fájó éjszaka. Sziget volt ez a ház; mennyi kalandra indultunk innen s mennyiből tértünk ide vissza -
2012-06-10 08:10:10
horvathnemagdi: Igaz történet: A bájos feleség vagy a közönséges szerető?
barátnő!

Mivel megnyugtatta Krisztát, Emit ismeretlenül is megkedveltem.
Egyik nap korábban értem haza, és már a lépcsőházban hangos nevetést, gyerekkiabálást hallottam. Ahogy közeledtem a lakásunkhoz, rájöttem, hogy tőlünk jön a ricsaj. Észre sem vették, amikor bementem.

A nappali közepén Tomi építőzött elmélyülten egy korabeli kis sráccal, miközben egy
2012-04-14 20:00:40
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
MIÉRT FONTOS, LÉGZŐIZMAINKAT OTTHON, Árvizhelyzet Budapesten, szerelemem volt, előző nemzedékek, barátom küldte, bájos feleség, közönséges szerető, légzés hatékonysága, legjobb tehát, rendszeres mozgás, légzőizom gyakorlatok, mindennapi életünk, házunk felé, egész lépcsőház, nyolc évvel, boltba drága, nyolcadik hónap, első hírnöke, szülés előtt, lakásunkhoz közel, eladás lehetetlen, kérót áron, nyári dorbézolások, ünnepi időszakra, karácsonyi vacsorához,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.