Belépés
klarika47: Mit keresel
majd így felelt:
- Tényleg tudni szeretnéd?
-Igen! - mondta a férfi.
- Normál esetben, egyedülálló nőként, azt kérhetném a férfitől, amit egyedül
nem tudok létrehozni, megélni, megteremteni. Nézd, én felelősségteljes
felnőtt életet élek. Fizetem a számlákat, háztartást vezetek, bevásárolok,
a gyerekeimet nevelem. Mindezt egy férfi segítsége n
2019-12-12 06:53:39
maroka: Mint az oltár szent edényét…
különlegessé? Ha a dolgok egyedisége nem is zárható be egyetlen magyarázatba, az egészen bizonyos, hogy az odaszánás és az odaadás gesztusa még egy hétköznapi tárgyból is valami rendkívülit tud létrehozni, a szegény asszony két fillérjét (Mk 12,42) nagyobb adománnyá varázsolja, mint a milliomosok millióit.
,,Falat kenyér, pohár bor, egy csepp víz az életed, de mindennél
2019-12-08 12:56:34
velemenyezd: Lomnici Zoltán: öt tematikus év során mutatják be Szent István életművét
tudó államot hozott létre, biztosítva ezzel az ország megmaradását - hangoztatta.
Sótonyi Péter azt mondta: Szent István azért is példakép, mert ahogy ő tudott keresztény államot létrehozni a Kárpát-medencében keresztényellenes hangulatban, úgy kell ma sokszor "nekünk Európa ellenében megvédenünk kereszténységünket".
Hozzátette: a kutatóknak rengeteg feladatuk van, hisze
2019-12-05 18:42:33
velemenyezd: Putyin: Bulgária szándékosan akadályozza az Európába tartó gázvezeték építését
orosz vasutakkal való együttműködés iránt, Putyin pedig közölte, hogy Moszkva segítséget ajánlott fel az Air Serbia utasszállító-parkjának megújításához, és kész műszaki szervizközpontot létrehozni a belgrádi repülőtéren.

Vucic egyébként meghívást fogadott el a nácizmus felett aratott győzelem 70. évfordulójának moszkvai megünneplésére, Putyin pedig az orosz támogatássa
2019-12-04 16:51:18
nobi94: Fairy Tail főszereplői
Fullbuster:
Gray, a sorozat másodlagos férfi főszereplője, egy 18 éves varázsló, aki jég-alkotó mágiát használ. Segítségével pillanatok alatt képes szinte bármilyen alakú és formájú tárgyat létrehozni. Legtöbbször a harcokhoz szükséges fegyvereket készíti. Natsuval ellentétben ő általában higgadt.

Erza Scarlet:
A sorozat másodlagos női főszereplője és egyben a
2019-11-30 15:49:29
velemenyezd: Erdogan: Macron vizsgáltassa ki magát, hogy agyhalott-e!
csütörtökön az ankarai parlamentben újságíróknak arról beszélt, hogy nincs jelentősége annak, amit Macron mond, mert a francia elnök a terrorizmus "mecénása", aki terrorállamot akart létrehozni, de a török beavatkozás "keresztülhúzta a számításait".
A Hürriyet Daily News című, angol nyelven megjelenő török napilap diplomáciai forrásokra hivatkozva csütörtökön arról írt, hogy
2019-11-29 16:29:35
agica2004: Harmónia......
Jelent szilárdságot és állhatatosságot is. Kapcsolható a régi korokhoz, mikor még nem ismerték a kötőanyagot, mégis tudtak szilárd alapokon fekvő, tökéletes menedéket nyújtó építményeket létrehozni.

Szerelmi üzenet: A tökéletesen illeszkedő felekből álló kapcsolat megtalálása - akár párkeresőben vagy, akár kapcsolatban élsz.

Ezt mondja neked:
Üzeni, ho
2019-11-27 19:12:44
eva6: Aranyosi Ervin: Varázspálca
felemelni
az addig nem lebegőt!
Legyőzni a nehézséget,
súlytalanná tenni azt,
napi gondra varrni véget,
bajokra hozni vigaszt.
Szárnyat adni vágyainknak,
létrehozni, ami nincs,
mosolyt csalni sírós arcra,
mert a mosoly drága kincs.
Valósággá tenni álmot,
jóvá tenni, ami rossz,
az emberrel elhitetni,
nem létezik a gon
2019-11-23 13:03:31
velemenyezd: Krónika 11. rész (pénzmosás, terrorizmus finanszírozása, napirend után)

Kormány: fejlődtek a terroristacsoportok finanszírozási módszerei
Gion Gábor a Pénzügyminisztérium államtitkára azt mondta, hogy az elmúlt években nyilvánosságra került pénzmosási esetek új tendenciákra, valamint a meglévő szabályok és gyakorlat hiányosságaira világítottak rá. A nyomozások azt is megállapították, hogy a terroristacsoportok finanszírozási módszerei is fej
2019-11-22 19:07:13
velemenyezd: Netanjahu puccskísérletnek nevezte az ellene való vádemelést, nem mond le
kell összpontosítania" - mondta Beni Ganz, az ellenzéki centrista Kék-fehér párt elnöke, aki szerdán adta vissza kormányalakítási megbízatását az államfőnek, mert nem tudott kabinetet létrehozni az erre rendelkezésére álló idő alatt.
A Kék-fehér párt Twitter-fiókjában Benjámin Netanjahu egyik korábbi nyilatkozatát tették közzé, amelyben azt mondta, hogy vádakkal szembenézve n
2019-11-21 21:32:11
velemenyezd: Krónika 4. rész (kormányzati igazgatás, különleges jogállású szervek)
meg, amiért ugyanakkor komoly juttatásnak kell járnia. Áramvonalasabb, hatékonyabb, minőség- és teljesítményorientált, de egyúttal családbarát közigazgatási rendszert szerettek volna létrehozni - fűzte hozzá.
Az általános vitát az elnöklő Latorcai János lezárta.
Különleges jogállású szervek
Orbán Balázs államtitkár expozéjában azt mondta: az a cél, hogy a korábban
2019-11-21 18:42:15
velemenyezd: Krónika 2. rész (kormányhivatali egyszerűsítés)
előrevetítette, hogy hamarosan megjelenik a földhivatali rendszer új koncepciója. Két éven belül egy, a mesterséges intelligencián is alapuló elektronikus nyilvántartási rendszert kívánnak létrehozni, ami rendkívül gyors tulajdoni bejegyzést biztosít majd.
Az évente végrehajtott 28 millió ügy 50 ezer fellebbezés mellett zajlik, vagyis nagy részükben felesleges a fellebbezési
2019-11-21 17:11:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lomnici Zoltán, Szent István, Fairy Tail, Aranyosi Ervin, Sótonyi Péter, Erza Scarlet, Hürriyet Daily News, Gion Gábor, Beni Ganz, Twitter-fiókjában Benjámin Netanjahu, Latorcai János, Orbán Balázs, oltár szent, ellene való, gyerekeimet nevelem, férfi segítsége, dolgok egyedisége, egészen bizonyos, odaadás gesztusa, hétköznapi tárgyból, szegény asszony, milliomosok millióit, ország megmaradását, kutatóknak rengeteg, belgrádi repülőtéren, nácizmus felett,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.