|
|
|
|
halat, bőr nélkül, és párolva.
A köretet cseréljük le teljes értékû gabonára (barn
arizs, köles, búza..) és adjunk hozzá sok nyers
salátát. Később próbálkozzunk a zöldségfélék húshoz
hasonló elkészítésével, (rántott tök, rántott
gomba, rántott karfiol, tökpörkölt..) az íz még has
onló lesz a régihez. Azután kipróbálhatju |
2015-05-03 00:42:51 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
GYÓGYÍTÓ KONYHA, köretet cseréljük, zöldségfélék húshoz, elkészítésével, próbálkozzunk, kipróbálhatju, zöldségfélék, tökpörkölt, cseréljük, gabonára, gyógyító, rántott, karfiol, salátát, hasonló, régihez, párolva, köretet, konyha, adjunk, azután, húshoz, teljes, nélkül, érték, halat, |
|
|
|