|
|
|
|
jelenti, hogy hevítés esetén sem indít be káros oxidatív folyamatokat, vagyis kóros sejtburjánzást.
A kókuszolaj 92 %-ban közepes lánchosszúságú telített zsírsavakból áll.
A kókuszzsír a nevét onnan kapta, hogy 24,5 C° alatt az állapota fehér,
szilárd zsírszerű anyag.
Melegebb hőmérsékleten azonban folyékonnyá válik, melynek eredménye a tiszta,
á |
2013-06-21 09:32:14 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
nevét onnan, állapota fehér, sejtburjánzást, lánchosszúságú, hőmérsékleten, zsírsavakból, folyamatokat, folyékonnyá, kókuszzsír, kókuszolaj, zsírszerű, eredménye, telített, oxidatív, melegebb, állapota, azonban, közepes, melynek, szilárd, fogyást, hevítés, jelenti, segíti, esetén, vagyis, |
|
|
|