Belépés
velemenyezd: A válság szélén táncol az Öt Csillag Mozgalom és a Liga kormánya Olaszországban
egyeztetés után - megszületett M5S-Liga kormányt kezdettől fogva a két kormánypárt küzdelme jellemezte. Az M5S és a Liga kapcsolatát elmérgesítette, hogy a közös kormányzás a közvélemény-kutatások szerint az M5S-t folyamatosan gyengítette, miközben a Liga egy év alatt megkétszerezte a 2018-as olasz parlamenti választásokon szerzett támogatottságát. Az Európai Parlamenti választáso
2019-07-18 21:52:55
velemenyezd: Javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megítélése az utasok körében
nemzetközi szabványok szerint, negyedévente készítik.
Az utasok 36 különböző szempont alapján értékelik az őket leginkább érintő repülőtéri szolgáltatásokat 1-5-ig terjedő skálán. A kutatás kiterjed a repülőtéri szolgáltatásokra, a terminálok tisztaságára, a légikikötő általános atmoszférájára, a vásárlási lehetőségekre, az utastájékoztatási rendszerre és a terminálokon tört
2019-07-18 17:22:18
velemenyezd: A nők között több az Alzheimer-kóros, mint a férfiak között
hogy nőkre és férfiakra jellemző gének kapcsolatba hozhatók az Alzheimer-kockázattal. Ez alapján a nőknél és a férfiaknál külön kockázati profilt lehet felállítani.
Brian Kunkle, a kutatás vezetője elmondta: "a genetika hozzájárulhat a betegség kockázati és progressziós különbségeihez" a két nem között. Az azonban nem világos egyelőre, hogy ez a megállapítás mennyire használh
2019-07-17 18:02:25
velemenyezd: Az oroszok több mint kétharmada kedvezően viszonyul Ukrajnához
százalék úgy vélekedik, hogy több dolog különbözteti meg az oroszokat és az
2019-07-17 12:41:38
velemenyezd: Adevarul: komoly a veszélye annak, hogy felbomlik a bukaresti szociálliberális kormánykoalíció
vezető Calin Popescu Tariceanu szenátusi házelnököt a kormánykoalíció közös államfőjelöltjeként.
Az ALDE szerint ez a döntés a korábbi megállapodások felrúgásának és a közvélemény-kutatások által tükrözött valóság semmibevételének számít.
Az ALDE szerint ugyanis a kormánykoalíció politikusai közül egyedül a harminc százalék feletti bizalmi indexszel rendelkező Tariceanu
2019-07-17 10:51:16
velemenyezd: EU-tisztújítás - Megválasztották a német Ursula von der Leyent az Európai Bizottság új elnökének
lesz, hogy az Európai Unió 2050-re klímasemlegessé váljon, valamint azt is el kívánja érni, hogy az EU vezető szerepet töltsön be olyan területeken, mint a zöld gazdaság finanszírozása és a kutatás.
Az Európai Tanács a megválasztott bizottsági elnökkel egyeztetve fogja elfogadni azon további jelölteket tartalmazó listát, akiket Ursula von der Leyen az Európai Bizottság tagjai
2019-07-16 21:22:37
velemenyezd: ITM: a nukleáris hulladékok könnyebb kezelését szolgáló eljárást dolgoznak ki
kihasználását, és a felezési idő csökkentésén
2019-07-16 16:32:40
velemenyezd: Ankara az EU-szankciók ellenére újabb hajót küld Ciprus közelébe energiahordozók utáni kutatás céljából

Fatih Dönmez rámutatott: Ankara a tengerfenék Törökországhoz tartozó részén, valamint azokon a területeken végzi a kutatást, amelyekre az Észak-ciprusi Török Köztársaság engedélyt adott. A tárcavezető kiemelte: Törökország rendelkezik azzal a kapacitással, hogy kitermelje és értékesítse az olajat, illetve a gázt a nemzetközi piacon.
Dönmez emlékeztetett: Ankarának jelenl
2019-07-16 16:32:18
velemenyezd: Külföldi rektori konferenciák az MTA átalakításának visszavonását kérik
a KRASP és az uniko szerint emellett a változtatások aláássák a hagyományosan kiváló és nemzetközileg elismert magyarországi tudományos alapokat, s veszélybe sodorják Magyarország erős kutatási partnerségeit Európában és szerte a világban. "Egy ilyen drasztikus lépés riasztó precedenst teremtene, aláásva a közös európai értékeket" - szögezi le a három oktatási szervezet.
A né
2019-07-16 13:54:08
velemenyezd: EU-tisztújítás - Von der Leyen: többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében
lesz, hogy az Európai Unió 2050-re klímasemlegessé váljon, valamint azt is el kívánja érni, hogy az EU vezető szerepet töltsön be olyan területeken, mint a zöld gazdaság finanszírozása és a kutatás. Hozzátette, az unió gazdasági versenyképességének javítása elengedhetetlen feladata lesz az új összetételű uniós intézményi vezetésnek.
Mint elmondta, mindent meg szerelt programj
2019-07-16 12:02:25
velemenyezd: Egyes ehető rovarok olyan gazdagok antioxidánsban, mint a friss narancslé
szempontjából" - magyarázta a professzor.
Serafini emlékeztetett rá, hogy számos olyan "superfood" van, amelyeknek antioxidáns-kapacitásuk miatt nagy a szabadgyök-megkötő képessége. A kutatás azt igazolta, hogy az ehető rovarok között is vannak olyanok, amelyek ide sorolhatók.
A kutatók egy sor ehető rovart és gerinctelent vizsgáltak meg antioxidáns-kapacitásuk szempontj
2019-07-16 11:31:48
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Választási szövetségre lép a Fidesz és a KDNP az Összefogás Pécsért Egyesülettel
egyetértett abban, hogy "Pécset meg kell védeni Gyurcsány Ferenctől, a baloldali maffiapártoktól", és közös erővel kell megóvni a város jövőjét.
Hozzátették, az eddigi közvélemény-kutatási adatok szerint az együttműködés számíthat a pécsiek többségének támogatására, ezzel együtt "Pécs valamennyi polgárát meg kívánják szólítani (...) egy tízéves program megalkotása érdekében".
2019-07-15 23:02:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Csillag Mozgalom, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Európai Bizottság, Összefogás Pécsért Egyesülettel, Európai Parlamenti, Brian Kunkle, Calin Popescu Tariceanu, Európai Unió, Európai Tanács, Fatih Dönmez, Észak-ciprusi Török Köztársaság, Gyurcsány Ferenctől, válság szélén, utasok körében, férfiak között, oroszok több, veszélye annak, bukaresti szociálliberális, német Ursula, nukleáris hulladékok, illegális bevándorlás, friss narancslé, közös kormányzás, 2018-as olasz, őket leginkább, kutatás kiterjed,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.