Belépés
velemenyezd: Meredeken csökkent az amerikai gazdaság teljesítménye a második negyedévben
háztartások kiadásai, az export, a magánszektor készletbefektetései és a vállalatok állóeszköz-befektetései, új elemként pedig az ingatlanpiaci beruházások, valamint az állami és helyi kormányzatok kiadásai húzták le a mélybe a reál GDP-t, ennek hatását csak részben tudta ellensúlyozni a szövetségi kormányzati kiadások emelkedése, illetve az import zuhanása.
A személyes fogya
2020-07-30 16:22:10
velemenyezd: A Facebook és a WhatsApp ezentúl nem ad információkat a hongkongi felhasználókról
törvény következményeiről.
A kommünikében a Facebook kiemelte: döntésével lényegében azt a világban alkalmazott gyakorlatot követi, amely a felhasználókat érintő információkat kérő kormányzatokra vonatkozik. E gyakorlat szerint a kormányzatoktól kért információkat általában egyenként vizsgálják meg, és mérlegelik a helyi körülményeket, illetve az emberi jogokra vonatkozó nem
2020-07-06 20:42:50
velemenyezd: Mazars: egyre versenyképesebb a magyar munkáltatói bérköltségarány
hatályban lévő 25, illetve 27 százalékos normál áfakulcs továbbra is különösen magasnak számít; Horvátországban 2020-ban elmaradt a korábban tervezett, 1 százalékpontos csökkentés.
A kormányzatok a digitális technológia felhasználásával próbálnak fellépni a visszaélések ellen. Magyarországon pozitív költségvetési hatással járt a nemrégiben bevezetett kötelező online számlaad
2020-06-09 17:03:08
velemenyezd: Hongkongi kormányzó: Washington kettős mércét alkalmaz Hongkonggal szemben
pekingi központi kormányzat által Hongkongra vonatkozóan kidolgozott nemzetbiztonsági törvényt.
"Az Egyesült Államokban lázadások zajlanak, és láthattuk hogyan reagáltak a helyi kormányzatok" - mondta a kormányzó, hozzátéve: "amikor Hongkongban voltak hasonló lázadások, akkor is láthattuk, hogyan foglaltak állást". Lam úgy vélekedett, az amerikai vezetés nagyra becsüli a saj
2020-06-02 15:33:42
velemenyezd: Koronavírus - Online rendszert indít el Kína a koronavírus terjedésének előrejelzésére
naponta hány újabb fertőzéses eset bukkanhat fel. Az előrejelzéshez olyan tényezőket is figyelembe vesznek, mint az éghajlati és környezeti körülmények, a népsűrűség, valamint a helyi kormányzatok által alkalmazott járványügyi óvintézkedések - mondta Huang Csien-ping, a központ igazgatója.
A rendszert három hónap alatt fejlesztették ki a meglévő, regionális járvány-előrejelz
2020-05-25 14:13:27
velemenyezd: Szijjártó: Izrael továbbra is számíthat Magyarország korrekt és kiegyensúlyozott álláspontjára
hogy a nemzetközi politikai életben a képmutatás, az elfogultság, és a politikai korrektség miatt érik támadások a patrióta, nemzeti alapon álló és a nemzeti érdekeket érvényesítő kormányzatokat. "Mivel mind Izraelnek, mind Magyarországnak ilyen kormánya van", garantált a két ország stratégiai együttműködésének további fejlesztése - írták.
Hozzátették: Magyarország és Izrael
2020-05-21 10:41:07
velemenyezd: Koronavírus - Pompeo: Kínának meg kell osztania az összes információt a járvány eredetéről
helyzet".
A külügyminiszter szerint sok fertőzést és megbetegedést regisztráltak, sok mozgás és sok utazás történt, mire a Kínai Kommunista Párt megszólalt az ügyben. "Nyitott kormányzatok és demokráciák nem szoktak így eljárni, s ezért nagy a kockázata az átláthatóság hiányának" - mondta.
Az interjút készítő újságíró megkérdezte tőle, hogy a kialakult helyzet mennyibe
2020-04-16 07:05:54
velemenyezd: Koronavírus - Pásztor István nyílt levélben reagált Donald Tusk üzenetére
szerint "a járványhelyzet emberéletekről szól, éppen ezért minden megnyilvánulás, amely politikai oldalról intéz támadást a járványhelyzet megfékezéséért küzdelmet folytató felelős kormányzatok ellen, közös esélyünket gyengíti a vírus legyőzésében". A politikus véleménye szerint az EPP elnökének támogatnia kell "mindazokat a kormányokat és politikusokat, akik emberéletek tízezrein
2020-04-02 19:23:23
velemenyezd: Nullára lehetne csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását 2070-re egy új kutatás szerint
lehetősége van a kibocsátás mérséklésére, de a cégek ritkán tudnak egyedül tenni ezért. A politikai döntések alapvető szerepet játszanak a törekvéseik koordinálásában. A magánszektor és a kormányzatok együttműködése kell ahhoz, hogy az évszázad közepe után elérjük a dekarbonizációt - tette hozzá.
A tanulmány megállapította, hogy ha alkalmazzák mind a megfelelő technológiákat,
2020-04-02 16:53:01
velemenyezd: Koronavírus - Amerikai tisztifőorvos: az Egyesült Államokban a járvány még nem érte el a csúcspontját
irányítója, valamint a vírus megfékezésén dolgozó munkacsoport egészségügyi szakemberei, köztük Anthony Fauci és Deborah Birx.
Mike Pence kiemelte a szövetségi és az egyes tagállami kormányzatok közötti jó együttműködést, és példaként említette a kaliforniai kormányzóval, Gavin Newsommal folytatott közös munkát.
Az alelnök nagy vonalakban tájékoztatott arról is, hogy a j
2020-03-11 07:04:00
velemenyezd: Koronavírus - Alex Azar: az Egyesült Államokban is várható a vírus terjedése

Azar kifejtette, hogy az összeg segítene a gyorsan terjedő vírust nyomon követni, a tagállami és helyi kormányzatok anyagi támogatásában, oltások és különböző terápiák kifejlesztésében, továbbá védőmaszkok és más, a betegség terjedését feltételezhetően akadályozó védőruhák csökkenő készletének pótlásában.
A miniszter közölte, hogy pillanatnyilag 30 millió védőmaszk áll
2020-02-25 22:20:35
liliana01: Koronavírusról pár mondattal
halottat jelenthet.
- a fenti számítást, és azt, hogy az egyes országok helyzete, védekezési képessége, a lakosság hozzáállása milyen, nyilván már mindenhol feltérképezték. A kormányzatok jelenleg a távol-keleti térséget kivéve egy elővédekezési szakaszban vannak. Ebben a szakaszban a baj még valójában nincsen jelen, s inkább tűnik fenyegetőnek egy esetleges tömeges pánik kia
2020-02-10 13:57:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pásztor István, Donald Tusk, Egyesült Államokban, Alex Azar, Huang Csien-ping, Kínai Kommunista Párt, Anthony Fauci, Deborah Birx, Mike Pence, Gavin Newsommal, amerikai gazdaság, második negyedévben, hongkongi felhasználókról, magyar munkáltatói, koronavírus terjedésének, összes információt, járvány eredetéről, üvegházhatású gázok, vírus terjedése, ingatlanpiaci beruházások, reál GDP-t, szövetségi kormányzati, import zuhanása, személyes fogya, világban alkalmazott, felhasználókat érintő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.