Belépés
velemenyezd: ITM: több mint ötezer ötszáz kilométer hosszan újítottak fel utakat 2010 óta
mondta, a magyar "figyelemre méltó, nagy teljesítményű útfelújítás" alapja három pillérre épül. Az egyik a 2016-ban indult hazai forrású Komplex Útfelújítási Program, amelynek keretösszegét a kormány csütörtökön 16,4 milliárd forinttal növelte, ezzel a végösszeg mintegy 191 milliárd forintra nőtt - idézte fel.
A második a hazai és uniós forrású Terület- és Településfejlesztés
2019-07-26 10:21:15
velemenyezd: Pölöskei Gáborné: tizenhárommilliárd forintból elkezdődhet az oktatásfejlesztési program Debrecenben
Debrecenben.
Hozzátette azt is, hogy a terveknek megfelelőn jövő szeptembertől elindulnak az első technikus osztályok.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere a "nagy horderejű" kormánydöntésről azt mondta, az elmúlt száz év legátfogóbb oktatásfejlesztési programja valósulhat meg azzal, hogy a kormány elfogadta a Debrecen 2030 elnevezésű oktatási programot.
2019-07-18 19:42:19
velemenyezd: Schanda Tamás: a felzárkózás összefogással lehet sikeres
végrehajtott fejlesztések megtekintése után Schanda Tamás arról beszélt: attól ilyen sikeresek a szeretetszolgálat által végzett fejlesztési programok, hogy partnerséget tudnak építeni a kormányzattal, a kormányzati intézményekkel, a köznevelési intézményekkel, az önkormányzatokkal, civil szervezetekkel, egyházakkal és más segélyszervezetekkel.
A szeretetszolgálat két intézmé
2019-07-12 15:11:41
velemenyezd: ITM: újabb ipari kapcsolatok jöhetnek létre Oroszországgal
berendezéseket gyártó Pólus Kft..
A
2019-07-11 14:44:03
velemenyezd: ITM: a Magyar falu programban útfelújításokra 50 milliárd forint áll rendelkezésre
államtitkár.
Cseresnyés Péter hangsúlyozta, hogy a mellékút-hálózat műszaki állapotának javítása érdekében a 2010 előtt felhalmozott évtizedes karbantartási elmaradást kell ledolgozni.
A Fidesz-KDNP kormány kezdte meg 2010-ben az alsóbbrendű úthálózat szisztematikus megújítását. Eközben jelentős forrásokat fordítanak a hazai gyorsforgalmi és főúthálózat bővítésére, korsz
2019-07-05 20:42:41
velemenyezd: Négyszáz lézerfizikus részvételével kezdődött konferencia Szegeden
páneurópai összefogással létrejött, három pillérből álló lézeres kutatási projekt egyik kutatóintézete és felhasználói létesítménye, amelynek létrehozására a forrásokat az EU és a magyar kormány biztosította. Komplex, világszínvonalú lézerrendszerei és másodlagos forrásai egyedülálló párosításának köszönhetően az ELI-ALPS a világ vezető attoszekundumos felhasználói létesítményévé
2019-07-01 10:51:23
velemenyezd: ÁSZ: már érzékelhető a magyar családpolitika eredményessége
fejlett országokban általános tendencia a gyermekvállalás csökkenése, ezért a társadalmi fogyás megállítása komplex és következetes állami szerepvállalást igényel - írta az ÁSZ.
A magyar kormány elkötelezett a kedvezőtlen demográfiai folyamatok javításában: 2010-től folyamatosan bővülő, komplex családtámogatási rendszer segítségével ösztönzi a kívánt gyermekek megszületését,
2019-06-18 12:21:55
velemenyezd: Beneda: a kormány komplex támogatást nyújt a családoknak
a helyettes államtitkár.
Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy gyermeket nevelni életre szóló kaland és a magyar kormány családpolitikája sok segítséget nyújt ahhoz, hogy ezen a "kalandpályán" sikeresen végigmenjenek a családok.
A résztvevőket köszöntötte Kemény Dénes, a Szülők Háza Alapítvány alapítója i
2019-06-01 12:31:20
velemenyezd: Palkovics: kormányzati támogatással Innovációs és Tudásközpont létesül Zalaegerszegen
betöltött értékteremtő szerepe, amellyel hozzájárul a zalai térség komplex fejlődéséhez.
Balaicz Zoltán polgármester (Fidesz-KDNP) elmondta: a városnak rangot ad a felsőoktatás, az önkormányzat ezért minden erkölcsi és anyagi támogatást megadott ahhoz, hogy az egyetemi képzések folyamatosan tudjanak fejlődni.
A barnamezős beruházás megvalósításához a BGE csaknem 694 mi
2019-05-24 18:40:30
velemenyezd: Virtuózok - Plácido Domingo és a kormány is támogatja a fiatal tehetségeket

A Peller Mariann által útjára indított Virtuózok-mozgalmat a magyar kormány felkarolta, lehetővé tette a Virtuózok zenekar létrejöttét, támogatta és támogatni fogja a jövőben is - hangsúlyozta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.
A miniszter hozzátette: Plácido Domingo és társ
2019-05-24 16:19:18
velemenyezd: Hétfőn újraindul a vonatközlekedés a Keleti pályaudvaron
elmondta, még az idén megújítják a Keleti pályaudvar vizesblokkjait.
A MÁV-csoport a társaság számára rendelkezésre álló európai uniós forrás átcsoportosítására tett javaslatot a kormánynak, szeretnének egy új, korszerű utascentrumot kialakítani már a jövő évben az aluljárói szinten, ahol egyebek közt nemzetközi és belföldi jegypénztárat hoznának létre - mondta Homolya Róber
2019-05-24 14:19:52
velemenyezd: PM-államtitkár: a családvédelmi intézkedéseknek komplex hatásuk lesz
próbálja javítani az akcióterv, hogy a kisgyermekes anyákat igyekszik visszacsábítani a munkaerőpiacra. Emellett a nyugdíjaskorúak közül is több tízezer ember tovább foglalkoztatható. A kormány azzal számol, hogy összességében mintegy háromszázezer ember tekinthető munkaerő-tartaléknak.
A családvédelmi akcióterv a komplex hatások révén ösztönzi a beruházásokat és a lakossági
2019-04-25 21:09:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pölöskei Gáborné, Schanda Tamás, Plácido Domingo, Komplex Útfelújítási Program, Papp László, Pólus Kft, Cseresnyés Péter, Fűrész Tünde, Kopp Mária Intézet, Kemény Dénes, Szülők Háza Alapítvány, Balaicz Zoltán, Peller Mariann, Kásler Miklós, Homolya Róber, felzárkózás összefogással, magyar családpolitika, kormány komplex, fiatal tehetségeket, családvédelmi intézkedéseknek, 2016-ban indult, kormány csütörtökön, végösszeg mintegy, terveknek megfelelőn, első technikus, elmúlt száz,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.