Belépés
velemenyezd: Másfél milliárd forint ráfordítással épül kerékpárút a Mura folyó mentén
képviselője kiemelte: a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) keretében megvalósuló beruházás turizmusfejlesztési célokat szolgál.
Ha a beruházás megvalósul, az önkormányzatok, a vállalkozások komplex-turisztikai csomagot tudnak kínálni a térségbe érkező turistáknak.
Többek közt a Murán lehetőség nyílik szervezett csónaktúrákra: a térségbe érkező vend
2020-06-27 15:51:47
velemenyezd: Debrecen közgyűlése elfogadta a 2030-ig szóló fejlesztési programot

Gondola Zsolt, a Civil Fórum képviselője sajtótájékoztatóján elfogadhatatlannak nevezte, hogy a testület csak utólag ismerhette meg saját fejlesztési koncepcióját, és miután arról már kormánydöntés született, a közgyűlés határozata "csak formalitás, színjáték" volt, amelynek nem kívántak díszlete lenni.
Papp László polgármester a programról azt mondta, Debrecen új fázisb
2020-06-25 12:22:10
velemenyezd: Krónika 11. rész (költségvetés)
Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Oláh Lajos (DK) kérdésére reagálva azt közölte: a Péterfy Sándor utcai kórház helyzetét sikerült stabilizálni a szocialista kormányok rossz működése után, az intézmény az Egészséges Budapest fejlesztési programban több mint 30 milliárd forinttal szerepel.

Független: alig jut forrás az állatok véde
2020-06-10 21:33:45
velemenyezd: Varga Judit: a kormány a feltételes szabadságra bocsátás szigorítását javasolja
ezért a javaslat a szabadságvesztés felfüggesztése esetén is előírja a pártfogó felügyelet és az áldozatoktól történő távoltartás elrendelésének kötelezettségét.
A törvényjavaslattal a kormány célja az, hogy a győri kettős gyermekgyilkossághoz hasonló tragikus eseteket megelőzze. Ahogy azt korábban az Igazságügyi Minisztérium jelentése megállapította, a bíróság hibázott, amik
2020-06-10 14:12:26
velemenyezd: Költségvetés - LMP: a büdzsében is zöld fordulatra van szükség
markunkat" - mondta. Fontosnak nevezte a környezet kármentesítését is, ahogyan a levegőszennyezettség és a vízszennyezés kezelését. Meg kell védeni az erdőket is - hangoztatta.
Szerinte a kormány nem érti a klímaváltozás súlyosságát, azt, hogy "propagandával és a haveroknak juttatott milliárdokkal" nem lehet azt megállítani.
Úgy értékelte: az élelmiszerárak elszabadulá
2020-06-10 14:02:59
velemenyezd: Palkovics: a kormány jóváhagyta Debrecen tízéves fejlesztési tervét
közlekedés, az oktatás, a kultúra és a városfejlesztés - ismertette Palkovics László.
A miniszter Debrecent az ország egyik "legfőbb városának" nevezte, ugyanakkor megjegyezte, hogy a magyar kormány fejlesztési politikája nem tesz érdemi különbséget a kis- és a nagy települések között.
"Számunkra minden esetben egy cél van: a magyar emberek egészségének, egyre javuló él
2020-06-09 13:52:10
velemenyezd: Simicskó: értelmes sporttevékenységet kínálnak a fiataloknak a honvédelmi sportközpontok

Simicskó István a nyírségi kisváros határában épülő honvédelmi sportközpont alapkőletételén emlékeztetett, a kormány döntése értelmében negyven helyszínen épülnek ilyen létesítmények, az első sportközpontokat a tervek szerint Balassagyarmaton, Újfehértón, Szarvason, Szigetváron és Baján építik meg.
A beruházásért felelős BMSK Zrt. beruházási ügynökség és a kijelölt önkor
2020-06-05 13:42:20
velemenyezd: A kormány hatékony segítséget nyújt az aszálykárok és fagykárok következményeinek ellensúlyozásához

A tárcavezető hangsúlyozta, hogy a csapadékhiány jelentősen rontja a terméskilátásokat a szántóföldi kultúrákban, emellett a gyümölcsösök jelentős része elfagyott. A bekövetkezett károk hatásának enyhítését, a gazdák jövedelmének stabilizálását komplex támogatáspolitikai intézkedések szolgálják, amelyek közül a legfontosabbak a kárenyhítési rendszer, a támogatott növénybiztos
2020-06-04 10:41:45
velemenyezd: Több mint egymilliárd forintos energetikai korszerűsítés a hatvani kórházban
korszerűsítésére fordítottak - közölte.
Kiemelte: mindkét helyen lehetőség nyílt megújuló energia hasznosítására.
Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője arról beszélt: a kormány 10 éve dolgozik azért, hogy a magyar egészségügy és benne a hatvani kórház megújuljon.
Elindult 2010-ben egy három pillérre épülő fejlesztés, Amelynek része a bérek felzárkóztatás
2020-06-03 14:32:40
velemenyezd: Koronavírus - Bodó Sándor: már 137 ezer ember munkahelyét védi a bértámogatási program
munkahelyre adtak be pályázatot 4 milliárd forint igénnyel - mondta Bodó Sándor.
Bodó Sándor hangsúlyozta, a koronavírus nehéz helyzetbe hozta a magyar gazdaságot, a káros hatásokat a kormány komplex intézkedési csomaggal mérsékeli, az adó- és járulékkedvezményeken, a hatékonyságnövelő és versenyképesség-javító támogatásokon túl munkaerő-piaci intézkedésekkel is védi az elmúl
2020-05-29 13:22:07
velemenyezd: Koronavírus - Emmi: nemzeti összefogás az orvostudományi kutatásokban és klinikai vizsgálatokban a Covid-19 leg
ennek a nagyon nemes és szép célnak az elérésében". "Nagy reménységgel várjuk a kutatások eredményeit" - hangsúlyozta a tárcavezető.
Kásler Miklós kiemelte, hogy az időben meghozott kormányzati intézkedéseknek döntő szerepük volt abban, hogy Magyarországon sikerült alacsony szinten tartani fertőzést, és a kormány a Covid-19 járvány kezdetétől kiemelt figyelmet szentelt a víru
2020-05-28 20:11:26
velemenyezd: Szijjártó: kiemelt feladat a világjárvány gazdasági hatásainak kezelése

A miniszter hangsúlyozta: a kormány nem először szembesül azzal a helyzettel, hogy a magyar gazdaságot újra kell indítani. A mostani és a tíz évvel ezelőtti helyzet között azonban jelentős különbség, hogy 2010 után egy legyengült, míg most erős hazai gazdaságnak kell úrrá lennie a nehézségeken - mondta.
Szijjártó Péter kiemelte, hogy a világjárvány felforgatta a gazdaság
2020-05-22 13:11:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Varga Judit, Bodó Sándor, Gondola Zsolt, Civil Fórum, Papp László, Oláh Lajos, Péterfy Sándor, Egészséges Budapest, Igazságügyi Minisztérium, Palkovics László, Simicskó István, BMSK Zrt, Szabó Zsolt, Kásler Miklós, Szijjártó Péter, 2030-ig szóló, feltételes szabadságra, kormány jóváhagyta, honvédelmi sportközpontok, kormány hatékony, hatvani kórházban, bértámogatási program, orvostudományi kutatásokban, világjárvány gazdasági, beruházás megvalósul, térségbe érkező,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.