Belépés
velemenyezd: Orbán Balázs: családbarát fordulatot szeretnénk végrehajtani a Kárpát-medencében
jelentette ki, hozzátéve: ezt az állam csak a civil szervezetekkel való stratégiai partnerség keretén belül együttműködve tudja megtenni.
Orbán Balázs elmondta: sokkal inkább elkötelezett a magyar kormány ma a civil hálózatok munkája iránt, mint bármikor korábban, amit az is mutat, hogy az ezekhez eljutó kormányzati források megduplázódtak az elmúlt években. Az államtitkár ug
2019-07-18 21:03:07
velemenyezd: Fülöp Attila: a kormány elkötelezett az akadálymentesítés és a fogyatékkal élők munkához jutásának támogatásába

Fülöp Attila a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) Hermina úti székházában mondta ezt, ahol bemutatták a látássérült emberek számára - akadálymentesen használható okostelefonokra fejlesztett alkalmazással - távoli segítségnyújtást végző Távszem elnevezésű szolgáltatást.
Az államtitkár közölte, a kormány szeretné elősegíteni a fogyatékkal élők munk
2019-07-16 12:52:00
velemenyezd: Benkő: az ember a legfontosabb a honvédelem fejlesztésében
helyett 2024-re már a GDP 2 százalékát honvédelmi jellegű kiadásokra fordíthassa.
Benkő Tibor hangsúlyozta: a biztonság egyrészt az erős, korszerű honvédségen és a jól kiképzett, elkötelezett katonákon, másrészt a szövetségi rendszer nyújtotta garanciákon, harmadrészt pedig a társadalmon nyugszik. Fontosnak nevezte ezért, hogy minél többen jelentkezzenek az önkéntes haderőbe.
2019-07-11 18:00:55
velemenyezd: Menczer: külpolitikánk sarokköve a külhoni magyarok melletti kiállás
egyetem minden kara külön szakmai programmal képviselteti magát, kilenc szekcióban. A rendezvény kiemelt célja, hogy a résztvevők anyanyelvükön szerezzenek új ismereteket "hasonlóan elkötelezett" nyári egyetemisták társaságában.
Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes a diákokat köszöntve azt hangoztatta, hogy Budapest nemcsak a Magyarország, hanem az egész magyar nemzet f
2019-07-09 11:51:34
furaila: Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
Zoltán" titkos megbízott) és dr. Töttös Gábor tanár, könyvtáros, helytörténész (szigorúan titkos állományú rendőr főhadnagy, T-19 operatív beosztásban.) személye garancia az elkötelezett működésre.


(Kapitány jelentéseinek egyik dossziéja az ÁBTL-ben)

A kisgazda fényképész pedig rájön, hogy bármennyire is igyekezett - a bennfentesség és a bizalm
2019-07-09 00:44:32
velemenyezd: A turizmus 260 milliárd forint támogatással fejlődhet a jelenlegi költségvetési ciklusban
túraútvonalak, szabadidőparkok, kilátók épülnek vagy újulnak meg, és fejlesztések történnek a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén is.
Az államtitkár kitért arra, hogy a kormány elkötelezett a szabadidősport támogatása mellett annak érdekében, hogy egészséges sportnemzetté váljunk. A Széchenyi 2020 program keretében közel negyven sportegyesület, klub, szövetség kap támoga
2019-07-06 12:41:28
velemenyezd: Kásler: Semmelweis Ignác életműve ma is mérce
kutatni, keresni kell azokat az ismereteket, amelyek feltárásával még jobban segítik "visszaadni az egészséget".
Az államtitkár megköszönte azt az erőfeszítést, a fáradságos, elkötelezett munkát, amire a betegeknek szükségük van, hogy érezzék: biztonságban vannak.
A Semmelweis-nap alkalmából Kásler Miklós Semmelweis-díjat adott át Kollár Lajosnak, a Pécsi Tudományegyetem
2019-07-01 13:01:28
velemenyezd: Potápi: 2010-ben radikális változások történtek a magyar nemzetpolitikában
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-vel és Budapesti Ügyvédi Kamarával együttműködve.
Az ösztöndíj célja, hogy jól képzett, a nemzet iránt elkötelezett, a magyar és a többségi állam szerinti szaknyelvet egyaránt ismerő, mindkét országban tapasztalatokat szerzett jogászokkal rendelkezzenek a külhoni közösségek.
Az ösztöndíjat azon kül
2019-07-01 11:01:44
velemenyezd: EU-csúcs - May: Nagy-Britannia él uniós tagságával járó jogaival és teljesíti kötelezettségeit
bocsátkozik az egyes jelöltekről szóló találgatásokba.
"Amint azt korábban mondtuk, ennek eldöntése elsősorban az EU 27 tagállamának feladata, az Egyesült Királyság ennek ellenére elkötelezett a konstruktív megközelítés mellett" - fogalmazott.
Hozzátette a brit uniós tagság megszűnését (Brexit) követően országa továbbra is szoros kapcsolatot kíván fenntartani az EU-val,
2019-06-30 21:43:11
velemenyezd: Orbán: a magyar rendőrök képesek garantálni a mindennapok biztonságát
rendőreink vannak, akik a legnehezebb időkben ha kell, a határra is kimennek, hogy megvédjék a magyar családokat" - fogalmazott a kormányfő.
Orbán Viktor szerint ha a rendőrök elkötelezetten végzik szolgálatukat, akkor Magyarország továbbra is Európa egyik legbiztonságosabb országa lesz.
A miniszterelnök kiemelte, elhivatott, a hazájuk és a magyar emberek iránt elkötelez
2019-06-29 11:21:46
velemenyezd: Az EU meghosszabbította a Krím és Szevasztopol annektálása nyomán Oroszországgal szemben bevezetett szankciók h
brókertevékenységre, valamint építési és mérnöki szolgáltatásokra is vonatkozik.
Öt évvel a Krím és Szevasztopol Oroszország általi jogellenes annektálását követően az unió továbbra is szilárdan elkötelezett Ukrajna szuverenitása és területi integritása mellett. Nem ismeri el és változatlanul elítéli a nemzetközi jog ezen megsértését - közölték.
Az Európai Unió 2014 márc
2019-06-20 21:43:42
velemenyezd: Krónika 1. rész (költségvetés)
szociális ágazat bérrendezésére, a kulturális kiadásokra, valamint forrást kapnak a települések a belterületi utak felújítására és új beruházásokra is.
Hangsúlyozta: a kormány elkötelezett az önkormányzatok támogatása és partnersége iránt, hiszen 2011 és 2014 között 1369 milliárd forint adósságtól szabadította meg a településeket, milliárdokat adott fejlesztésekre, napjainkba
2019-06-20 10:51:27
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Orbán Balázs, Fülöp Attila, Semmelweis Ignác, Magyar Vakok, Gyengénlátók Országos Szövetsége, Benkő Tibor, Szeneczey Balázs, Töttös Gábor, Balaton-felvidéki Nemzeti Park, Kásler Miklós Semmelweis-díjat, Kollár Lajosnak, Pécsi Tudományegyetem, Igazságügyi Minisztérium, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, Budapesti Ügyvédi Kamarával, Egyesült Királyság, Orbán Viktor, Szevasztopol Oroszország, Európai Unió, kormány elkötelezett, fogyatékkal élők, honvédelem fejlesztésében, külhoni magyarok, jelenlegi költségvetési, magyar nemzetpolitikában, magyar rendőrök,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.