Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Több mint 5 millió eurós támogatást nyert a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projekt
jöjjön létre, amivel nemcsak kiszolgálhatók a sürgős igények, hanem az ott alkalmazott fejlesztéseket, megoldásokat Európa-szerte is át tudják venni más gyártók.
A 21 résztvevős konzorciumnak tagja többek között a német Fraunhofer IGD (Institute for Computer Graphics Research) és IML (Institute for Material Flow and Logistics) kutatóközpont, az EIT Manufacturing, illetve a L
2020-08-13 14:22:46
velemenyezd: Éjféltől a teherforgalom számára is megnyitják a dél-erdélyi autópálya 21 kilométeres szakaszát
érvényesnek azt a szerződést, amelyet a pályaszakasz megépítésére 2013-ban kötött az olasz Salini Impregilo társaság vezette konzorciummal, és fizessen 50 millió eurós kártérítést a konzorciumnak.
Lucian Bode miniszter az ítéletet annak tulajdonította, hogy a CNAIR a korábbi kormány idején nem tett meg mindent az állam érdekeinek a képviseletéért. Szerinte alaposan ki kell v
2020-05-27 13:02:29
velemenyezd: A MÁV korszerűsíti a FLIRT motorvonat flottáját
Stadler járműfejlesztéseinek köszönhetően a későbbi beszerzésű járműflottába az utazási igényekhez igazított részegységek kerültek.
A flotta egységesítése érdekében a Stadler konzorciumnak (Stadler Trains Magyarország Kft., Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft., G-SIS Integrations Informatikai Zrt.)számos feladatot, fejlesztést kell végrehajtania 2022 végéig. Egyebek k
2020-04-24 12:01:51
velemenyezd: Megkezdi hároméves misszióját az Európai Űrügynökség exobolygó-kutató űrtávcsöve
minőségben továbbított képeket a Földre.
A missziót vezető Berni Egyetem csütörtöki közleménye szerint az ESA átadta a misszió irányítását az egyetem által szervezett CHEOPS Konzorciumnak, amely 11 európai ország 30 intézményének kutatóit és mérnökeit egyesíti.
Az űrtávcső megépítésében magyar szakemberek is közreműködtek, és a projekt tudományos részéből is kiveszik a
2020-04-16 17:02:46
velemenyezd: Az MNV további intézkedéseket tesz a Dunakeszi Járműjavító értékesítése érdekében
között kötelezettséget kell vállalnia a MÁV csoporttal meglévő szerződéses kapcsolatok fenntartására.
A dunakeszi cég és az orosz Transmashholding hazai leányvállalata alkotta konzorciumnak az egyiptomi állami vasúttársaság 1300 vasúti kocsi legyártására adott megbízást 2018-ban.
Dunakeszi Járműjavító Kft. a nyilvános cégadatok szerint mintegy 8,3 milliárd forint árbevé
2019-12-04 18:21:12
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony: fideszes mutyi a fővárosi patkánymentesítési közbeszerzés
főpolgármester-jelölt - aki a Fővárosi Önkormányzat közbeszerzési testületének a tagjai is - azt mondta, a fideszes mutyi első eleme az volt, amikor "behazudták", hogy a pályázaton később nyertes konzorciumnak megvannak a megfelelő referenciái. A második elem az, hogy kiderült: hiába a legolcsóbb ajánlatot tevő cég nyert, valójában ő lett a legdrágább, mert a fővárosi adófizetők p
2019-09-17 12:31:12
velemenyezd: Medvegyev egy ukrán elnökjelölttel tárgyalt a gázszállításról
év végén esedékes lejárta után meghosszabbítsa annak hatályát. Mint mondta, a Gazprom hajlandó lenne részesévé válni egy, az Európába irányuló ukrán gáztranzit-rendszert irányító konzorciumnak és tárgyalni erről, ha erre az ukrán fél javaslatot tesz. Miller szerint "kétségtelen, hogy egy ilyen projekt növelné az Ukrajna területén az európai fogyasztóknak szánt tranzit megbízhatósá
2019-03-22 18:02:06
velemenyezd: Módosult az MKB Bank tulajdonosi szerkezete
tulajdonosa.
Az MKB-t szanálási folyamatot követően 2016-ban értékesítették a Blue Robin Investments S.C.A., a Metis Magántőkealap és a Pannónia Nyugdíjpénztár által alkotott konzorciumnak 45-45-10 százalékos arányban, a vételár 37 milliárd forint volt.
A tulajdonosi szerkezetben az elmúlt években több változás történt.
A jelenlegi tulajdonosok az MKB honlapján k
2019-01-14 20:02:43
velemenyezd: Aláírták a szerződést az észak-erdélyi autópálya magyar határ melletti szakaszának a megépítésére
által 14 évvel ezelőtt elkezdett munkát. Az útépítés áfa nélkül 134,22 millió lejbe (9,39 milliárd forint) kerül, a költségeket az Európai Unió forrásaiból biztosítják. A kivitelező konzorciumnak négy hónap áll rendelkezésére a kivitelezési tervek elkészítésére, és 15 hónap az út megépítésére. A cégcsoport tízéves garanciát vállalt a munkálatokra.
A romániai közútkezelő ugya
2018-12-13 14:11:41
velemenyezd: Román-szlovák konzorcium fejezheti be az A3-as autópálya román-magyar határig érő szakaszát
pályázatán nyertes Trameco SA, Vahostav SK, Drumuri Bihor SA, Drum Asfalt Srl, valamint az East Water Drillings SL társaságok által alkotott konzorcium végezheti el a munkálatokat. A konzorciumnak kell elkészíteni a kivitelezési terveket és befejezni azokat a munkálatokat, amelyeket az amerikai Bechtel kezdett el 14 évvel ezelőtt.
A két szakasz befejezése áfa nélkül 98 millió
2018-10-02 14:22:15
velemenyezd: Belga Nagydíj - Új néven folytathatja, de elveszíti pontjait a Force India
nem cserélt gazdát. Az értékátvételtől függetlenül az indulási jog Mallyáéknál maradt, ám mivel nekik nincs mivel elindulniuk, az FIA különengedélyt adott az immáron Stroll vezette konzorciumnak, hogy az autóikat szezon közben benevezhessék, és azok rajthoz állhassanak már Spában is.
"Nagyon elégedett vagyok, hogy pozitív végkimenetele lett az ügynek. Üdvözöljük a sorozatban
2018-08-23 19:43:14
velemenyezd: Szerdán kezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba
Kello ügyvezető igazgatója közölte, hogy az iskolák március 15-én kezdték összeállítani a tankönyvrendeléseket, majd áprilisban a kft. összeállította az első rendeléseket a nyomdai konzorciumnak, amelyet az Alföldi Nyomda vezet. Mintegy négy hónap alatt több mint 10 millió tankönyvet gyártottak nagyon jó minőségben, és a július 25-i határidőig le is szállították.
Az idei tan
2018-07-31 16:31:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Űrügynökség, Dunakeszi Járműjavító, Belga Nagydíj, Force India, Fraunhofer IGD, Computer Graphics Research, Material Flow, Salini Impregilo, Lucian Bode, Stadler Trains Magyarország Kft, Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft, G-SIS Integrations Informatikai Zrt, Berni Egyetem, CHEOPS Konzorciumnak, Dunakeszi Járműjavító Kft, Fővárosi Önkormányzat, Blue Robin Investments, Metis Magántőkealap, Pannónia Nyugdíjpénztár, Európai Unió, Trameco SA, Vahostav SK, Drumuri Bihor SA, Drum Asfalt Srl, East Water Drillings SL, Alföldi Nyomda,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.