|
|
|
|
ismételni.
[ |
2017-09-23 19:14:44 |
|
|
|
|
tésztát nem kell keleszteni, rögtön kinyújtjuk téglalap alakúra kb. 7-8 mm vastagra, majd egyenletesen megkenjük vajjal, megszórjuk a reszelt sajttal és feltekerjük, mint a piskóta tekercset. Konyharuhával letakarjuk, hogy ne száradjon ki és pihentetjük 25-30 percig.
3. Ezután kettévágjuk (két egyforma részre). Enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk az egyiket téglalap alakú |
2017-09-23 18:37:32 |
|
|
|
|
|
Diós kosárka - Anyukám receptje szerint./Gabriella konyhájából/
Gyerekkorom egyik kedvenc süteménye, Anyukám szinte mindig megsütötte az év legszebb ünnepére. Nekem már muszáj volt most megsütnöm, pedig a karácsony még odébb v |
2016-11-17 07:45:44 |
|
|
|
|
|
2016-03-26 19:15:20 |
|
|
|
|
|
mártjuk, megtöröljük pa |
2015-05-17 12:21:59 |
|
|
|
|
|
2014-01-09 23:21:11 |
|
|
|
|
http://gabicsek.b |
2013-12-06 18:59:14 |
|
|
|
|
szűrve fogyasztjuk. Napi két csészénél többet nem ajánlott inni.
Babér a konyhában és a lakásban
Jobb, ha szárított formában haszná |
2013-10-23 20:40:07 |
|
|
|
|
Forrás:
ht |
2013-10-20 15:30:46 |
|
|
|
|
Érsek szelet Gabriella konyhájából
Hozzávalók a tésztához: (kb. 20x30 cm-es tepsihez)
- 50 dkg liszt
- 12 dkg vaj vagy margarin
- 2 db tojás
- 10 dkg kristálycukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 dl tej
A töltelékhez:
- 50 dkg alma
- őrölt fahéj ízlés szerint
- ribizlilekvár ízlés szerint (vagy más savanykás ízű lekvár: pl |
2013-10-17 19:41:49 |
|
|
|
|
lehet, hogy több ideig tart)
5. Szeletelve, porcukrozva tálaljuk.
|
2013-09-17 17:49:36 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
babérlevél felhesználása, reszelt sajttal, piskóta tekercset, egyiket téglalap, hőálló kerámia, konyharuhával, kristálycukor, felhesználása, ribizlilekvár, egyenletesen, konyhájából, gyerekkorom, kettévágjuk, aaaaaaaacpc, feltekerjük, termesztése, gyümölccsel, kókuszkocka, pihentetjük, yfecrvszgxk, töltelékhez, porcukrozva, fogyasztjuk, megtöröljük, mézeskalács, aaaaaaaafhe, |
|
|
|