Belépés
lilagondolatok: Az igazi szerelemben azért nincs happy end
" Az igazi szerelemben azért nincs happy end, mert az igazi szerelemnek nincs vége. A házasság csak egészen kivételes esetekben épülhet a szerelem érzésére.
Más is kell hozzá. Barátság is. Szeretet is. Sorsközösség is.
Felismerése annak, hogy neke
2022-09-23 11:43:33
menusgabor: Kárpát-medence a Földi paradicsomkert II.
az én tanácsom.Köszönöm."

A magyarságnak újra kell értékelnie önmagát és önmagára kell találnia.Akkor majd a múlthoz hasonlóan mások igyekeznek felzárkózni ahhoz a kivételes tudáshoz,melyet mi képviselünk.

A fentiek miatt a jelenlegi helyzetből nem a további sopánkodás és nem is a gyűlölet a kivezető út.A nemzetnek változni,alakulni és fejlődni kell
2022-09-06 22:00:40
menusgabor: Kárpát-medence a Földi paradicsomkert
mennyiségben megtalálható. Gyógyvizeink gyógyító hatása világszerte ismert és elismert. Többek között ez is jelzi a magyarság gyógyítási feladatát.

Hő vizeink nagy mennyisége kivételes lehetőséget teremt a hőenergia hasznosítására. A privatizálás eredményeként forrásvizeink külföldi tulajdonban vannak. Egyetlen gondolat eredményeként elzárhatják előlünk saját ivóvízké
2022-09-05 21:00:34
menusgabor: Lackfi János versei
Mikor először telt meg csordultig, Lajos és Laci nagyon el is csodálkoztak. Nosza, kiborították a törmeléket, odébb görgették a bödönt, felállították tíz lépéssel messzebb.
Lajos kivételes tégladobáló tehetségnek bizonyult! Akárhányszor képes volt betalálni abba a nyavalyás hordóba, pedig annak a szája egy centivel sem lett tágabb az elmúlt időkben. A többiek nemigen tudták t
2022-08-11 18:31:02
pacsakute: Miért fogyasszunk több fokhagymát?
problémát lehet kezelni, többek között a rákot, stroke-ot, fertőzést, érszűkületet, cukorbetegséget és ólommérgezést. Ezen kívül a fokhagyma bizonyítottan olyan gyógyhatású növény, amely kivételesen jó hatással van a szervezetre.

Alább felsoroltunk hét okot, miért is érdemes rendszeresen fogyasztani a fokhagymát.

1. 50 százalékkal csökkenti a szívroham és a s
2022-05-26 22:34:49
koszegimarika: Ma van a Család Nemzetközi Napja Május minden esztendőben
szempontjából is elengedhetetlen.
Családnak nevezzük a szociológiában az olyan együtt élő kiscsoportot, amelynek tagjait vagy házassági kapcsolat vagy leszármazás, más szóval vérségi, kivételes esetben örökbefogadási kapcsolat köti össze. A statisztika családdefiníciója ennél valamivel szűkebb: csak a szülőket vagy egyedülálló szülőt és velük együtt élő nem házas gyermekeiket
2022-05-15 08:12:42
ovarzolee: Könyv
A napokban rendeltem egy könyvet, mely Kulka Frigyes professzorról szól. Egy kivételes tehetésgű ember, akinek élete fordulatokban és tragédiákban is bővelkedett. Ma megérkezett a csomag, egy vastag könyv, mely nagyon sok forrással van ellátva, a mai szellemi nihilben igazán ritkaság számba megy egy ilyen szellemi csemege.
2022-04-21 12:46:15
agica2004: Olaszország-Szicília.......
mozaikjai mégis kötik a bizánci tradíciókhoz. A mesteri alkotások minden elérhető felületet beborítanak, bonyolult bibliai szövegeket és jeleneteket illusztrálva vibráló színekkel és kivételes műértéssel készültek.

2022-03-19 11:23:10
koszegimarika: Ady Endre: Köszönet az életért Van-e szebb élet
az elmulásig?
Úgy siratom azt, amit sírtam,
Olyan nagy vétek a sirás:
Esti vezeklés hajnal-pírban.
Aki él, az mind, mind örüljön,
Mert az élet mindenkinek
Kivételes, szent örömül jön.
Én vétkeztem, százszor vétkeztem,
De már jön a megjobbulás,
Már az örömet látni kezdem.
Már megragyog fénnyel az élet,
Mindennemü s mindenkié:
2022-02-24 08:43:59
menusgabor: Megnyilt a Magyar Zene Háza
hangjai különleges harmóniáját.

"A Magyar Zene Háza olyan emblematikus fejlesztés, mely példaként szolgálhat a jövő városfejlesztői számár, hiszen a zöld és az épített környezet kivételes összhangját valósítja meg" - mondta Sou Fujjmoto.

Az épület tetőzete a városligeti lombkorona szintje alatt marad, így biztosítva, hogy a ház beleolvadjon a természetbe.
2022-01-29 18:30:17
liliana01: Liszt Ferenc írta

Bizonyos kivételes érzések tartalma és folytonossága nem függ ilyen vagy amolyan külső döntésektől. A szívnek is megvannak a maga okai, amiket az ész nem ért. Nos a szívnek ezen okai voltak és maradnak mindörökre feltétlenül döntők számomra.“

Liszt Ferenc
2022-01-23 11:39:33
menusgabor: Hibajelzés
21.12.09 22:49
11. Mint 5 /TVN/ talán teljes, de nem ellenőriztem - 21.12.09 23:05

Kérem a fentiek figyelembevételével a szükséges korrekciós módosítások elvégzését! Én kivételesen most nem vállalkozom a Törlés szerepére, csupán azt kérném a T. TVN-től, hogy az EREDETI SAJÁT bejegyzéseimet véletlenül ne törölje!

Szives tájékoztatásukra közlöm, hogy jelen
2021-12-10 20:29:58
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lackfi János, Család Nemzetközi Napja, Magyar Zene Háza, Liszt Ferenc, Kulka Frigyes, EREDETI SAJÁT, igazi szerelemben, életért Van-e, igazi szerelemnek, házasság csak, szerelem érzésére, magyarságnak újra, múlthoz hasonlóan, kivételes tudáshoz, fentiek miatt, jelenlegi helyzetből, további sopánkodás, nemzetnek változni, magyarság gyógyítási, hőenergia hasznosítására, privatizálás eredményeként, nyavalyás hordóba, elmúlt időkben, többiek nemigen, fokhagyma bizonyítottan, olyan együtt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.