Belépés
velemenyezd: Elindult a Kárpátaljai KultúrKaraván színházi és zenei programokkal
helyek, mert a szovjet időszakban épült kultúrházak romos állapotba kerültek, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel (KMKSZ) karöltve sikerült tíz, központnak számító településen kiválasztani azokat a művelődési házakat, amelyek a felújításukat követően méltó helyszínei lesznek az előadásoknak - emlékeztetett.
Már felállt a Rákóczi-főiskola és a beregszászi színház mun
2019-11-22 19:12:40
velemenyezd: Sikerrel zárult a Muzsikáló Magyarország 2019 program
Szalonna, a Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetője, a Muzsikáló Magyarország 2019. program szakmai vezetője kiemelte: az idén csaknem 200 pályázat érkezett az országból, nehéz volt kiválasztani az 52 helyszínt. Mint mondta, a muzsikusoktól, étteremvezetőktől, mind az 52 helyszínről nagyon jó visszajelzést kaptak, nőtt a látogatottság.
Kiemelte, hogy sok muzsikusnak ez
2019-11-08 13:22:00
velemenyezd: Kásler: nagy jelentőségű a háziorvosok szerepe
versengés, hiszen a páciensek saját történeteikkel, tapasztalataikkal versengtek egy-egy orvos díjáért.
A zsűri elnökeként elmondta, a mezőny erős volt, nehéz volt a legjobbakat kiválasztani. "Jó volt látni a sokféle módon megjelenített szaktudást, emberi odaadást és a napról napra elvégzett nehéz munkát" - tette hozzá az államtitkár.
A nemzet háziorvosa pályázat első h
2019-11-04 13:21:28
azenujsagom: '56 ihlette
aztán semmi nem lett és nem is lesz belőle.
Szégyene ez a városnak, minden benne résztvevőnek, akadályozónak, hekkelőnek, elárulójának.... (
(lehet folytatni és az illőt kiválasztani)
A volt ipartelepi határőr laktanya épületében lett volna a múzeum, s nem csak '56-nak, hanem Mosonvármegye teljes XX. századi történelmének. Ott lett volna a méltó helye ennek az 19
2019-11-01 08:08:16
velemenyezd: Azonnali pénzküldő szolgáltatás indul a Rakuten Viber és a Mastercard együttműködésével
alelnöke.
Benda Gergely, a Moneytou mögötti innovációt kidolgozó NeoPay alapítója-ügyvezetője kifejtette: a funkció elindításához a Viber alkalmazáson belül a Moneytou ikont kell kiválasztani a pénzküldéshez. A problémák megoldásában pedig a szolgáltatás online chatbotja segíti a felhasználókat. Benda Gergely a Moneytou nagy előnyének nevezte, hogy használata egyszerű, a felh
2019-10-03 14:37:56
velemenyezd: Gulyás: az állam és a kormány számára kulcsfontosságú a közszolgálati egyetem
érintő várható változtatásokról szólva azt mondta, szeretnék, ha a közigazgatási elit is innen kerülne ki, hogy a vezetőket, főosztályvezetőket, osztályvezetőket is innen tudják majd kiválasztani. Hozzátette: a következő évtől diplomáciai akadémia is elkezdi működését az NKE-n.
A miniszter sikeresnek nevezte a 2010 óta tartó folyamatot, amelynek során a különböző szétszóródot
2019-09-10 15:42:40
menusgabor: Magyar szüretelőénekből lett Európa himnusza
szimfóniája fináléját máshogyan képzelte el, mint a korábbiakat: meg akarta szólaltatni az emberi hangot, a kórust (Schiller szövegével). Ehhez a megfelelő refréneket, strófákat úgy kellett kiválasztania, hogy az egész szimfóniával harmonizáljon, s a fináléban az öröm csodálatos ajándékát ünnepelhessük.

Nagyon sokáig, évekig kutatta, mire rátalált Kisfaludy Sándor sümeg
2019-09-08 19:00:55
lovaszmarika: Miért együnk Levest,
kalóriatartalmú levessel indították az étkezést, azok összességében 20 százalékkal kevesebb kalóriát fogyasztottak. Ennek oka, hogy telítődik a gyomrunk a folyadékkal. De okosan kell kiválasztani a levest, ideális esetben egy adag leves 100-150 kalóriát tartalmaz.

Könnyű, de kielégítő. Tegyük az összes hozzávalót egy fazékba, öntsük fel vízzel, főzzük meg és már el is k
2019-08-29 08:29:13
maroka: Assisi Szent Klára szűz
Klárának hosszasan meg kellett küzdenie ezért a szegénységért. A IV. lateráni zsinat ugyanis 1215-ben úgy rendelkezett, hogy az új szerzetesi közösségnek a már meglevő regulák közül kell kiválasztaniuk életszabályukat. Kláráék számára legkézenfekvőbb a bencés apácák regulája lett volna, de ez a regula azt a szegénységet, amelyet Klára Ferenctől megismert, nem biztosította. Ferenc
2019-08-11 22:17:21
velemenyezd: Farkas Sándor: végéhez közeledik az őszi búza betakarítása
világpiactól. A támogatásokat is figyelembe véve őszi kalászosok esetén 320-330 ezer forintos hektáronkénti árbevételt lehet elérni, ezért minden gazdának ennek figyelembevételével kell kiválasztani az alkalmazott termesztéstechnológiát - hangsúlyozta a politikus.
Farkas Sándor kitért rá, a Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem programot 2019-ben minden eddiginél szélesebb kö
2019-07-30 10:43:19
velemenyezd: Egyre többen fogadnak esküvőszervezőt

Azt mondta, az esküvő szervezését legalább egy évvel az időpont előtt kell elkezdeni, így kevesebb kompromisszumot kell kötni.
Először a helyszínt kell kiválasztani, utána az anyakönyvvezetőt és a papot, majd a többi szolgáltatót - tette hozzá.
Beszélt arról is, hogy a trendek minden évben változnak, de fontos, hogy az esküvő a párról szóljon, ezért szerinte felesle
2019-07-26 07:51:02
maroka: Nekem szóló gondolatok /a mai napra/ - Szentlélekről
felelt? Ah, plébános úr, nem mondok én neki semmit. Csak nézem Őt, s Ő néz engem!

Aki áldozik, az úgy belevész a jó Istenbe, mint a vízcsöpp az óceánba: nem tudjuk többé kiválasztani. De ha jól meggondoljuk, érdemes beleveszni mindörökre a szeretetnek ebbe a mélységébe.

Az oltárszekrény a keresztények éléskamrája... Mily szép ez, gyermekeim! Amikor a pap
2019-07-08 19:44:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kárpátaljai KultúrKaraván, Muzsikáló Magyarország, Rakuten Viber, Assisi Szent Klára, Farkas Sándor, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel, Magyar Állami Népi Együttes, Benda Gergely, Kisfaludy Sándor, Klára Ferenctől, Magyarok Kenyere, háziorvosok szerepe, kormány számára, közszolgálati egyetem, őszi búza, szovjet időszakban, művelődési házakat, felújításukat követően, beregszászi színház, idén csaknem, páciensek saját, zsűri elnökeként, mezőny erős, legjobbakat kiválasztani, sokféle módon, napról napra,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.