Belépés
kalmanpiroska: Istenben bízunk!
,,Meghagytam magamnak hétezer férfit, akik nem hajtottak térdet a Baálnak." Róma 11,4

Isten sohasem marad tanú nélkül. Még a legsötétebb időkben is felhangzik egy hang, hogy világos bizonyságot tegyen Róla. Gyakran még a legszokatlanabb körülmények között is támaszt egy váratlan bizonyságtevőt, aki bátran kimondja az Ő nevét.

Az özönvíz napjaiban a földön
2019-09-26 12:26:50
velemenyezd: Eredménytelenül zárult a 4iG-részvényekre tett kötelező nyilvános vételi ajánlat

A július 29-én közzétett vételi ajánlatot Jászai Gellért, az iKON Befektetési Alapkezelő Zrt., valamint a KZF Vagyonkezelő Kft. - mint összehangoltan eljáró személyek - tették a 4iG valamennyi részvényese számára, a társaság által kibocsátott, egyenként 20 forint névértékű, "A" sorozatú törzsrészvényekre.
Az ajánlattevők részvényenként 680,47 forintot ajánlottak, amely
2019-08-28 18:41:49
velemenyezd: BÉT - Iránykeresés, kis emelkedés várható a nyitáskor
el.
A BÉT vezérigazgatója az Est Media kérésére kedden a kereskedési idő kezdetétől a "lezárás szakasz" végéig felfüggesztette az Est Media törzsrészvényeivel való kereskedést. A kiboc
2019-07-30 11:00:32
velemenyezd: BÉT - Enyhe pluszban zárt a magyar piac
vezérigazgatója az Est Media kérésére a július 30-i tőzsdenapon a kereskedési idő kezdetétől a "lezárás szakasz" végéig felfüggesztette az Est Media törzsrészvényeivel való kereskedést. A kibocsátó azzal indokolta a kérést, hogy a felfüggesztés időtartama alatt olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely jelentős mértékben befolyásolhatja az általa kibocsátott értékpapírok árfolya
2019-07-30 10:50:56
velemenyezd: Július 1. - Elindult a Budapesti Értéktőzsde új kötvénypiaca
amennyiben a regisztrálandó értékpapír kibocsátási összértéke egy éven belül nem haladja meg az ötmillió eurónak megfelelő összeget. Fontos könnyítés továbbá, hogy az erre a platformra lépő kibocsátók számára nem kötelező az IFRS sztenderd alkalmazása. A szabályozási környezet 2019. július 21-i változásával ugyanakkor további könnyítésekre nyílik tér, mely várhatóan még tovább fog
2019-07-01 11:41:17
velemenyezd: A BILK 2020 közepéig kezdeményezheti részvényei tőzsdei értékesítését
tevékenységét. A BILK részvényeit 2018. június 14-én felvette terméklistájára a BÉT, az ezt követő részvényértékesítés azonban eredmény nélkül zárult tavaly nyáron. a közlemény szerint a kibocsátó azonban megőrizte elkötelezettségét tervei megvalósítására.
Kitérnek arra is, hogy az azóta eltelt időszakban a társaság tovább növelte raktárkapacitását, árbevételét és üzemi tevé
2019-06-29 10:19:51
velemenyezd: Az új amerikai ENSZ-nagykövetjelölt szerint a klímaváltozás "valós veszély"
éghajlatváltozás következményeinek elhárításában, nem szabad olyan intézkedéseket hoznia, amelyek veszélybe sodorhatják a gazdaság növekedését. Azzal érvelt, hogy a két legnagyobb károsanyag-kibocsátó országot, Kínát és Indiát senki nem kérte, hogy az Egyesült Államokhoz hasonló mértékű terhet vállaljon a klímaváltozás elleni küzdelemben.
"Tisztában vagyok azon tudományos ere
2019-06-19 22:37:35
velemenyezd: Úzvölgyi katonatemető - Megtámadja a közigazgatási bíróságon a prefektus a temető lezárását - FRISSITETT (új: l

A prefektus az Agerpres hírügynökségnek nyilatkozott erről szerdán. Mint pontosította: a déli órákban iktatják a bírósági keresetet, ami automatikusan felfüggeszti a kifogásolt önkormányzati határozat hatályát.
A prefektus szerint a kormányhivatal jogászai szigorúan jogi vizsgálatnak vetették alá a szentmártoni határozatot, és nem egyéb szempontok szerint mérlegeltek.
2019-05-29 19:25:43
velemenyezd: Úzvölgyi katonatemető - Megtámadja a közigazgatási bíróságon a prefektus a temető lezárását

A prefektus az Agerpres hírügynökségnek nyilatkozott erről szerdán. Mint pontosította: a déli órákban iktatják a bírósági keresetet, ami automatikusan felfüggeszti a kifogásolt önkormányzati határozat hatályát.
A prefektus szerint a kormányhivatal jogászai szigorúan jogi vizsgálatnak vetették alá a szentmártoni határozatot, és nem egyéb szempontok szerint mérlegeltek.
2019-05-29 15:15:30
velemenyezd: Átadták az ország legnagyobb naperőművét Pakson - BŐVÍTETT (Új: Benkő Tamás János)

Az ország legnagyobb, 20,6 megawatt beépített kapacitású naperőműve az MVM Csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Zöld Generáció Kft. koordinálásával több mint 51 hektáros területen valósult meg Pakstól délre, az atomerőműtől néhány kilométerre.
A legmodernebb technológiát felvonultató naperőmű 74 ezer napelemtáblájával, átlagosan évi 22,2 GW
2019-03-05 19:57:02
velemenyezd: Átadták az ország egyik legnagyobb naperőművét Pakson

Az ország egyik legnagyobb, 20,6 megawatt beépített kapacitású naperőműve az MVM Csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Zöld Generáció Kft. koordinálásával több mint 51 hektáros területen valósult meg Pakstól délre, az atomerőműtől néhány kilométerre.
A legmodernebb technológiát felvonultató naperőmű 74 ezer napelemtáblájával, átlagosan évi 2
2019-03-05 14:16:08
velemenyezd: Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés

Ez volt az első olyan tanulmány, amelyben a szakemberek felmérték azt, miként hatnak a klímaváltozásra a laboratóriumi húsok elállításának különféle módozatai és az üvegházhatású gázkibocsátásért felelős marhahústenyésztés.
A kutatók szerint a szarvasmarha felváltása laboratóriumi hússal nem egyszerűen azzal jár, hogy a klímaváltozást illetően nagyhatású módszert felvált
2019-02-20 13:31:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Budapesti Értéktőzsde, Benkő Tamás János, Jászai Gellért, Befektetési Alapkezelő Zrt, Vagyonkezelő Kft, Egyesült Államokhoz, Zöld Generáció Kft, 4iG-részvényekre tett, magyar piac, közigazgatási bíróságon, temető lezárását, ország legnagyobb, ország egyik, legsötétebb időkben, legszokatlanabb körülmények, váratlan bizonyságtevőt, özönvíz napjaiban, július 29-én, iKON Befektetési, társaság által, ajánlattevők részvényenként, július 30-i, kibocsátó azzal, felfüggesztés időtartama, általa kibocsátott, regisztrálandó értékpapír,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.