Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Johnson: szombattól az egyedül élők otthonukban is találkozhatnak másokkal
hónap elején bejelentett enyhítés alapján a múlt hét óta hatfős, nem egy háztartásban élő csoportok szabadtéren már találkozhatnak, és nemcsak közterületen, hanem például magánházak kertjeiben is, bár a házon belüli közös tartózkodás továbbra is tilos, és a nem egy háztartásban élőknek két méter távolságot kell tartaniuk egymástól.
Ezt enyhítette tovább szerdán ismertetett lé
2020-06-10 21:53:44
velemenyezd: Koronavírus - Eddigi mélypontján az új fertőzések és a halálesetek száma Nagy-Britanniában
a lakossági kapcsolattartást korlátozó előírások is. Hétfőtől hatfős, nem egy háztartásban élő csoportok találkozhatnak szabadtéren és nemcsak közterületen, hanem például magánházak kertjeiben is, bár a nem egy háztartásban élőknek továbbra is két méter távolságot kell tartaniuk egymástól.
A március 23-án érvénybe léptetett korlátozások alapján eddig kettőnél több, nem egy há
2020-06-01 21:27:06
velemenyezd: Koronavírus - Nagy-Britanniában részlegesen újraindult az oktatás, tiltakozások a karanténtervek ellen
a lakossági kapcsolattartást korlátozó előírások is. Hétfőtől hatfős, nem egy háztartásban élő csoportok találkozhatnak szabadtéren, és nemcsak közterületen, hanem például magánházak kertjeiben is, bár a nem egy háztartásban élőknek továbbra is két méter távolságot kell tartaniuk egymástól.
A március 23-án érvénybe léptetett korlátozások alapján eddig kettőnél több, nem egy h
2020-06-01 11:16:16
velemenyezd: Koronavírus - Újraindul a brit versenysport, sok mérkőzést ingyen közvetítenek
együtt lakóknak legalább két méter távolságot kell tartaniuk egymástól.
Hétfőtől legfeljebb hatfős, nem egy háztartásban élő csoportok nemcsak közterülten, hanem például magánházak kertjeiben is találkozhatnak.
A március 23-án érvénybe léptetett korlátozások alapján eddig kettőnél több, nem egy háztartásban lakó ember nem tartózkodhatott együtt közterületen, emellett a n
2020-05-30 19:42:46
velemenyezd: Koronavírus - Johnson: teljesültek a korlátozások fokozatos enyhítésének feltételei
tartotta csütörtök este a Downing Streeten, elmondta: a jövő héttől hatfős, nem egy háztartásban élő csoportok találkozhatnak szabadtéren, és nemcsak közterületen, hanem például magánházak kertjeiben is.
A kormányfő hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a nem egy háztartásban élőknek továbbra is két méter távolságot kell tartaniuk egymástól.
A március 23-án érvénybe léptetett ko
2020-05-28 20:50:38
velemenyezd: Koronavírus - Enyhítene a korlátozásokon az olasz kormány, de néhány tartomány nem ért egyet

A járvány gócpontjának tartott Lombardia, Veneto, valamint Piemont és a közép-olaszországi Lazio tartomány sem nyitotta újra a kormány által kijelölt üzleteket. Ugyanígy a déli Campania és Szardínia sem engedélyezte az óvintézkedések első, részleges enyhítését.
A könyvesbolt-tulajdonosok egy része is nemet mondott az újranyitásra, hangsúlyozva, hogy nem akarnak "kísérle
2020-04-14 10:01:05
kirscha: Érdekesség
során kipukkant az emberiség kapzsi markában ugyanis egy növényhez kötődik. Az 1600-as évek első felét írjuk, mikor valamiért a tulipán elkezdett világhódító útjára indulni a gazdagok kertjeiben. És akkor valami történt, amin néhányan hatalmasat buktak. Volt, aki meg persze nyert. És mit lehet kárhoztatni azokat, akik ezzel kereskedtek? Hisz amíg valamiért fizetnek az emberek, add
2018-07-24 21:54:45
velemenyezd: Múzeumok éjszakája - Mintegy száz program lesz Pécsen, a rendezvény kiemelt helyszínén
hímzésbemutatóval és ehhez kapcsolódó időszaki tárlattal, búzaőrléssel, csuhézással, kézműves vásárral, családi kvízzel készül június 23-ára.
A pécsi Múzeumok utcájának belső tereiben, kertjeiben több helyen fényfestés kölcsönöz majd különleges hangulatot. Az éjszakát Szent Iván-éji tűzugrás, tűzzsonglőrök, valamint újdonságként táncház zárja majd.
Páva Zsolt (Fidesz-KDN
2018-06-05 18:46:47
taltos1: Érik a ropogós…
latin cerasus, a német Kirsche és a magyar cseresznye szó is. A tűzpiros bogyókat termő fa később a szőlőtermő tájak jellegzetes kísérőnövénye lett, mára pedig elsősorban családi házak kertjeiben találkozhatunk vele.

...fát nevelek


Aki a saját cseresznyéjét szeretné szemezgetn
2018-05-31 23:35:21
taltos1: Eper-szerelemPersze az igazán finom eper szabadföldi!

Ezután az eper, mint dísznövény tűnt fel Európa kertjeiben, igaz, először nem a gyümölcse, hanem a virágai miatt. Jean Dudoy-nak a király kertészének köszönhetően, 1368-ban V. Károly rezidenciáján, a Louvre-ban is megjelentek
2018-05-30 23:54:54
eckerkata: És hirtelen
Alicja Patey-Grabowska
És hirtelenÉs hirtelen
csend
kőtömb
hirtelen sűrűsödés

Csak az emlékezet kertjeiben
lüktet az élet

És hirtelen
csillanás
ütés
a szívbe

Csak az emlék
2018-04-06 11:13:01
vg999: Ken Folett - A tű a szénakazalban 1.
Faber észre is vette, miközben a Waterloo-pályaudvarról Highgate felé biciklizett: homokzsák torlaszok védték a fontos középületeket, hordozható szükségóvóhelyek álltak a peremváros kertjeiben, a házak falain plakátok propagálták a kiürítést és a légoltalmi óvintézkedéseket. Faber megfigyelte az ilyesmit - és sokkal jobb megfigyelő volt, mint egy átlagos vasúti tisztviselő.
2018-04-01 20:36:50
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Downing Streeten, Szent Iván-éji, Páva Zsolt, Jean Dudoy-nak, Alicja Patey-Grabowska, Waterloo-pályaudvarról Highgate, egyedül élők, halálesetek száma, karanténtervek ellen, brit versenysport, korlátozások fokozatos, olasz kormány, rendezvény kiemelt, házon belüli, háztartásban élőknek, lakossági kapcsolattartást, március 23-án, háztartásban lakó, jövő héttől, kormányfő hangsúlyozta, járvány gócpontjának, kormány által, déli Campania, óvintézkedések első, emberiség kapzsi, növényhez kötődik,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.