Belépés
velemenyezd: Labdarúgó NB I - Pakson a bennmaradás a cél

"A játékoskeret adott ahhoz, hogy a csapat a következő bajnokságot is az NB I-ben kezdje" - mondta Haraszti Zsolt ügyvezető csütörtökön a klub idénynyitó sajtótájékoztatóján, amelyen megjelent az egyesület hét nyáron igazolt játékosa is.
A paksi klubtól a 2019/20-as bajnokság végén többen, köztük meghatározó játékosok távoztak: elment Poór Patrik, Báló Tamás, Bartha Lász
2020-08-13 20:52:49
velemenyezd: Mabisz: kétmilliárd forinttal emelkedett a mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatási keret

Felidézik, hogy a díjtámogatott agrárbiztosítási rendszere 2012 óta működik, akkor még 1,5 milliárd forint alatt maradt a támogatott mezőgazdasági biztosítások teljes állománydíja, idén már előreláthatólag eléri a 13 milliárd forintot.
A mezőgazdasági biztosítási díjtámogatásra idén április 6. és május 15. között pályázhattak a gazdálkodók, ezt követően, a június 9-ig be
2020-08-13 09:51:32
velemenyezd: Az MKOSZ megállapodott Ivkoviccsal, az Eb végéig marad szövetségi kapitány
gondolom, hogy ennek az esetnek mindenki számára volt tanulsága, amivel okosabbak, bölcsebbek lettünk" - közölte.
Az 54 éves szakember hamarosan a válogatottal is találkozik, ugyanis a keret augusztus elején kéthetes edzőtáborba vonul.
Ivkovics 2013 februárjában váltotta Rátgéber Lászlót a szakvezetői poszton, s irányításával a magyar válogatott 2017-ben - 1999 után elős
2020-07-18 10:11:09
velemenyezd: Vannak még kisebb lyukak az FTC női kézilabdacsapatának költségvetésében
de dolgozunk ezek pótlásán, és szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az anyagi helyzetünk stabil" - hangsúlyozta Bognár.
Elek Gábor vezetőedző arról beszélt, hogy a jelenlegi 18 fős keret már végleges, de hogy mire lesz képes a csapat a következő idényben, arról szerinte még korai beszélni, hiszen idő kell ahhoz, hogy a játékosok összeszokjanak egymással.
"Bővebb lesz
2020-07-15 16:36:58
velemenyezd: Labdarúgó NB I - Ismét a nemzetközi kupaszereplés elérése a Honvéd célja
szünetet követően hétfőn kezdte meg a felkészülést az együttes.
A klub négy igazolásával kapcsolatban a 49 éves tréner kijelentette, jól láthatóan a minőségre törekedtek, a válogatott kerettag Zsótér Donát és Tamás Krisztián, valamint a korosztályos válogatott Tóth-Gábor Kristóf már együtt edzenek a társaikkal, míg a válogatott Baráth Botond a hétvégén tér haza a Kansas Cityt
2020-07-15 14:16:37
velemenyezd: Bent Dahl: a Siófok KC lesz ismét a kihívó
továbbra is mi vagyunk Magyarország harmadik csapata, a kihívók, a magyar bajnokságban és az EHF Kupában szeretnénk a legjobb eredményt elérni" - fogalmazott.
A szakember elmondta: a keret tagjai a fizikai tesztek eredményei alapján különböző kondícióban érkeztek vissza, mivel Franciaországban és Spanyolországban a járvány következtében hozott szigorú szabályok miatt nem tudt
2020-07-08 19:22:41
velemenyezd: Áts Károly tokaj-hegyaljai borászt választották idén a Borászok borászának
ezért a borászok és a szakmai szervezetek együttműködése a tárcával lehetővé tette, hogy már most megkezdődhessen a támogatások igénylése.
Nagy István szólt arról, hogy a kárenyhítés keretében az eladhatatlanná vagy nehezen értékesíthetővé vált borászati termékek készleteinek csökkentését is támogatja a tárca a krízislepárlási intézkedés keretében, amellyel csökkenthető a bor
2020-06-26 23:22:40
velemenyezd: Emelkedtek a Szép-kártya feltöltések, további emelkedést várnak a kibocsátók nyáron
nem változtak. Abban bíznak, hogy a következő hónapokban - miután év végéig nem kell a Szép-kártyás juttatások után szociális hozzájárulási adót (szochó) fizetni és a kedvező adózású éves keret 800 ezer forintra emelkedett - jelentősen több juttatás érkezik majd mint 2019-ben - reményeik szerint MKB-s rekordot felállítva ezzel év végére.
A költések a januári és februári erőse
2020-06-25 19:12:21
velemenyezd: Országos konzultációt szervez az LMP
évi csaknem 300 milliárd forintból gazdálkodó alapból kellene ösztönözni a fejlesztéseket, mivel - mint mondta - a legolcsóbb energia az, amelyet nem kell felhasználni.
A támogatási keret kedvezményes hitelekkel egészülhetne ki. Kendernay János akár 85 százalékos energiamegtakarítást is elérhetőnek tart épületenergetikai korszerűsítésekkel.
Az LMP szélerőművek építését i
2020-06-07 14:02:03
velemenyezd: Érden játssza a következő szezon hazai mérkőzéseit a DKKA
szerződtették. Szintén a csapatot erősíti a dunaújvárosi nevelésű, az Alba Fehérvár KC-től visszatérő beálló, Moutsogianni Teodóra is. A menedzser közölte, az új érkezőkkel teljessé vált a klub 18 fős kerete, amelyben több utánpótlás korosztályos játékos is lehetőséget kaphat majd.
Vágó Attila vezetőedző mellett a szakmai stábban található másodedzőként Illés Márton, kapusedz
2020-05-28 13:51:41
velemenyezd: Osztrák jégkorongliga - Nem indul a Znojmo
tevékenységet folytat, a határok lezárása és a koronavírus-világjárvány okozta gazdasági nehézségek őket is mélyen érintették. Ennek következtében csapatunk a következő évre tervezett pénzügyi keret hatvan százalékától elesik" - áll a cseh együttes közleményében.
A jégkorong azonban nem tűnik el teljesen a cseh városból, a csapat a cseh harmadosztályban szerepel majd a 2020/2
2020-05-22 13:41:53
velemenyezd: Gyopáros Alpár: újabb fejlesztések valósulhatnak meg idén a Magyar Falu Program forrásaiból
nyerhetnek pénzt a kistelepülések - tette hozzá.
Jelezte, hogy 2020-ban még két kiírás jelenik meg: hamarosan megnyílik a falu- és tanyagondnoki szolgálatok gépjárműbeszerzését segítő keret és a falusi civil alap, amely az önkormányzatok és egyházközségek mellett a civil szervezeteket is bevonja a támogatottak körébe. Utóbbiak négy tevékenységre pályázhatnak az erre elkülönít
2020-05-21 17:53:23
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Labdarúgó NB, Bent Dahl, Siófok KC, Gyopáros Alpár, Magyar Falu Program, Haraszti Zsolt, Poór Patrik, Báló Tamás, Bartha Lász, Rátgéber Lászlót, Elek Gábor, Zsótér Donát, Tamás Krisztián, Tóth-Gábor Kristóf, Baráth Botond, Kansas Cityt, Nagy István, Kendernay János, Alba Fehérvár KC-től, Moutsogianni Teodóra, Vágó Attila, Illés Márton, mezőgazdasági biztosítás, nemzetközi kupaszereplés, kibocsátók nyáron, következő szezon,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.