Belépés
velemenyezd: Gulyás: a kereszténység kultúrája az igazság keresésének kultúrája

Gulyás Gergely kiemelte: "Európát a kereszténység kultúrája tette otthonunkká", a reformáció pedig számtalan területen tett hozzá ehhez a kultúrához. Nemcsak a hitéletet, a teológiát vagy éppen az egyház intézményrendszerét újította meg, de új fejezet nyitott a társadalmi berendezkedésben és a mindennapi élet számtalan területén - mondta a miniszter.
Hozzátette: a reform
2019-10-20 21:02:43
eposz: A Romák valódi eredete
‒ezt szerzőnk is elismeri‒, hosszabb időn át muzulmán területen éltek, az pedig elég közismert, hogy aki egyszer az iszlám vallással kapcsolatba kerül, nehezebben tér át a kereszténységre. Márpedig a romák, amikor bizánci területre érkeztek, már keresztények voltak.
Felvetődik egy érdekes kérdés: honnan ismerték a romák a Bibliát, miközben muzulmán területen élte
2019-01-10 10:42:26
velemenyezd: Krónika 5. rész (azonnali kérdések, kérdések)
is - mondta.
Értékelése szerint meg fogják szállni Európát, ha azok maradnak többségben Európában, akik most többségben vannak. Európa történelme, hagyománya, kultúrája és a kereszténység háttérbe fog szorulni - hangoztatta.

KDNP: mik a karácsony előtti fogyasztóvédelmi ellenőrzések tapasztalatai?

Földi László (KDNP) a karácsony előtti fogyasztóvédelmi
2018-12-10 17:22:05
velemenyezd: Kásler: a tudásra és a kultúrára támaszkodó nemzetek tudnak fennmaradni
tradíciói, a magyar hagyományok, az elért eredmények azonban olyan alapot jelentenek, amelyre lehet építkezni - emelte ki.
Kásler Miklós úgy fogalmazott, a magyarság kultúráját a kereszténység emelte újabb spirituális szintre, ez a szellemiség hozta létre az iskolákat, az egyetemeket, a kórházi rendszert.
Őseink generációi hozták létre egyedi kultúránkat, más nemzetektő
2018-11-22 10:58:12
menusgabor: Diliház a neved Európa Parlament
EURÓPAI HATÁRVÉDELMET fontosnak tartják, de közben azt mondják, hogy a bevándorlás jó dolog, és megbüntetik aki védi Európa határait.

EURÓPAI ÉRTÉKEKET védenek, amibe már se kereszténység, se hagyományos családok, se nemzetek, se hazaszeretet, se biztonság nem férnek bele.

Akinek igen, az úgy jár, mint Magyarország.Európa szerte fokozódik a
2018-11-06 19:30:14
velemenyezd: Azbej Tristan: Amerikában támogatják a magyar migrációs és humanitárius politikát
segít nevű programot a közel-keleti keresztények támogatására.
"A kormány felismerte és elismerte azt a világ nagy részén sajnálatos módon titkolt tényt, hogy bár jelenleg a kereszténység a legüldözöttebb vallás, mégsem hallunk erről a különböző emberi jogi fórumokon, és ami még fontosabb, nem cselekszik senki, hogy megvédje e közösségeket Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikába
2018-09-14 09:52:10
lambert: Az államok közül csak a magyar segít – interjú a maron
pátriárkávalBudapesti látogatása során Magyarország és a nemzetközi közösség segítségét kérte a kereszténység gyökerét jelentő közel-keleti ősi keresztények fennmaradásához. Őboldogsága Bechara Boutros Rai Antióchia és egész Kelet maronita pátriárká
2018-09-01 23:14:52
maroka: Az államok közül csak a magyar segít
pátriárkával.
.......
Budapesti látogatása során Magyarország és a nemzetközi közösség segítségét kérte a kereszténység gyökerét jelentő közel-keleti ősi keresztények fennmaradásához. Őboldogsága Bechara Boutros Rai Antióchia és egész Kelet maronita pátriárkája
2018-08-27 12:41:54
lambert: Féja Géza: Szent István népe
felismernünk a rokonságot. Egyik gesta-átíró pedig fölveti a fajközösségi szempontot, s elítéli a múltat, mert az volt az egyetlen mértéke, hogy ki-ki milyen gyorsan fogadja el a kereszténységet és ilyen alapon nyakasabb magyarok szolgai sorba kerültek, mert nem akartak elég gyorsan kereszténnyé lenni. Amikor ezek a sorok íródtak, a kereszténység már teljesen megszilárdult, éppen
2018-08-18 20:20:06
velemenyezd: Megnyílt a 32. Mesterségek Ünnepe
félholddal. A nemzetet az embercsoportoktól a kultúrája, a hagyományai, az érzései, a gondolatai, a zenéje emeli ki, a magyarság esetében ez rendkívül sok gyökerű, és az ősi idők után a kereszténység emelt újabb magasságokba" - fogalmazott az emberi erőforrások minisztere.
Kásler Miklós hangsúlyozta: a magyar irodalom azért annyira emelkedett, mert tiszta forrásból táplálkozo
2018-08-18 11:49:47
velemenyezd: Augusztus 20. - Állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós és Gulyás Gergely
hagyományaihoz, a szent koronához és hazájához - fejtette ki az emberi erőforrások minisztere.
Úgy fogalmazott: "Szent István államvallássá egyesítette a lelkekben már előtte is bontakozó kereszténységet, a szeretet hitét, a krisztusi értékek alapján utat mutatott nemzetének".
Kásler Miklós szerint Európában szétáradt Szent István szellemisége. Ennek köszönhetjük - mon
2018-08-18 11:49:23
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, Stop Soros, kereszténység)
konszenzus megteremtése volt a kormány célja az újjavaslattal, hanem az, hogy a kormánypártokon kívül senki ne szavazza meg.
Szólt arról is, hogy nem kérdés, támogatni kell a kereszténység védelmét, de a módosítás emellett kriminalizálja a hajléktalanságot.
A tervezett bevándorlási különadóval kapcsolattal, hanem az, hogy a kormánypártokon kívül senki ne szavazza meg.
2018-06-20 11:41:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európa Parlament, Azbej Tristan, Féja Géza, Szent István, Mesterségek Ünnepe, Kásler Miklós, Gulyás Gergely, Stop Soros, Földi László, EURÓPAI HATÁRVÉDELMET, EURÓPAI ÉRTÉKEKET, Őboldogsága Bechara Boutros Rai Antióchia, kereszténység kultúrája, igazság keresésének, kultúrára támaszkodó, neved Európa, magyar migrációs, államok közül, magyar segít, reformáció pedig, teológiát vagy, társadalmi berendezkedésben, mindennapi élet, pedig elég, iszlám vallással, érdekes kérdés,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.