Belépés
menusgabor: „Magyarország már megint ég, mint a rongy”
megtisztulás a cél!

(Azt most hagyjuk, hogy a dicsőített demokráciákból származó, a közönség versenyek alatti szórakoztatására szerződtetett ,,hézagpótló elem", vagyis a kabalafigura mint olyan egyáltalán életképes ötlet-e még a mai sportvilágban, mert persze ezen lehetne vitatkozni.)

Nade! Az nyilván természetes, hogy Mérő Vera a Sziget Fesztiválo
2023-09-11 22:00:40
velemenyezd: Elhunyt a moszkvai olimpia Misa mackójának rajzolója

A rajzoló a Malis és a Gyetszkaja Lityeratura gyerekkönyvkiadó, valamint a Murzilka, a Veszjolije Kartyinki és más gyereklapok illusztrátora, az Oroszország Népművésze cím birtokosa volt.
Misa volt a nemzetközi sportesemények első üzletileg sikeres kabalafigurája, alakja számos szuveníren, postai bélyegen és rajzfilmekben is szerepelt. A súlyemelők övét viselő medvebocs
2020-07-20 19:42:42
velemenyezd: Peking 2022 - Pályázatot hirdettek az érmek és a fáklya tervezésére

Elvárás a jelentkezőkkel szemben, hogy "csodálatos kivitelezésű és művészi színvonalú" terveket nyújtsanak be, amelyek összhangban vannak az olimpia alapértékeivel. Ugyancsak fontos szempont, hogy a megjelenés valamilyen módon utaljon az egyik legfontosabb célkitűzésre, a fenntarthatóságra. Az éremdizájnnak tükröznie kell a kínai kultúra és technológia összeolvadását - írja a
2020-05-02 10:21:39
velemenyezd: NAK: több mint egymillió emberhez ért el a Európai Friss Kalandok kampány

Süle Katalin, a NAK elnökségi szóvivője, a szervezet Zala megyei elnöke a közleményben kiemelte: a kampányban idén közel 2600 kilogramm gyümölcsöt és több mint 700 kilogramm zöldséget kóstoltattak meg gyerekekkel.
A fogyasztásösztönző kampány a NAK és Interfel francia zöldség-gyümölcs szakmaközi szervezet szervezésében valósul meg - írták.
A NAK a gyümölcs- és zölds
2019-11-07 14:31:55
velemenyezd: Átadták a Révész László Tanuszodát Balassagyarmaton

Szabó Tünde, az Emmi sportért felelős államtitkáraaz átadón hangsúlyozta:sok esetben lettek példaképek kisebb településekről induló sportolók, többek között Rózsa Norbert olimpiai bajnok, az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamást, vagy a világbajnok Milák Kristóf, akik Dombóvárról, Bonyhádról, Tárnokról érkeztek.
Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy egy uszoda több mint sp
2019-09-09 13:52:34
velemenyezd: Asztalitenisz-vb - Nyolcaddöntős a Madarász, Pergel és az Ecseki, Szudi duó, Pótáék búcsúztak

Madarászék és Pótáék egy időben léptek asztalhoz, de merőben másként alakult a mérkőzésük. A tizedikként rangsorolt Pótáék két kínai származású védőjátékossal, a holland Li Jiével és lengyel Li Qiannal csaptak össze, s bár megnyerték az első szettet, a folytatásban nem volt ellenszerük riválisuk kellemetlen stílusú játékára. Ötszettes vereség és kiesés lett a vége, ráadásul a
2019-04-23 19:01:44
velemenyezd: Asztalitenisz-vb - Az ITTF elnöke szerint Budapest nagyszerű házigazda lesz
Jenő elnök azt mondta: az asztalitenisz az egyik legsportszerűbb sportág, s nagyon örülnek, hogy az ő szervezetük is jelen lesz a tornán egy standdal.
A beszédek után Pongi, a kabalafigura bemutatta a világbajnokság érmeit, amelyek a viadal logóját formázzák, piros és zöld színben pompáznak. Először a magyar válogatott jelenlévő tagjai tekinthették meg a medálokat.
A saj
2019-04-19 13:31:20
velemenyezd: Ingyenesen letölthető játék népszerűsíti Szolnokot

Kmezic Diána elmondta: az elsősorban fiatalokat megszólító alkalmazást nagy örömmel fogadták a mobilos játékok kedvelői. A Szolnok 4U applikációban található feladatokon Szolnok kabalafigurája, Jonatán, a pelikán vezeti végig a játékosokat - tájékoztatott.
A pályák között a megyeszékhely turisztikailag is jelentős helyszíneivel találkozhatnak a játékot letöltők. Emellet
2019-01-26 20:42:31
velemenyezd: Asztalitenisz-vb - Pongi a kabalafigura neve, megvan a szlogen is

A torna hétfői hírleve emlékeztet arra, hogy a szervezőbizottság célja egy olyan szerethető karakter kiválasztása volt, melynél visszaköszön a magyar kultúra világa és magáénak tudhatja az asztaliteniszhez szükséges képességeket, így esett a választás a vörös rókára.
Az elnevezéséhez egy többlépcsős folyamat vezetett. Elsőként a Magyar Asztalitenisz Szövetség közösségi o
2019-01-21 09:21:10
velemenyezd: U18-as atlétikai Eb - Bemutatták az érmet

Az első érmet Hugoo, a fiatalok kedvenc kabalafigurája kapta - derült ki a verseny keddi hírleveléből.
A 2018-as győri eseménnyel a MASZ az első olyan európai szövetség az 51 tagország közül, amely minden korcsoport számára rendezett már kontinensviadalt, beleértve a fedettpályás és szabadtéri Európa-bajnokságokat is.
Spiriev Attila, a MASZ sportigazgatója a magyar
2018-06-12 11:21:16
velemenyezd: Phjongcshang 2018 - Usain Bolt pezsgőjére pályázik az aranyérmes váltó

"Mindenki ezt kérdezi tőlünk, hogy milyen érzés, de még mi se tudjuk" - jelentette ki Burján. "Burján Csaba olimpiai bajnok. Még ízlelgetem. A név elé nem lehet írni, mint a doktort? Csak így mutatkoznék be".
A 23 éves pécsi sportoló arról is beszélt, hogy Usain Bolttól pezsgőt várnak a diadaluk megünneplésére, mert azt olvasták az interneten, hogy minden győztesnek pezs
2018-02-22 15:33:23
velemenyezd: Cselgáncs-vb - Színpompás nyitóünnepség elnöki köszöntőkkel

A műsor Al Bano fellépésével indult, a 74 éves olasz énekes előadta a Nemzetközi Judo Szövetség himnuszát, majd mintegy húszperces koncertet adott. Ezt követte a részt vevő 140 ország zászlójának behozatala, majd a vb kabalafigurája, Judogi köszöntötte a nézőket. A zenés-táncos ünnepi műsorban íjászok, kopjások, huszárok és csikósok mellett Molnár Levente operaénekes is színr
2017-08-28 16:12:55
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Friss Kalandok, Révész László Tanuszodát Balassagyarmaton, Usain Bolt, Mérő Vera, Sziget Fesztiválo, Gyetszkaja Lityeratura, Veszjolije Kartyinki, Oroszország Népművésze, Süle Katalin, Szabó Tünde, Rózsa Norbert, Kenderesi Tamást, Milák Kristóf, Kmezic Diána, Magyar Asztalitenisz Szövetség, Spiriev Attila, Burján Csaba, Usain Bolttól, Nemzetközi Judo Szövetség, Molnár Levente, moszkvai olimpia, fáklya tervezésére, kabalafigura neve, aranyérmes váltó, dicsőített demokráciákból, közönség versenyek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.