Belépés
velemenyezd: Fidesz: a bevándorláspárti uniós migránspolitika megbukott

Közleményükben kiemelték: az Európai Parlament költségvetés-ellenőrző bizottságában (CONT) bemutatták az Európai Számvevőszék különjelentését, amely azt vizsgálta, hogy a menekültválság által különösen sújtott Görögország és Olaszország esetében az uniós támogatások megfelelően kerültek-e felhasználásra és elérték-e céljukat. A dokumentum felelőse a szakbizottságban Deutsch T
2019-12-05 19:52:42
velemenyezd: Putyin egy orosz-mongol-kínai gázvezeték megépíthetőségét vizsgáltatja
vannak az energetikai együttműködés fejlesztésére, harmadik országok bevonásával.
Alekszej Miller, a többségében állami tulajdonú Gazprom vezérigazgatója az orosz gázipari vállalat közleménye szerint a nap folyamán memorandumot írt alá Uzlíszajhani Enhtuvsin mongol miniszterelnök-helyettessel arról, hogy a felek együttesen tanulmányozzák majd a Kínába irányuló gázszállítás le
2019-12-05 18:52:33
velemenyezd: Orosz számítógépes hackerek ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban
legveszélyesebb számítógépes támadásai és banki csalásai közé tartoznak". A helyettes államügyész Jakubecet "igazi 21. századi bűnözőnek" nevezte.

Az amerikai igazságügyi minisztérium közleménye szerint Jakubec 2017 óta együttműködött az orosz külföldi hírszerzéssel is "orosz kormányzati tervek" elősegítésére.
Az amerikai pénzügyi tárca a vádlottakat szankciós li
2019-12-05 18:42:53
velemenyezd: Az Opus Global érdekeltsége fejleszti az Észak-Balatoni térség hulladékgazdálkodási rendszerét
eljáráson nyerte el. A Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. tendere alapján a szerződést várhatóan 2020. januárjában írják alá a felek.
Az Opus Global MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Mészáros és Mészáros Kft. hat Észak-Balatoni település - Zalahaláp, Balatonfüred, Pápa, Veszprém, Ajka és Zirc - hulladékgazdálkodási infrastruktúráját, illetve technológiájá
2019-12-05 18:13:08
velemenyezd: Mentorprogramot indított a Magyar Divat és Design Ügynökség
célja, hogy minél több stabil, sikeres magyar márka jöjjön létre és a legjobban teljesítők tovább léphessenek a nemzetközi mentoring programba is - áll az ügynökség MTI-hez elküldött közleményében.
A mentorprogram célkitűzése, hogy a résztvevők átadják azt az elméleti tudást a márkafejlesztés legfontosabb területein, amelyek nélkülözhetetlenek egy sikeres brand építéséhez.
2019-12-05 16:52:10
velemenyezd: Az IMF tovább javította a magyar gazdaság idei és jövő évi növekedési prognózisát
előrejelzését.
Az IMF honlapján közzétett dokumentum szerint az idei GDP arányos államháztartási hiány a tavalyi 70,2 százalékról idén 66,5 százalékra, jövőre 64 százalékra zsugorodik.
A IMF közleményében emlékeztet, hogy 2018-ban Magyarország Európa egyik leggyorsabban növekvő gazdasága volt, nagyrészt a belföldi kereslet bővülésének, valamint a rekord magas uniós forrá
2019-12-05 16:42:49
velemenyezd: AM: a biodiverzitás évét hirdették meg 2020-ra "A legszebb konyhakertek" programban

Az MTI-nek csütörtökön eljuttatott közlemény szerint Tarpataki Tamás a program fontos küldetésének értékelte, hogy minden generációt megszólít, külön figyelmet szentelve a gyermekeknek. Mint mondta, a generációk közötti tudásátadásnak köszönhetően, eddig összesen közel negyvenezer 20 év alatti fiatal mutatta meg az általa megművelt konyhakertet. A program az elmúlt évek alatt
2019-12-05 16:02:12
velemenyezd: Új doktorokat avattak az MTA-n
magasan kvalifikált szakértők által végzett, nemzetközi követelményeket integráló minőségbiztosítást nyújt. Jelentőségének és presztízsének erősítése az Akadémia fontos feladata" - idézik a közleményben Lovász Lászlónak, az Akadémia elnökének az oklevél átadási ünnepségen mondott szavait. Mint mondta, az MTA 73 új doktorával az Akadémia tovább erősödött.
Az intézmény csütörtö
2019-12-05 15:52:30
velemenyezd: Továbbra is az SZTE a legzöldebb magyar felsőoktatási intézmény

A közlemény szerint a szegedi intézmény javított korábbi helyezésén, a 2018-as 77. helyről lépett előre a 74.-re, az immár 780 egyetemet értékelő listán, melyet 2018-hoz hasonlóan a hollandiai Wageningen egyeteme vezet.
A felmérésben idén összesen hét magyarországi felsőoktatási intézmény vett részt, a Pécsi Tudományegyetem a nemzetközi mezőnyben a 100., a Debreceni Egye
2019-12-05 14:23:05
velemenyezd: A mádi bor egészségre gyakorolt hatását kutatja a Debreceni Egyetem

Az egyetem csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a laboratórium szerdai megnyitóján Győri Zoltán, az egyetem táplálkozástudományi intézetének tanára azt mondta, hogy a kutatók a mádi laborban cukortartalom-mérést, mikrobiológiai vizsgálatokat is végeznek majd, hogy megismerjék a borhibákat.
Az új laboratóriumban olyan műszerek állnak rendelkezésre, amelye
2019-12-05 14:05:58
velemenyezd: Bankkártyával is ki lehet fizetni a határidőn túli pótdíjakat

A közleményben azt írták, hogy a fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártyaadatokat megadva jut el az ügyfél a befizetésig. A tranzakció mobil eszközről is kezdeményezhető.
A BÖK Kft. saját fejlesztésének köszönhetően az érintettek kényelmes, gyors és biztons
2019-12-05 13:42:23
velemenyezd: Elindult az agrárkamara és a Design Terminal innovatív agrárvállalkozásokat segítő programja

A két szervezet közös közleménye szerint, amelyet csütörtökön jutattak el az MTI-nek, az inkubációs program három részből áll és három hónapig tart. A jelentkezők közül a legígéretesebb 13 csapatot hívták meg az első részre, ahonnan 8 startup jutott be a program későbbi szakaszaiba.
A 8 startup között található az Agrodat, az Alzagro, a GosTech és a Growberry, valamint
2019-12-05 13:31:38
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Egyesült Államokban, Opus Global, Magyar Divat, Design Ügynökség, Debreceni Egyetem, Design Terminal, Európai Parlament, Európai Számvevőszék, Deutsch, Alekszej Miller, Uzlíszajhani Enhtuvsin, Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft, Opus Global MTI-hez, Mészáros Kft, Magyarország Európa, Tarpataki Tamás, Lovász Lászlónak, Pécsi Tudományegyetem, Debreceni Egye, Győri Zoltán, bevándorláspárti uniós, magyar gazdaság, biodiverzitás évét, legszebb konyhakertek, legzöldebb magyar, határidőn túli,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.