Belépés
velemenyezd: A jövő évi büdzséhez benyújtott módosításokról szavaznak

A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés 12 órakor a közelmúltban 101. életévében elhunyt Bálint György volt SZDSZ-es képviselőre, kertészmérnökre, valamint a kuláküldözések idején tönkretett magyar gazdákra történő emlékezéssel kezdődik.
A napirend előtti felszólalásokat követően két órában hangozhatnak el az azonnali kérdések, az interpellációkra egy óra, a kérdé
2020-06-29 07:04:18
velemenyezd: A jövő évi költségvetésről dönt a parlament

A házelnök napirendi javaslata alapján a parlamenti munka hétfőn 12 órakor a közelmúltban 101. életévében elhunyt Bálint György volt SZDSZ-es képviselőre, kertészmérnökre, valamint a kuláküldözések idején tönkretett magyar gazdákra történő emlékezéssel kezdődik.
A napirend előtti felszólalásokat követően két órában hangozhatnak el azonnali kérdések, az interpellációkra e
2020-06-28 07:04:20
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - Karácsony: újratervezés nélkül élhetetlenné válik Budapest
fordulhat elő, hogy Budapest az állami költségvetés nettó befizetőjévé válik, vagyis a főváros finanszírozza majd a kormányt, és nem fordítva.
A testület, ülése elején, három közelmúltban elhunyt díszpolgárára emlékezett. A fővárosi önkormányzat Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, Benedek Tibor szintén háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót és Bálint Gy
2020-06-24 13:02:09
velemenyezd: Elhunyt Fülöp Attila operaénekes
karrierje mellett előbb szakszervezeti vezetőként tevékenykedett,
2020-05-09 18:02:46
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: koronavírus)

Az ülést Kövér László házelnök nyitotta meg. A képviselők egyperces néma felállással emlékeztek meg a közelmúltban elhunyt Fekete Györgyre, a nemzet művészére, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnökére, aki korábban az MDF és a KDNP padsoraiban is helyet foglalt.
Szijjártó: a múlt héten 22,5 millió maszk és 220 lélegeztetőgép érkezett
Az elmúlt héten
2020-04-20 14:51:37
maroka: A keszthelyi katolikus tévés megrázó története, .....
képernyős munkatársa, híradót vezet, kulturális magazint, emellett családi vállalkozásukban munka- és tűzvédelemmel foglalkozik, és a keszthelyi Magyarok Nagyasszonya-plébánia tagja. A közelmúltban ő és szülei is megbetegedtek koronavírusban. 74 éves édesapja elhunyt, 68 esztendős édesanyja és ő maga is meggyógyultak.
Bővebben https://www.magyarkurir.hu/hirek/beszelgete
2020-04-20 12:37:59
velemenyezd: Várják a jelentkezőket az V. Nemzeti VERSenyre
producer, a VERSeny főszervezője és Szabó László kommunikációs szakember, akikhez idén csatlakozik Szűcs Nelli színművész, aki Söptei Andreát, valamint Wiegmann Alfréd rendező, aki a közelmúltban elhunyt Kiss László rendezőt váltja - áll a közleményben.
A két szervező intézmény 2016-ban hirdette meg első ízben a Nemzeti VERSenyt. Az első megmérettetésre több mint 200 versenyz
2020-04-20 11:31:36
velemenyezd: A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban kérdezhetik a kormányt a képviselők

A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés 13 órakor kezdődik, a képviselők ekkor néma felállással emlékeznek a közelmúltban elhunyt Fekete Györgyre, a nemzet művészére, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnökére, aki korábban az MDF és a KDNP padsoraiban is helyet foglalt.
A napirend előtti felszólalásokat követően egy a polgári repülést érintő nemzet
2020-04-20 07:04:22
velemenyezd: Rendszerváltás utáni első ülésére emlékezik az Országgyűlés

A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés hétfőn 13 órakor kezdődik, a képviselők ekkor néma felállással emlékeznek a közelmúltban elhunyt Fekete Györgyre, a nemzet művészére, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnökére, aki korábban az MDF és a KDNP padsoraiban is helyet foglalt.
A napirend előtti felszólalásokat követően egy a polgári repülést érintő
2020-04-19 07:04:52
azenujsagom: Öt hét ötven film
járok. És ezért is aktivizálódtam Vass Márta tanár-igazgató, holokauszt áldozat emlékének megörökítésére. De mindezek mellett folytatom az 1956-os emlékmegőrző munkámat. Jelenleg a közelmúltban elhunyt Éder Vilmos '56-os festőművész barátom emlékalbumát állítom/állítottam össze, de még várok anyagot az életművéhez.Jó lenne, ha a nekrológja megjelenne valamelyik újságban. Írásom
2020-04-18 05:21:25
maroka: Karanténpassió a Krisztinavárosban
nagyhéten - és az egész egyházi évben - ekkora szerepet kap a krisztinavárosi Havas Boldogasszony-plébániatemplomban, az a legutóbbi évtizedekben ott szolgálatot teljesítő és a közelmúltban elhunyt két papnak - a plébános Vigassy Mihálynak és Török József egyháztörténész professzornak - köszönhető
A plébánia élére március elején Depaula Flavio szalézi
2020-04-09 16:25:48
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: koronavírus)

Két közelmúltban elhunyt képviselőre emlékeztek
Az Országgyűlés ülését Kövér László házelnök nyitotta meg. A Ház ezt követően két, a közelmúltban elhunyt szocialista képviselőre, Csákabonyi Balázsra és Fazakas Szabolcsra emlékezett egyperces néma felállással.
Gulyás: széles összefogásra van szükség a járvány elleni védekezésben
A lehető legszélesebb összefogá
2020-04-06 14:52:07
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fővárosi Közgyűlés, Elhunyt Fülöp Attila, Nemzeti VERSenyre, Bálint György, Kárpáti György, Benedek Tibor, Bálint Gy, Kövér László, Fekete Györgyre, Magyar Művészeti Akadémia, Magyarok Nagyasszonya-plébánia, Szabó László, Szűcs Nelli, Söptei Andreát, Wiegmann Alfréd, Kiss László, Nemzeti VERSenyt, Vass Márta, Éder Vilmos, Havas Boldogasszony-plébániatemplomban, Vigassy Mihálynak, Török József, Depaula Flavio, Csákabonyi Balázsra, Fazakas Szabolcsra, keszthelyi katolikus,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.