Belépés
velemenyezd: Magyarország gazdasági együttműködési megállapodást kötött Malajziával
- mondta a miniszter -, ugyanis megállapodtak egy gumiiparban érintett maláj vállalattal egy 40 millió dolláros, 400 munkahelyet teremtő kelet-magyarországi beruházásról, amire már a következő napokban rákerülhet a végső pont.
A miniszter hangsúlyozta: Magyarország határozottan támogatja, és el is várja az új Európai Bizottságtól, hogy kezdjék újra az EU és Malajzia közötti s
2019-11-15 18:41:44
velemenyezd: Palkovics László: 2022-től MotoGP-futamot rendezhet Magyarország


Palkovics László azt mondta, hosszabb ideje folytattak tárgyalásokat a MotoGP kereskedelmi jogait birtokló céggel, amellyel szándéknyilatkozatot is aláírtak, a következő lépés pedig az, hogy a kormánynak február 28-ig végleges döntést kell hoznia többek között a helyszínről és a rendezéshez kapcsolódó intézkedésekről.

"November folyamán, december elején a kor
2019-11-09 14:41:32
velemenyezd: Amerikai lapértesülések: Michael Bloomberg mégis indulna a jövő évi elnökválasztáson
világosan látom, milyen nehézségekbe ütközne, hogy a demokrata elnökjelöltségért küzdők ilyen zsúfolt táborában elnyerjem a párt elnökjelöltségét".
A demokrata elnökjelölt-aspiránsok következő országos tévévitája november 20-án lesz a georgiai Atlantában. Ezen Bloomberg még nem vehet részt, de ha valóban úgy dönt, hogy ringbe száll a demokraták elnökjelöltségéért, a december
2019-11-08 07:04:56
velemenyezd: Krónika 10. rész (egészségügy, energetika)
ország energiaellátása, ugyanis maximális kapacitáson működnek a gáztározók, vagyis biztosított az ország gázellátása. Ez hosszú távú kiszámíthatóságot és biztonságot ad - közölte.
A következő időszakban több százezer felhasználó mérőberendezéseit cserélhetik úgynevezett okosmérőkre - hívta fel a figyelmet a képviselő.
A kormány minden tőle telhetőt megtesz annak érdekéb
2019-11-05 17:29:25
velemenyezd: Matolcsy: hiba volt bevezetni az eurót

Eljött az ideje, hogy megkeressük az euró csapdájából kivezető utat - írta Matolcsy György, aki "káros dogmának" nevezte, hogy az euró bevezetése a következő teljesen normális lépés lenne az egységes Nyugat-Európa létrehozása felé vezető úton. Az MNB elnöke szerint azonban az európai közös deviza egyáltalán nem tekinthető "normálisnak" mivel bevezetésének szinte egyetlen előf
2019-11-04 10:31:25
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Uniós főtanácsnok: közösségi jogot sértett a menekültkvóták elutasítása
tagállam jár elöl" - hangsúlyozta a főtanácsnok.
"A szolidaritás elve olykor szükségszerűen a terhek megosztásának elfogadását vonja maga után" - fogalmazott.
Ítélethirdetés a következő hónapokban várható.
A főtanácsnok feladata, hogy pártatlanul, függetlenül eljárva javaslatot terjesszen a bíróság elé a rábízott ügy jogi megoldására. A vélemény nem köti a bírákat,
2019-10-31 16:41:32
velemenyezd: Kereszténydemokrácia - Kövér: identitásrombolók és -védők küzdelme zajlik Európában
Erhard, kereszténydemokrata politikus 1957-ben írott, a német és az európai szociális piacgazdaságot eszmeileg megalapozó, "Jólétet mindenkinek" című könyvét, és reményét fejezte ki, hogy a következő nehéz évtizedekben egy újabb "katartikus hatású európai kereszténydemokrata politikai gondolat" és alapmű fog születni, amelynek a címe akár az is lehet majd, hogy "Közösséget mindenk
2019-10-31 12:31:40
velemenyezd: A Gazprom a kínai határig feltöltötte gázzal a Szibéria Ereje gázvezetéket
mérőállomásig.
"Ilyen módon a gázvezeték lineáris szakasza felkészült az orosz gáz csővezetéken történő szállítására Kínába" - állt a tájékoztatásban.
A Gazprom közölte, hogy a következő lépés az Amúr folyón átvezető határátkelő szakasz feltöltése lesz. Korábbi bejelentés szerint a csővezeték hivatalos átadását december elejére tűzték ki.
A 3 ezer kilométer hosszú
2019-10-29 20:15:25
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra
áll az újabb rendszerváltásra - mondta.
Úgy fogalmazott, az MSZP motorként, rendszerépítőként vett részt az önkormányzati választáson, és ugyanilyen motorként kíván részt venni a következő országgyűlési választáson, ezért kérte fel Molnár Zsoltot, a párt fővárosi elnökét pártigazgatónak.
Kitért arra, hogy az MSZP több szavazatot kapott most megyei listáira, mint az európ
2019-10-19 13:31:48
velemenyezd: Karácsony Gergely felfüggesztette a kilakoltatásokat
intézkedett a fővárosi önkormányzat által kezdeményezett z összes kilakoltatási eljárás felfüggesztéséről és felülvizsgálatáról - közölte.
Azt írta: ez volt az első lépés. Feladatuk a következő években az lesz, hogy a kerületi önkormányzatokkal közösen kialakítsanak egy olyan védőhálót, amely végre eleget tesz annak az erkölcsi alapvetésnek, hogy egy tisztességes városban az
2019-10-18 15:52:26
maroka: Látogatható lesz a cella - Pio atya bilokációja
hiszen Ferenc pápa elismerte a hősies erények gyakorlását, azaz ő életszentségét. Ez azt jelenti, hogy “Isten tiszteletreméltó szolgája" titulust használhatunk. Az eljárásban a következő lépés egy imameghallgatás pápai jóváhagyással: volt is - és van is - egy ilyen felterjesztés, de az első értékelésnél nem jutott tovább. Ezen tehát tovább kell dolgoznunk.
2019-10-18 13:23:42
velemenyezd: Klímavédelmi adóreformot terjesztett elő a német kormány
energiafelhasználást más eszközökkel mérséklő beruházások költségeinek egy részével csökkenthető a személyi jövedelemadó (szja) alapja. A beruházás befejezésének évében a költségek 7 százalékát, a következő két évben pedig 6-6 százalékát, összesen 40 ezer eurót (13,4 millió forint) lehet leírni.
Ugyancsak az szja-val kapcsolatos intézkedés, hogy a munkájuk miatt ingázók adóke
2019-10-16 18:24:21
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Palkovics László, Michael Bloomberg, Szibéria Ereje, Tóth Bertalan, Karácsony Gergely, Európai Bizottságtól, Ezen Bloomberg, Matolcsy György, Molnár Zsoltot, menekültkvóták elutasítása, kínai határig, újabb rendszerváltásra, német kormány, gumiiparban érintett, következő napokban, végső pont, miniszter hangsúlyozta, következő lépés, kormánynak február, rendezéshez kapcsolódó, demokrata elnökjelöltségért, párt elnökjelöltségét, georgiai Atlantában, ország gázellátása, következő időszakban, kormány minden,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.