Belépés
velemenyezd: Brexit - Az uralkodó jóváhagyásával életbe lépett a kilépésről szóló törvény
szerint a kilépési megállapodást Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint brit részről Boris Johnson kormányfő várhatóan már a következő napokban aláírja.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője szerint az Európai Parlament január 29-én szavaz a kilépési megállapodásról.
Johnson hivatala szerint amint az
2020-01-23 17:31:49
velemenyezd: Magyar Levente: Magyarország Európa legnagyobb gazdasági növekedését produkálja
gyártó új üzemcsarnok kevesebb mint egy év alatt épült föl. A beruházásnak köszönhetően a cég több mint 300 százalékkal növeli termelését és száz dolgozóval a foglalkoztatotti létszámát a következő három évben.
Bedő Tamás polgármester (független) kifejtette, a fejlesztést követően a Vestfrost Zrt. a város egyik legjelentősebb foglalkoztatója és legnagyobb árbevételű vállalkoz
2020-01-23 13:31:47
velemenyezd: Brexit - Johnson: "átléptük a célvonalat"
szerint a kilépési megállapodást Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint brit részről Boris Johnson kormányfő várhatóan már a következő napokban aláírja.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője szerint az Európai Parlament január 29-én szavaz a kilépési megállapodásról.
Johnson hivatala szerint amint az
2020-01-23 07:04:34
velemenyezd: Budapest Airport: jelentősen javult a repülőtér szolgáltatási színvonalának megítélése
szeretnék tovább javítani. Ebben az ASQ mutató a legfontosabb visszajelzés - tette hozzá.
Az elmúlt két évben
2020-01-22 18:31:46
velemenyezd: Bankszövetség: márciusban elindul az azonnali átutalás
is egyedülállónak számít alapszolgáltatásként.
A bankszövetség elnöke kifejtette, szeretnék elérni, hogy a lakossági elektronikus pénzforgalom utáni tranzakciós adó kivezetése a következő hónapokban megtörténjen. Ezt követően a bankok közötti verseny eredményeként új, a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb árazású számlacsomagok fognak megjelenni - jelezte.
Kovács Levent
2020-01-22 10:31:04
velemenyezd: Elemző: nem áll jól a főpolgármester a programpontok megvalósításával

Tóth Erik szerdán az M1 aktuális csatornán azt mondta, kevés esélyt lát arra, hogy a 135 programpont mindegyike megvalósuljon a következő öt évben, Karácsony Gergely száz nap alatt ugyanis csak három intézkedést hajtott végre. Azok alapján ráadásul "a régi baloldalon és a régi ellenzéki politikusokon kívül senki nem profitált abból, hogy Karácsony Gergelynek hívják a főpolgár
2020-01-22 10:21:13
velemenyezd: A következő idényben visszatérne Gereben Lívia
orvosától már megkapta rá az engedélyt, de minden alkalommal türelemre inti, mert "ez a transzplantáció szinte komolyabban megviseli a szervezetet, mint egy szívtranszplantáció".
"A következő szezonban szeretnék pályára lépni szeptember körül és a nyáron már szeretnék együtt edzeni a lányokkal. Addig is folyamatosan egyénileg, a saját ritmusomban kapom az erőnléti edzőmtől a
2020-01-21 11:21:40
velemenyezd: PwC: a vezérigazgatók minden eddiginél pesszimistábbak
vezérigazgatók aránya 42 százalékról 22 százalékra csökkent.
A cégvezetők a saját cégük kilátásait illetően sem bizakodók, mindössze 27 százalékuk nyilatkozta azt, hogy "nagyon bizakodó" a következő 12 hónapra nézve, ami 2009 óta a legalacsonyabb szint, és az előző évi 35 százalékhoz képest is csökkenést mutat.
A nagyobb gazdaságok közül Kínában és Indiában a legbizakod
2020-01-20 21:02:29
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - Véget ért a torna a norvégok egyik legjobbja számára
csípősérüléssel küzdött, ezért a Flensburg vezetőedzője, Maik Machulla szerette volna, ha kihagyja az Európa-bajnokságot.
"Nagyon nehéz feldolgozni, ami történt. Nagyon vártam, hogy a következő meccsen is hozzájárulhassak a győzelemhez, és segíthessek az elődöntőbe, majd a döntőbe jutásban" - nyilatkozta hétfőn Röd, akinek néhány napja a jobb keze is megsérült.
A legutób
2020-01-20 18:32:22
velemenyezd: Világbajnok norvég kapust igazolt a Siófoktól a győri női kézilabdacsapat
emlékeztetett rá, hogy néhány hete, amikor egy másik kapus, Laura Glauser érkezését bejelentették, már utalt arra, hogy két fiatal, mégis rutinos hálóőrrel tervezik megerősíteni a keretet a következő szezontól.
A 29 éves Solberg 2014-ben a magyar-horvát rendezésű és a 2016-os svédországi Eb-n, valamint 2015-ös dániai világbajnokságon volt a győztes norvég gárda tagja. Klubszi
2020-01-20 14:42:19
velemenyezd: A magyar kultúra napja - A Zentai Magyar Kamaraszínházat látja vendégül a Bethlen Téri Színház
át három különböző előadással.
A fesztivál a magyar kultúra napján, január 22-én indul az estiK című, Kosztolányi Dezső Esti Kornél-novelláiból fölépülő színpadi töredékekkel. A következő napon, csütörtökön Carlo Goldoni A fogadósnő című előadása szerepel a programban, majd a fesztivál zárónapján, a Mark Twain műve alapján átdolgozott, Éva és Ádám naplója című produkció látha
2020-01-20 10:41:40
velemenyezd: Argentin koreográfus táncjátékát mutatja be a Szegedi Kortárs Balett
vissza a produkcióban még táncosként közreműködő Juronics Tamás. Mint mondta, a közös munka Roberto Galvannal rendkívül erős hatással volt pályájukra, új utat határozott meg számukra, és a következő évben létrehozták a Szegedi Kortárs Balettet.
Robert Galvan hangsúlyozta, az 1990-es évek eleje mindannyiuk számára nagyon fontos időszak volt, az ő pályáját is meghatározta ez a
2020-01-18 14:21:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Levente, Magyarország Európa, Budapest Airport, Gereben Lívia, Zentai Magyar Kamaraszínházat, Bethlen Téri Színház, Szegedi Kortárs Balett, Charles Michel, Európai Tanács, Európai Bizottság, Boris Johnson, Európai Parlament, Bedő Tamás, Vestfrost Zrt, Kovács Levent, Tóth Erik, Karácsony Gergely, Karácsony Gergelynek, Maik Machulla, Laura Glauser, Kosztolányi Dezső Esti Kornél-novelláiból, Carlo Goldoni, Mark Twain, Juronics Tamás, Roberto Galvannal, Szegedi Kortárs Balettet,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.