Belépés
velemenyezd: MLS - Sallói Dániel szerint nem valószínű, hogy elrajtol az új szezon
azt a Kossuth Rádiónak adott interjújában elmondta, arra jó volt ez a sorozat, hogy a hosszú kihagyás után kicsit visszaszokjanak. Hozzátette, a torna csoportmérkőzései beleszámítanak a következő idénybe, az ott megszerezhető kilenc pontból hatot gyűjtöttek, melynek köszönhetően vezetik a nyugati konferenciát.
A 24 éves labdarúgó elmondta, a liga illetékeseitől kaptak egy ter
2020-08-03 17:42:59
velemenyezd: Közös projektet indít a Magyar Képzőművészeti Egyetem által vezetett európai egyetemi szövetség
Mind a négy résztvevő egyetem társadalmi kontextusának megfelelően saját kutatási egységet fog kidolgozni, amely a közös doktori és posztgraduális kutatói közösség részévé válik.
A következő három évre az EU4ART Szövetség céljai között szerepel egy K+I központ létrehozásához szükséges módszertani keret meghatározása, közös K+I stratégia és akciótervek kereteinek elkészítése m
2020-08-03 16:43:02
velemenyezd: Richter-vezérigazgató: a tavalyihoz hasonló árbevétel várható idén
forgalomkiesése is, mivel a termékenységi központok többsége a világjárvány miatt majdnem három hónapon keresztül zárva tartott.
Az orosz piacon a tavalyi áthúzódó árcsökkentési hatások a következő negyedévet is kedvezőtlenül érintik, ahogy az ottani nagykereskedelmi piac folyamatos átalakulása is.Kínában pedig törölték a Cavintont a támogatott készítmények listájáról.
2020-08-03 11:41:31
velemenyezd: Huawei: felértékelődtek az 5G-megoldások a koronavírus-járvány miatt
5G-infrastruktúra kiépítése során. A középutas forgatókönyv szerint a 31 vizsgált európai országban az 5G beruházási költségei 19 százalékkal, éves szinten mintegy 3 milliárd euróval emelkednének a következő évtizedben.
A tanulmány szerint nemcsak a beruházási összegek növekedését indukálná egy ilyen intézkedés, hanem a beruházások ütemének lassulása miatt 2023-ban 56 millióv
2020-07-30 16:02:10
maroka: Vitorlás hajók történelme- Balaton - Kishamis vitorlás hajó
hajót, és átkeresztelték Kronstadtra egy oroszországi kikötőváros után - a kor szokásaihoz híven. Viszont felújítani nem volt pénz, így parton, ponyva alatt lakott egy félreeső raktárban a következő években.

- 1953-ban kezdték el tervezni a tihanyi kompátkelőt, ekkor járt a Hajógyárban Szilvássy Zoltán vízügyi mérnök, aki felismerte a Kis hamist. Referált a Vízügyi bizo
2020-07-30 14:08:37
velemenyezd: Magyar Nemzet - A foglalkoztatottság lassan állhat vissza a korábbi szintre, újra közbeszólhat a járvány
valószínűsíthető, hogy például a turizmusban még messze van a foglalkoztatás szintje a válság előttitől. Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkutató makrogazdasági üzletágának vezetője úgy vélekedik, a következő hónapokban van esély a foglalkoztatás további fokozatos növekedésére, ám ebből a szempontból meghatározó lesz, hogy az esetleges második hullám kapcsán milyen korlátozásokat v
2020-07-30 08:01:25
velemenyezd: Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek
ezeket a gazdasági kihívásokat. A nyíltpiaci bizottság szerdán befejeződő kétnapos ülésén valószínűleg nem változtat a rendkívül laza monetáris politikán, de előkészítheti a terepet a következő hónapok intézkedéseihez.
A figyelem addig a vállalati gyorsjelentésekre irányul.
A Starbucks amerikai kávézólánc április-júniusban veszteséget termelt, de így is javította éves
2020-07-29 15:52:28
velemenyezd: Elemzők: a gazdaság újraindulásával javulhat a foglalkoztatás
nagyobb nyomás alá helyezi a feldolgozóipart és az építőipart. A nyilvántartott álláskeresők számából kiindulva és a kormányzati munkaerőpiaci intézkedések kifutásának hatásával számolva a következő hónapokban a hivatalos munkanélküliségi ráta az ING Bank szekértője szerint tovább emelkedhet és év végére elérheti a 7-8 százalékos szintet.
Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkuta
2020-07-29 12:11:37
velemenyezd: Tizenöt autót adtak át a halőröknek
horgászszervezetek a keretből 50 százalékos támogatást kaptak.
A járművek a hivatásos halőrök munkát segítik, ahogy a hamarosan érkező robogók, utánfutók és járműfelépítmények is. A következő három év beszerzéseiről a horgászok augusztusi választmánya dönt - közölte Szűcs Lajos.
Két és fél év alatt több mint negyedmillióval nőtt a horgászok száma Magyarországon, így a
2020-07-29 07:09:34
foldinefehereva: Index
újra.

A nem pártüzeneteket továbbítgató, nem politikai megrendelésre dolgozó média néhány szigetszerűségre szorult vissza. Hogy ezeket a szigeteket meg tudjuk-e tartani, az a következő nagy kérdés.

Az elmúlt tíz év választási eredményeiből és közvéleménykutatásaiból látható, hogy van legalább hárommillió (de lehet hogy négy is) magyar, aki semmilyen formában
2020-07-23 19:40:22
maroka: Egy lépésre a kvótaszerző versenytől a hibátlan kenupáros
közleménye Fejes Dánielt. - A második futamban próbáltunk egyenletes pályát menni, és ez sikerült is, jobb érzés volt így végigcsinálni az ezer métert. Sok van még ebben a párosban, a következő időszakban megpróbálunk még jobban összecsiszolódni."
A férfi kajakpárosok hasonló távú versenyében egy-egy győzelmet aratott a Kammerer Zoltán, Dombvári Bence kettős, ille
2020-07-23 13:03:32
maroka: Akiért Pio atya közbenjár, az más ember lesz
azonban elmondtuk a nővéremnek, Maríának, ő elmagyarázta, hogy sok ember látta már Pio atyát annál a fánál... A pietrelcinai szenthez intézett imáink hamar meghallgatásra találtak, a következő hónapban kiderült, hogy Andrea ismét gyermeket vár. Szeptember 23-ára írták ki a szülést. Ezen a napon halt meg Pio atya. Elhatároztuk, hogy ha fiú lesz, Píónak hívjuk majd, ha kislány,
2020-07-23 09:28:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Sallói Dániel, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Magyar Nemzet, Akiért Pio, Kossuth Rádiónak, EU4ART Szövetség, Hajógyárban Szilvássy Zoltán, Regős Gábor, Századvég Gazdaságkutató, Századvég Gazdaságkuta, Szűcs Lajos, Fejes Dánielt, Kammerer Zoltán, Dombvári Bence, tavalyihoz hasonló, korábbi szintre, gazdaság újraindulásával, kvótaszerző versenytől, hibátlan kenupáros, hosszú kihagyás, torna csoportmérkőzései, következő idénybe, nyugati konferenciát, liga illetékeseitől, négy résztvevő, közös doktori,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.