Belépés
suzymama: Kilenced a Szent Angyalokhoz
1968. Innsbruck) (Tengernek Csillaga II/5.)

Szent Őrangyalom, akit Isten egész életemre kísérőként adott mellém, ments meg az örök élet számára, teljesítsd velem kapcsolatos kötelességedet, amit Isten szeretete rád bízott. Rázz fel fásultságomból és húzz ki gyengeségeimből! Torlaszolj el előttem minden helytelen utat és gondolatot! Nyisd meg szememet Istenre és a Keresz
2019-09-21 09:25:31
velemenyezd: Közös klímaügyi fellépést követel a kormánytól az ellenzék
frakcióvezető-helyettese azt mondta, hogy a klímaválság kérdése, az élhető bolygó és az élhető Magyarország megőrzése egyszerre az emberiség, Európa és a magyar nemzet ügye. Ebben az ügyben mindenkinek kötelessége eszmét cserélni, mert a megoldást csak közösen lehet megtalálni, Magyarországnak pedig nem fékeznie, hanem kezdeményeznie kell a közös európai fellépést - hangsúlyozta.|
2019-09-18 12:51:53
kohlinka: Márai Sándor: Az igazságtalanságról és a beavatkozásról
gyermeket kínoznak, állatot bántalmaznak, egy embert megaláznak, vagy nem adják meg neki azt, ami isteni és emberi jog szerint megilleti -, mindig újra és újra megkísért a kérdés, jogod és kötelességed-e beavatkozni, közbeszólani, idegen sorsok perpatvarában a fogadatlan prókátor hálátlan szerepét vállalni? Vagy menj odább, rossz lelkiismerettel, de sértetlenlül?
Tudjad, hogy
2019-09-17 16:16:35
velemenyezd: Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

A fasori gyülekezet új óvodaépületének átadásán a házelnök kiemelte: "egyetlen politika sem mondhatja meg az embereknek, hogyan éljenek, ugyanakkor minden felelős politika kötelessége, hogy megteremtse a tartalmas élet lehetőséget az emberek számára".
Úgy fogalmazott: "az oktatási rendszeren belül az egyházi oktatás választása minden állampolgár szabad értékválasztása,
2019-09-15 14:39:28
velemenyezd: Novák Katalin: Magyarországon a házasságkötés reneszánszát éli
és gyermekeket Magyarországon.
A maga is nagycsaládos Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre polgármestere (Fidesz) Kölcsey Ferencet idézte: "Aki gyermeket nevel, az a hon iránt szent kötelességet teljesít", és arra hívta fel a figyelmet, hogy nagycsaládosnak lenni gondolkodásmódot jelent.
Bereczki Ibolya, a Skanzen főigazgató-helyettese arra emlékeztetett, hogy a múzeum számt
2019-09-14 14:51:16
velemenyezd: Benkő: a legfontosabb érték a béke és a biztonság
őriznünk".
2019-09-12 16:22:01
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Kövér: alkalmas, tisztességes és hozzáértő vezetők kellenek a településük élére
vezetőjének együttműködőnek kell lennie, nemcsak a kormánnyal, hanem saját települése közösségeivel is, azokkal is, akik nem vele szimpatizálnak.
Úgy vélte, a politikának a legelemibb kötelessége mindent megtenni a közösség, a nemzet fennmaradásáért.
A házelnök szerint lényegbevágó különbség a két oldal között, hogy a másik oldalnak csak a hatalom, a pillanatnyi jólét sz
2019-09-11 20:42:42
velemenyezd: Mike Pompeo: a tárgyalások az afganisztáni tálibokkal "jelenleg halottak"
tárgyalások érdekében.
A CNN televízió műsorában védelmébe vette Trump azon döntését, hogy Camp Davidben titokban fogadta volna a tálibok képviselőjét. Mint fogalmazott: a kormányzatnak kötelessége tőle telhetően mindent megtenni a sikerek érdekében. Ő, személy szerint, teljes mértékben támogatta is a Camp Davidben folytatandó tárgyalásokat - mondta.
Az NBC televízióba
2019-09-08 19:22:31
velemenyezd: Szigorú biztonsági intézkedések mellett tartották meg az első melegfelvonulást Szarajevóban
felkiáltások is hallatszottak a csoportban.
Branko Culibrk, a melegfelvonulás egyik szervezője beszédében elmondta: korlátozzák jogaikat, ezért kötelességük fellépni ellene. "Az államnak kötelessége meggátolni az állampolgárok diszkriminációját, így a miénket is" - húzta alá.
Lejla Huremovic, egy másik szervező arról beszélt: tisztában vannak azzal, hogy ez a felvonulás
2019-09-08 16:01:46
velemenyezd: Demográfiai konferencia - ITM-államtitkár: társadalmi fordulat nélkül a versenyképesség is elvész
egyensúlytalanságért - hangsúlyozta. Véleménye szerint a helyzetet súlyosbítja, hogy a nyugati országok az új EU-tagok lakosságából fedezik a munkaerőhiányukat. Minden társadalomnak kötelessége, hogy a népesedési problémáit maga rendezze, és migráció helyett a humán tőkébe fektessen - tette hozzá.
Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija úgy
2019-09-06 15:42:21
velemenyezd: LMP: még az ENSZ klímacsúcs előtt meg kell tartani a rendkívüli parlamenti ülést!
levélben kérte fel Áder János köztársasági elnököt, hogy ő is szólaljon fel a vitanapon. Hozzátette, egy önmagát zöldnek valló államfő számára ugyanis sokkal inkább lehetőséget, mint kötelességet jelent egy ilyen felszólalás.
Az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását klímaügyben az LMP kezdeményezte még augusztus végén A kezdeményezéshez csütörtökre gyűlt össze a szüks
2019-09-06 13:52:06
velemenyezd: Demográfiai konferencia - Orbán: ha nincsenek családok, akkor egy nemzeti közösség el tud tűnni
szisztémára.
Kitért arra is, hogy Magyarországon a családtámogatási juttatásokat össze kell kötni a munkavállalással, a gyermekeknek nyújtott támogatásokat pedig össze kell kapcsolni a szülői kötelességek teljesítésével.
Orbán Viktor úgy összegzett: a magyar demográfiai kormányzati politika sikerességének feltétele, hogy a kereszténység visszaerősödjön Európában, és hogy
2019-09-05 13:42:08
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szent Angyalokhoz, Márai Sándor, Novák Katalin, Mike Pompeo, Tengernek Csillaga II, Szent Őrangyalom, Verseghi-Nagy Miklós, Kölcsey Ferencet, Bereczki Ibolya, Camp Davidben, Branko Culibrk, Lejla Huremovic, Köves Slomó, Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, Áder János, Orbán Viktor, házasságkötés reneszánszát, legfontosabb érték, településük élére, afganisztáni tálibokkal, első melegfelvonulást, rendkívüli parlamenti, nemzeti közösség, örök élet, klímaválság kérdése, élhető bolygó,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.