Belépés
velemenyezd: Magyar Posta: a rezsiutalványok több mint felét már kézbesítették

A Magyar Postánál ütemezetten és a terveknek megfelelően zajlik a rezsiutalványok kézbesítése, amely szeptember 2-án kezdődött Budapesten, majd folytatódott országszerte. Mostanra minden településre megérkeztek a rezsiutalványok és a helyi posta ütemezése szerint kézbesítik azokat a jogosultaknak - tették hozzá.
A közlemény szerint az ügyfelek már megkezdték az utalványo
2019-09-17 10:01:20
velemenyezd: A kínai hatóságok szerint a FedEx megmásította a tényeket a Huawei félrekézbesített csomagjai ügyében
a Huawei beleegyezése nélkül megváltoztatta egyes csomagjaik útvonalát. A Huawei beszámolója szerint a Japánban feladott csomagjaikat a kínai irodáik helyett a cég amerikai címére kézbesítették, ráadásul két másik, Vietnamban feladott szállítmányukat is átirányították az Egyesült Államokba az eredetileg megjelölt szingapúri és hongkongi címekre történő kézbesítés helyett.
A
2019-07-26 10:31:18
velemenyezd: Románia - Alkotmánysértő, hogy a legfelsőbb bíróság nem bízta különleges bírói tanácsokra a korrupciós ügyeket
testületben többségbe kerültek a jelenlegi parlamenti többség által jelölt alkotmánybírák.

A különböző médiumok most eltérő módon értelmezik azt, hogy Dragneanak - akinek még nem kézbesítették ki jogerős elmarasztalása indoklását - elegendő jogalapot teremt-e ez az alkotmánybírósági határozat a rendkívüli perújításra.

Tény viszont, hogy szinte kizárólag az úg
2019-07-03 17:42:12
velemenyezd: Kirill orosz pátriárka egyházi és állami vezetőkhöz fordult az ukrán ortodox egyházra gyakorolt nyomás miatt
"egyesítő szinóduson". Rámutatott, hogy az erre szóló, I. Bartolomaiosz konstantinápolyi ökumenikus pátriárka által aláírt meghívókat a klérus tagjainak ukrán állami tisztségviselők kézbesítették, amivel megsértették az állam és az egyház szétválasztásáról rendelkező ukrán alkotmányt.
A pátriárka a mások mellett a Ferenc pápához is címzett üzenetében azt írta, hogy ukrán ort
2018-12-14 12:22:17
velemenyezd: Lemond posztjáról a szlovák külügyminiszter
sajtószóvivője. A TASR szlovák közszolgálati hírügynökség szerint Peter Pellegrini egyelőre nem kívánta kommentálni Lajcák döntését, arra azután kerít sort, ha az erre vonatkozó javaslatot már kézbesítették neki. Andrej Kiska ugyanígy nyilatkozott.
A karrierdiplomata Lajcák, aki szeptemberig az ENSZ-közgyűlés elnöki tisztét is betöltötte, többször is megvédte az elnöklése ide
2018-11-29 23:22:11
velemenyezd: Feloldották Németországban Oszama bin Laden egy állítólagos egykori testőrének kitoloncolási tilalmát
közigazgatási bíróság úgy határozott, hogy nem szabad visszaküldeni az észak-afrikai arab országba, mert nincs rá garancia, hogy nem fogják megkínozni. Azonban a határozatot csak akkor kézbesítették, amikor Sami A. már a Tunéziába tartó repülőgépen volt.
A bíróság az első döntését felülbíráló szerdai határozatát azzal indokolta, hogy a szövetségi bevándorlási és menekültügyi
2018-11-21 21:40:51
velemenyezd: eNET: tíz év alatt tízszeresére nőtt a magyar e-kiskereskedelem
TOP5-be került a lakberendezés is, kiszorítva onnan a háztartási gépeket és fehérárut. A megrendelések összértékének 73 százalékát a futárszolgálatok és a webáruházak saját futárai kézbesítették 2017-ben.
Az eNET adatai szerint 2015 óta 900 ezerrel nőtt Magyarországon az interneten vásárlók száma, ezen belül 2017-ben 300 ezerrel.
Jelentősen emelkedett a külföldi webáruh
2018-06-05 12:01:24
zgfumag: Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb poli
megkereste a külügyet a bűnözőgyanús egyén parlamenti meghívójával kapcsolatban, és vicces választ kaptak: a meghívotti körről nem ők döntöttek, hanem az Országgyűlés, Szijjártóék csak kézbesítették a meghívókat a diplomáciai testületek részére. A lap ezután újra megkereste a Parlament sajtóirodáját, hogy valóban ők írták-e össze a vendéglistát, és ki döntött a vendégkörről, de vá
2018-05-11 20:51:34
zgfumag: Banki felvételek bizonyíthatják, hogy Kósa Lajos is járt Sv
az eljárást), hiszen ügyfelét még nem gyanúsították meg semmivel, csak feltételezi, hogy csalás lehet a gyanú az egyébként már január óta folyó eljárásban.Hiába kézbesítették azonban rendőrök a csengeri családi házhoz az idézést múlt hét végén, Szabóné nem lesz jelen a szerdai kihallgatáson, mivel jelenleg is Svájcban tartózkodik - Helmeczy szerint részben
2018-03-27 22:04:43
velemenyezd: Veszélytelen anyagot tartalmazott a londoni parlament közelében talált gyanús csomag

A parlamentet a vizsgálat idejére nem ürítették ki, a törvényhozás munkája zavartalanul folytatódott, de a csomag fellelésének közvetlen helyszínét a rendőrség körülzárta, és két embert elővigyázatosságból kórházba szállítottak kivizsgálás végett.
A Scotland Yard szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a csomagban talált anyag "potenciálisan gyanúra adhat okot".
2018-03-12 16:57:09
velemenyezd: Gyanús anyagot tartalmazó csomagot találtak a londoni parlament közelében

A Scotland Yard szóvivőjének tájékoztatása szerint a csomagban talált anyag "potenciálisan gyanúra adhat okot".
A csomagot a parlamenti képviselők egyik irodaházánál, a Norman Shaw Buildings épületegyüttesnél találták.
A rendőrségi szóvivő szerint szakértők vizsgálják az anyag mibenlétét.
Egy hónappal ezelőtt fehér port tartalmazó csomagot kézbesítettek a lon
2018-03-12 16:27:08
velemenyezd: Fehér port tartalmazó levelet küldtek Harry hercegnek és menyasszonyának

A Scotland Yard nyomozást indított, hogy megállapítsa, vajon ugyanaz a személy áll-e a levél mögött, aki hasonló csomagot küldött a brit parlamentbe február közepén.
A Harry hercegéknek címzett levél a St. James-palotába, az ifjú herceg londoni rezidenciájára érkezett. A benne talált anyagról szakértői vizsgálat kiderítette, hogy ártalmatlan.
A levelet rövid idővel
2018-02-22 14:23:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Posta, Feloldották Németországban Oszama, Kósa Lajos, Magyar Postánál, Egyesült Államokba, Peter Pellegrini, Andrej Kiska, Sami, Scotland Yard, Norman Shaw Buildings, rezsiutalványok több, kínai hatóságok, legfelsőbb bíróság, korrupciós ügyeket, ukrán ortodox, szlovák külügyminiszter, állítólagos egykori, magyar e-kiskereskedelem, legocsmányabb poli, londoni parlament, terveknek megfelelően, rezsiutalványok kézbesítése, helyi posta, közlemény szerint, kínai irodáik, eredetileg megjelölt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.