Belépés
velemenyezd: Emmi: idén is fizeti a kormány a 35 év alatti fiatalok nyelvvizsgáját

A közlemény szerint idén már 40 ezer 250 forintot igényelhetnek vissza azok a fiatalok, akik sikeresen tették le az első középfokú vagy felsőfokú komplex nyelvvizsgájukat.
A kormány ezzel - amellett, hogy segíti a fiatalok továbbtanulását és elhelyezkedését - újabb terhet vesz le a szülők válláról is.
A támogatás 2018-as bevezetése óta már közel 70 ezer fiatal kap
2020-01-18 17:31:42
velemenyezd: Menczer: mintegy négyszer több beruházás érkezett tavaly Magyarországra, mint 2009-ben
beruházás érkezett Magyarországra, ezek 89 ezer - vagyis "kis túlzással" egy székesfehérvárnyi - munk
2020-01-17 09:31:02
velemenyezd: Magyar Levente: több mint 13 ezer munkahelyet teremtenek a tavaly érkezett nagyberuházások
beruházás - mint fogalmazott - nem csupán Magyarország nemzetközi pozíciójára nézve előnyös, de a magyar emberek számára is kedvező eredmény. Az államtitkár szerint ez is indokolja, hogy a kormány folytatja a befektetéseket vonzó infrastruktúrák, elsősorban a közlekedési lehetőségek fejlesztését. Kiemelte ezek közül az autópálya-összeköttetések bővítését a szomszédos országokkal.
2020-01-16 17:11:55
velemenyezd: Illegális bevándorlás - XXI. Század Intézet: fontosak maradnak a nemzeti megoldások

A közlemény szerint az Európai Unió nem egységes abban, hogy miként viszonyuljon a migrációhoz, hiszen több meghatározó uniós tagállamban bevándorláspárti kormány van hatalmon, amely nem hajlandó vagy nem akarja végrehajtani a szigorú bevándorlásellenes intézkedéseket. Ilyen például Olaszország, ahol a baloldali fordulat óta jelentősen nőtt az oda érkező bevándorlók száma, rá
2020-01-13 13:41:36
velemenyezd: Szijjártó: tíz év leforgása alatt Magyarország utolsóból első lett a gazdasági növekedésben
szempontjából, a tavalyi év végére azonban az első helyre kapaszkodott fel - fejtette ki a külügyminiszter a fórum azon szekciójában, amelynek a címe "A fejlődés újraértelmezése" volt.
Amikor a kormány 2010-ben hivatalba lépett, Magyarország a gazdasági csőd szélén egyensúlyozott - húzta alá, hozzátéve, a kormány előtt két út állt ekkor: biztonságra törekvő módszerek segítség
2020-01-13 08:10:58
velemenyezd: Szijjártó: minden idők legtöbb beruházása érkezett Magyarországra tavaly

Szijjártó Péter kifejtette, a kormány összesen 101 nagyberuházásról tudott megállapodást kötni külföldi és magyar nagyvállalatokkal, ami hárommal több, mint a 2018-ban elért korábbi csúcs. A beruházások összértéke eléri az 1705 milliárd forintot, ami szintén abszolút rekordnak tekinthető és a tavalyi GDP csaknem 4 százalékát teszi ki - hangsúlyozta. A kormány összesen 156 mil
2020-01-08 10:42:07
velemenyezd: "Virágzik" a vadvilág a Fukusima körüli lakatlan területeken
arra, hogy immár több állatfaj is nagy számban előfordul a fukusimai tilalmi övezetben, a sugárszennyezettség ellenére" - mondta James Beasley, az egyetem biológusa.
A kutatók a japán kormány által a 2011-es atomerőmű-baleset után meghatározott három - tiltott, korlátozás alá vont és lakott - zóna 106 helyszínéről gyűjtöttek be adatokat.
A kamerák 120 nap alatt több mint
2020-01-07 18:51:48
velemenyezd: Tőzsde - Csökkenéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok
amerikai célpont vagy személy ellen támadást intéz. Irán vasárnap felmondta a 2015-ös nemzetközi atomalkuból még fenntartott nukleáris kötelezettségeit, az iraki parlament pedig arra kérte a kormányt, hogy szólítsa fel távozásra az Irakban állomásozó külföldi csapatokat.
Mindezek előzményeként péntek hajnalban Bagdad közelében amerikai légicsapásokban életét vesztette Kászim
2020-01-06 08:01:12
velemenyezd: Ferenc pápa: Jézus születése a feltétel nélküli szeretet üzenetét jelképezi
Kenya, Uganda, a Fülöp-szigetek és Irak képviseletében. Az államok az egyházfő idei és a jövőben tervezett útjait jelképezték. A misén arabul az egyházért, franciául a törvényhozókért és kormányzó emberekért, kínaiul a családokért, portugálul a papi hivatásért, szuahéli nyelven a szegényekért, a magányosokért, a szenvedőkért imádkoztak. A szertartás végén Ferenc pápa a gyerekek kí
2019-12-25 07:04:10
velemenyezd: Varga Mihály: már 3000 milliárd forint összegű magyar állampapír pluszt adtak el

A pénzügyminiszter kiemelte: a kormány az államadósságon belül tovább kívánja növelni a lakosság kezében lévő állampapírok arányát. A kabinet elképzelése szerint a mostani mintegy 7500 milliárd forintról 11 ezer milliárd forintra szeretnék emelni a lakossági állampapírok mennyiségét.
A folyamatot jelentős mértékben segíti, hogy 43 napja a postán nyomtatott formában is me
2019-12-16 17:19:54
velemenyezd: Brit választások - Különböző hangsúllyal értékelték a külföldi vezetők a brit választások eredményét
hozzátette: elvárják, hogy a londoni parlament a lehető leghamarabb szavazzon a kilépési megállapodásról.
A német kancellár a szóvivője útján Twitter-üzenetben gratulált Boris Johnson brit kormányfőnek az általa vezetett Konzervatív Párt fölényes választási győzelméhez. Angela Merkel azt írta: "Várom, hogy folytassuk a szoros baráti együttműködést országaink közt".
Emman
2019-12-13 18:59:44
velemenyezd: Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a miniszterelnök Japánban

A Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából címmel megrendezett tárlat megnyitóján a kormányfő hangsúlyozta: egy japán nehezen értené meg a magyarokat, mert Japán egy nagy nemzet, négyszer akkora a területe, mint Magyarország, a népessége pedig tízszer akkora. Egy japán biztosan azt gondolja, hogy jap
2019-12-05 12:31:35
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Levente, Század Intézet, Varga Mihály, Európai Unió, Szijjártó Péter, James Beasley, Boris Johnson, Konzervatív Párt, Angela Merkel, Kincsek Budapestről, Szépművészeti Múzeumból, Magyar Nemzeti Galériából, tavaly érkezett, nemzeti megoldások, gazdasági növekedésben, főbb európai, feltétel nélküli, külföldi vezetők, brit választások, miniszterelnök Japánban, közlemény szerint, első középfokú, kormány ezzel, fiatalok továbbtanulását, szülők válláról, támogatás 2018-as,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.