Belépés
foldinefehereva: A netről hozott gondolatok
emberek a ,,korona vírust" el akarják tüntetni.
Nem értik, a ,,koronavírus" csak egy eszköz azért, hogy az emberekben, az egész emberiségben végbemenjen egy jóirányú változás, átalakulás, amennyiben tovább akar lépni egy szebb jövőbe!
Ahhoz, hogy ez a gondolat érthetőbb legyen, meg kell nézni, mivel is szembesít minket a ,,vírus"!
2021-03-13 19:01:14
zgfumag: A nemzet érdekében cselekszünk
visszatekintünk a tavalyi választások óta eltelt több mint egy évre, akkor persze hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy nem történtek változások, hogy nem lettek támogatható törekvések és jóirányú hangsúlyeltolódások, de azért az talán kijelenthető, hogy lényegi előrelépés nem történt.

Természetesen nem azt mondom, hogy a narancsos kormányzatnak egy év alatt meg kellett vo
2011-06-24 06:48:31
akiram45: ...folytatás...
higgadtság; kényszerű helyzet.

NYÚL - Felnőttálomban: bátortalanság; nyúl, ha olyan nagy mint Te: érzelmi mélypont; kiborultság, ami múlófélben van; jóra számíthatsz; a közérzeted jóirányú megváltozása. Gyermekálomban: ajándékvárás. Angóranyúl: kedves ötlet, jól megválasztott ajándék.

NÁD -Könnyen megingatható meggyőződés, elkeseredésre hajló gondolkodásmód.
2011-02-24 10:40:17
akiram45: ...folytatás...
R-S-SZ
R:

*RAB - Tűnődés; látszólag felesleges gondokon töröd a fejed, elképzeléseid azonban eredetiek, ötletesek, még akkor is, ha nem tudod azokat másokkal megosztani.

*RABBI - Okos, de titokzatos tanácsot kapsz.

*RABLÓ - Általában kellemetlen munkahelyi, lakóhelyi viszony. N?k álmában: hódítási vágy; mindenkit el akarsz bűvölni, de a mélyebb
2011-02-24 10:33:06
akiram45: ...folytatás...
Telitalálat totón, lottón: vágyálom. *TALÁLNI - Pénzt: szerencsevárás; szerelmesnek nem sok jót jelent. Kincset, ékszert találni: felismerés; régen elvesztett, hiányzó holmidat megtalálni: jóirányú változás, meglepetés. Visszataszító dolgot találni: pech, bosszankodás.

*TANANYAG - Diákálomban: vizsgaidőszak, Holnaptól kezdetű elhatározások; felnőttálomban: becsvágy, kit
2011-02-24 10:28:56
morzsimama: Nyúl
takarékosság, de lehet tűzvész is. ( G .)

Felnőttálomban: bátortalanság; nyúl, ha oly
2011-02-08 09:22:41
morzsimama: találni
Pénzt: szerencsevárás; szerelmesnek nem sok jót jelent. Kincset, ékszert találni: felismerés; régen elvesztett, hiányzó holmidat megtalálni: jóirányú változás, meglepetés. Visszataszító dolgot találni: pech, bosszankodás.
2011-02-06 07:05:13
riki66: Boszniai piramisok II.
baromságnak" nevezte.

Amikor múlt év tavaszán Pálinkás Józsefet, a fidesz-kormány egykori oktatási miniszterét az MTA elnökévé választották, hirtelen azt gondoltam, hogy valamiféle jóirányú változások ott is elindulnak. Sajnos, mint a fenti dolog is mutatja mindez csak hiú ábránd volt. Ahogy látszik ő is beleszürkült az akadémia idióta finnugor-elmélettel átitatott hétk
2009-10-12 16:56:58
beatrice: t,ty
totón, lottón: vágyálom.

TALÁLNI - Pénzt: szerencsevárás; szerelmesnek nem sok jót jelent. Kincset, ékszert találni: felismerés; régen elvesztett, hiányzó holmidat megtalálni: jóirányú változás, meglepetés. Visszataszító dolgot találni: pech, bosszankodás.

TANANYAG - Diákálomban: vizsgaidőszak, Holnaptól kezdetű elhatározások; felnőttálomban: becsvágy, kitart
2008-08-07 19:29:51
beatrice: sz
össze.

SZÁLLNI - Lásd: REPÜLNI.

SZÁLLODA Nyughatatlan, kísérletező természet; tapasztalatszerzés utáni vágy; tájékozottság.

SZÁLLÍTÓ - Segítséget kapsz; jóirányú változás.

SZÁM - Először is meg kell játszani a lottón, vagy ha olyan, a totón. Lóversenyzőnek: Isten ments! Ugyanúgy vesztés lesz a vége, mint az eddigieknek. Érdemes még elgon
2008-08-07 19:28:14
beatrice: n,ny
higgadtság; kényszerű helyzet.

NYÚL - Felnőttálomban: bátortalanság; nyúl, ha olyan nagy mint Te: érzelmi mélypont; kiborultság, ami múlófélben van; jóra számíthatsz; a közérzeted jóirányú megváltozása. Gyermekálomban: ajándékvárás. Angóranyúl: kedves ötlet, jól megválasztott ajándék.

NÁD -Könnyen megingatható meggyőződés, elkeseredésre hajló gondolkodásmód.
2008-08-07 19:21:52
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pálinkás Józsefet, SZÁLLODA Nyughatatlan, netről hozott, nemzet érdekében, eszköz azért, egész emberiségben, jóirányú változás, szebb jövőbe, gondolat érthetőbb, tavalyi választások, talán kijelenthető, narancsos kormányzatnak, közérzeted jóirányú, fidesz-kormány egykori, fenti dolog, akadémia idióta, visszatekintünk, gyermekálomban, felnőttálomban, lóversenyzőnek, gondolkodásmód, szerencsevárás, bátortalanság, visszataszító, tájékozottság, természetesen,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.