Belépés
maroka: 2020 év sportolója gála műsor - nemzeti szinház
lehet.
- Év legjobb csapata: férfi labdarúgó válogatott, ott lesz a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon, és feljutott a Nemzetek Ligája A-divíziójába. a vírushelyzet elmúltával pedig ismét szurkolók előtt játszhatnak majd.
- Életmű díjas: a 100 éves Kelti Ágnes többszörös Olimpia bajnok
*
- Számítógépes játékoknál első helyen áll Puskás Öcsi játékai
2021-01-11 22:48:30
maroka: Szent Rókus 08.16
Istent, hogy azok a keresztények, akik Jézus nevében áhítattal megemlékeznek róla, szabaduljanak meg a járványos betegségtől. Amikor imádságát befejezte, kilehelte lelkét.A harmadik nap elmúltával a város ura elküldte embereit, hogy kiszabadítsa Rókust a börtönből. Ám azok már holtan találták. Az egész börtön csodálatos fényben sugárzott, amiből megérthették, hogy Isten barátja vo
2020-08-17 12:17:32
velemenyezd: Koronavírus - Egészségügyi miniszter: Izrael megállította a járvány növekedését, de ez nem elég
betartására, hogy a szeptemberben kezdődő őszi ünnepeket,a zsidó újévet, a jom kipurt és a sátoros ünnepeket már nyugodtan lehessen megünnepelni a koronavírusjárvány második hullámának elmúltával.
Benjámin Netanjahu miniszterelnök is jelen volt a sajtótájékoztatón, és megígérte, hogy a miniszterek hétfőn megvitatják Gamzunak a járvány megfékezését szolgáló tervét. Ennek egyi
2020-08-02 21:15:39
velemenyezd: Koronavírus - Gulyás: a cél a második hullám megelőzése (1. rész)
jelentené, jelenleg viszont 500 és 600 között stagnál az aktív esetek száma.
Gulyás Gergely kérdésre válaszolva megerősítette: szeptember 17-e után, illetve a járványügyi készültség elmúltával is megmarad az egyszerűsített receptkiváltásra vonatkozó szabályozás.
A külföldről, sárga, illetve vörös besorolású országokból visszatérők augusztus 1-je után teszteléséről szólva
2020-07-30 14:41:39
velemenyezd: Uniós biztos: a menedékkérők az európai értékek felé fordulnak
fogadnak el menedékjog iránti kérelmet, miután Recep Tayyip Erdogan török elnök bejelentette, hogy Törökország megnyitja határait. Hozzátette, hogy a határellenőrzés hatékony, de a járvány
2020-07-06 20:02:53
velemenyezd: NEAK: mintegy hatvan százalékkal csökkent a műtétre várók száma 2012 óta
jelenleg 23 800 beteg várakozik.
Kiemelte, az ellátórendszer jól vizsgázott a járvány ideje alatt, a sürgős műtéteket elvégezték, a halaszthatóakat későbbre tették. A járványhelyzet elmúltával pedig még mindig kevesebben várakoznak, mint korábban - tette hozzá.
Közölte, a legtöbb beteg térd- és csípőízületi, valamint szürkehályogműtétre vár.
A NEAK honlapján elérhet
2020-06-29 10:51:33
foldinefehereva: ezért rendelt meg 16 ezer lélegeztetőgépet Kínából
erről.

Egyes gépek árairól korábban érdeklődtünk az illetékes minisztériumnál, de nem kaptunk választ, ahogy laptársunk, a 444.hu sem, ezért újabb e-mail helyett a veszélyhelyzet elmúltával közérdekű adatigénylést nyújtottunk be a Külügyminisztériumnak, hogy megtudjuk a részleteket. Addig is az egy-két nyilvánosságra került dokumentumból lehet következtetést levonni.
2020-06-26 22:03:25
maroka: Isten ujja – Cserháti Ferenc püspök a világjárványról
hogyan lehet alkalmazni a világhálót lelkipásztori célokra. Az online követhető szentmisék vagy a hitoktatás terén nagyon jó hasznát vettük, és ez arra késztet bennünket, hogy a járvány elmúltával is éljünk majd ezzel a lehetőséggel. De elsősorban nem a misék közvetítésére gondolok, sokkal inkább a családi- és bibliakörök megszervezésére vagy a felnőttképzésre. Sok leleményes pap
2020-06-20 13:24:26
velemenyezd: Költségvetés - ÁSZ: iránytű lehet a 2021-es büdzsé a gazdaság újraindításához
egészségügyi k
2020-06-10 10:22:00
velemenyezd: Nemzeti konzultáció - Közzétette a kormány a nemzeti konzultáció kérdéseit
járuljanak-e hozzá a védekezés költségeihez, illetve, hogy ösztönözni kell-e a hazai termékek és szolgáltatások vásárlását, népszerűsíteni kell-e a hazai turizmust, valamint a járvány elmúltával is fenn kell-e tartani a munkahelyvédő és -teremtő programokat.
A kérdőívben kitérnek arra is, hogy a járványt követő gazdasági válság kezelésére Soros György az örökkötvények ötletév
2020-06-08 22:33:44
velemenyezd: Már láthatók a XVIII. Táblaképfestészeti Biennálé alkotásai
hétfői online megnyitóján azt mondta, nem volt még példa arra, hogy egy tárlat anyagát ne a szecessziós épület falai között mutassák be a közönségnek. Ez a lehetőség talán a járvány elmúltával is megmaradhat, úgy tervezik, hogy a Reök-palota tárlatait a jövőbe a virtuális térben is megmutatják - tette hozzá.
Nátyi Róbert, az intézmény vezető kurátora kiemelte, a kiállításon a
2020-06-08 17:42:55
velemenyezd: Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
eredményezett - mutatott rá az ellenzéki képviselő, aki arról is beszélt: sokakban felmerült, egy későbbi döntés előkészítése zajlik, és az ágyak jelentős részét megszüntetik majd a járvány elmúltával. Kitért a Miskolci Semmelweis tagkórházra is, és azt firtatta, visszaállítják-e eredeti funkcióit, és a szülészeti, nőgyógyászati osztályt megfelelően működtetik-e majd?
Rétvári
2020-06-02 17:02:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szent Rókus, Cserháti Ferenc, Táblaképfestészeti Biennálé, Nemzetek Ligája A-divíziójába, Kelti Ágnes, Puskás Öcsi, Benjámin Netanjahu, Gulyás Gergely, Recep Tayyip Erdogan, Soros György, Nátyi Róbert, Miskolci Semmelweis, járvány növekedését, második hullám, európai értékek, műtétre várók, 2021-es büdzsé, gazdaság újraindításához, nemzeti konzultáció, részben budapesti, vírushelyzet elmúltával, járványos betegségtől, egész börtön, szeptemberben kezdődő, zsidó újévet, sátoros ünnepeket,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.