Belépés
pacsakute: A férfiaknak több pihenésre van szükségük, mint a nőknek
Cikkünkben most a férfiaknak adunk tippeket, akik egész életükben mindig is fizikai munkát végeztek. Azoknak a férfiaknak, akik korán indulnak dolgozni és csak késő éjjel érnek haza, akik nem ismerik a szabadidő fogalmát, mert egész életükben a családjukért, a jobb megélhetésért dolgoztak.

Uraim, itt az ideje egy kis pihenésnek! Adják meg a testüknek és a lelküknek, ami
2021-05-10 22:54:21
pacsakute: Az immunrendszer támogatói, a gombák
az egész test és az agy egészségére is pozitív hatást fejtenek ki. Cikkünkben néhány gombáról lesz szó, bemutatva pozitív és csodálatos tulajdonságaikat.

A reishi gombát sokan ismerik. Pozitív hatása, hogy energiát szolgáltat a szervezetünknek, növeli az állóképességünket, csökkenti a koleszterinszintet és az immunrendszert is támogatja. Rendszeres fogyasztása védelmet
2021-05-07 21:39:57
kalmanpiroska: Hogyan munkálkodik Isten a sötét időkben?
állapotáról számolnak be 1200 évvel Krisztus előtt. De ezeket reánk is lehet alkalmazni. Ha keresztyén családban nőttél fel az nagy áldás, de ugyanakkor ez magában rejt egy veszélyt. A szüleid ismerik az Urat és megtapasztalták az evangélium erejét az életükben. De a kérdés az, hogy te ismered az Urat? Te megtapasztaltad az evangélium erejét az életedben? Ha csupán névleges keresz
2021-04-29 22:56:28
menusgabor: Ez a titka a hosszú életnek
gyümölcseit tartalmaz, valamint helyben termő zöldséget és gyümölcsöt és maguk tenyésztette állatok húsát. Egész életükben aktívak maradnak, nem mennek nyugdíjba, és a stresszt is csak hírből ismerik. Ezek a közös pontok, de nézzük, mi az, ami csak az adott területre jellemző.
2021-04-23 20:30:03
pacsakute: Vörös áfonya jótékony hatásai


Sokan a fekete áfonya egészségügyi előnyeit ismerik, pedig a vörös áfonyának is csodálatos hatásai vannak, hiszen gazdag tárháza az antioxidánsoknak, a vitaminoknak és az ásványi anyagoknak.

A vörös áfonya a roston és a szénhidráton kívül még káliumot, magn
2021-04-21 20:24:55
pacsakute: Gyógynövények vírusfertőzésre
de más vírusok ellen sem.

A vírusfertőzés megelőzésére azonban vannak olyan gyógynövények, melyeket már évszázadok óta használnak. A citromfüvet legtöbben a nyugtató hatásáról ismerik, pedig nagyon erős vírusölő képességekkel rendelkezik, sőt pajzsmirigy-problémák esetén is hasznos lehet.

Az orbáncfűnek is van vírusölő tulajdonsága, azonban nem fogyaszthatja
2021-04-20 22:13:12
agica2004: Harmónia......
önfegyelmet!
Gondold át, hogy milyen alkalmakkor szoktál édességet enni - biztosan akad lelki mozgatórugója. Vizsgáld meg, hogy a környezeted eléggé figyel-e rád, vagy úgy érzed, nem ismerik el érdemeidet.
Üzeni, hogy a problémákat meg kell oldani, nem pótcselekvésekkel eltussolni. Gondold át: van valamilyen függőséged?
Erre is gondolj: Nézd meg a Csokoládé című
2021-04-08 10:34:42
koszegimarika: Vagyunk még néhányan, akik olyan világról álmodunk, amibe -
boldogulni, akiknek nem okoz kéjes kielégülést mások boldogtalansága. Akik álmokról, tervekről, természeti szépségekről, az élet vitathatatlan értékeiről beszélgetünk.
Vagyunk még, akik ismerik a tisztelet, az elfogadás, a nyitottság fogalmát és vagyunk még, akik egy olyan világban szeretnénk élni, ahol a szabadság nem holmi ócska papírból kreált illúzió.
Vagyunk még,
2021-03-25 07:23:29
menusgabor: Magyarország Európa-bajnok lett oltásban
szakértők szintén szkeptikusak voltak és egyes orvosok is vonakodtak beadni a Sinopharm oltóanyagát. Orbán az év eleje óta személyesen reklámozta a vakcinát, mondván

"a kínaiak ismerik a legrégebb óta a vírust, ezért azt gondolom, ők tudják róla a legtöbbet."

A kormányfő a témát az EU kritizálására is felhasználta, mondván, ha Európából nem jön az oltóanyag,
2021-03-14 20:15:47
kalmanpiroska: Mindkét lábbal a földön
televízióban a szuper emberek csinálják. Názáret városában, ahol felnőtt, az emberek úgy hívták Jézust, hogy ,,az ács" (Mk 6,3). Ezt mondja el történetünk. Kisvárosokban az emberek ismerik egymást. Jézus egyszerűen úgy volt ismerős, mint ,,az ács".
A mindennapi munka szép munka. Máskülönben Jézus nem tölthette volna el életének javát egy ácsműhelyben. Ez
2021-03-06 07:39:04
pacsakute: A cukorbetegség kiegészítő kezelése
nemcsak a vércukorszintet stabilizálhatja, hanem az inzulinrezisztencia kialakulásának esélyét is csökkentheti.

A fokhagyma egy népszerű gyógynövény hazánkban, ma már egyre többen ismerik áldásos hatásait, sokan szívgyógyszernek és az érrendszer barátjának is tartják. Valóban pozitívan hat a szívre és az érrendszerre, amit a benne lévő allicinnek köszönhetünk. A fokhagy
2021-03-05 21:06:39
agica2004: Harmónia......
önfegyelmet!
Gondold át, hogy milyen alkalmakkor szoktál édességet enni - biztosan akad lelki mozgatórugója. Vizsgáld meg, hogy a környezeted eléggé figyel-e rád, vagy úgy érzed, nem ismerik el érdemeidet.
Üzeni, hogy a problémákat meg kell oldani, nem pótcselekvésekkel eltussolni. Gondold át: van valamilyen függőséged?
Erre is gondolj: Nézd meg a Csokoládé című
2021-03-04 13:41:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyarország Európa-bajnok, Máskülönben Jézus, férfiaknak több, immunrendszer támogatói, sötét időkben, hosszú életnek, cukorbetegség kiegészítő, férfiaknak adunk, szabadidő fogalmát, jobb megélhetésért, egész test, reishi gombát, nagy áldás, szüleid ismerik, evangélium erejét, közös pontok, adott területre, fekete áfonya, vörös áfonyának, ásványi anyagoknak, vörös áfonya, szénhidráton kívül, vírusfertőzés megelőzésére, citromfüvet legtöbben, nyugtató hatásáról, környezeted eléggé,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.