Belépés
velemenyezd: Emmi: a jövő évben mintegy 48 milliárd forinttal költ többet oktatásra a kormány
kialakítottak.
Az iskola - amelynek 130 tanulója van - új eszközöket kaphat, egy másik projekt keretében
2019-06-15 23:29:51
velemenyezd: Több hónapos programsorozattal emlékeznek a száz éve elhunyt Csontváryra

A június 19-én kezdődő sorozat keretében neves szakemberek tematikus előadásai vezetik végig az érdeklődőket Csontváry Kosztka Tivadar életútján, szakmai és személyes megközelítésből egyaránt - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
Az eseménysorozat hivatalos megnyitójára Csontváry halála évfordulójának előestéjén kerül sor a Hadik Kávéház - Szatyor Bárban,
2019-06-15 23:24:03
velemenyezd: Olaszországot állítja középpontba az Európai Hidak fesztivál
zenét Giacinto Scelsi és Niccolo Castiglioni mellett Giovanni Sollima képviseli, aki nemcsak zeneszerzőként, hanem csellóművészként is bemutatkozik Ilan Volkov vezényletével.
A rendezvényen fellép a tamburinos-énekes Rachele Andrioli és a harmonikaművész Rocco Nigro, a pizzica élő legendájaként emlegetett mandolinos-énekes Mimmo Epifani és zenekara, a pizzica revival legnagyo
2019-06-10 11:08:19
velemenyezd: Nagy érdeklődés kísérte a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár pályaválasztási napját
léteznek, sőt napról napra újak születnek, amelyeket még sem a pedagógusok, sem a szülők nem ismerhetnek - emelte ki a főigazgató.
A közlemény szerint a rendhagyó pályaválasztási rendezvényen abban is segítséget nyújtottak a diákoknak, hogy merre induljanak, hol találnak megfelelő információkat a digitális világ új szakmáiról.
A rendezvényen multinacionális cégek munkat
2019-06-06 14:01:53
velemenyezd: Pünkösdölés és várjáték Hollókőn

Kelecsényi Péter, a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a vasárnapi ingyenes rendezvényen nevezni lehet a Hollókő Pünkösdi Királya cím elnyerésére, a pályázóknak népi ügyességi feladatokat kell teljesíteniük.
Az ófaluban 11 órakor kezdődnek a programok. Hollókői, tari és üllési életképekkel készülnek a Csalogató Táncházban, lesz né
2019-06-06 13:12:24
velemenyezd: Több mint 150 szakmai előadás a nyíregyházi Országos Sporttudományi Kongresszuson
sportban általános fontossággal bírnak, ilyen például a eredményesség, a kettős karrier kezelése vagy a tiszta sportban való előmenetel.
A Nyíregyházi Egyetemen zajló tudományos rendezvényen az érdeklődők sportszakmai és sporttudományi előadások keretein belül ismerkedhetnek meg a hazai sporttudományos kutatások legfrissebb eredményeivel. A szerdai hét plenáris előadáson túl
2019-06-05 14:11:59
velemenyezd: Először lesznek együtt láthatóak Teleki Pál búcsúlevelei Budapesten

A kétnapos, ingyenes rendezvényen meg lehet nézni a levéltár polcain rejlő kincseket, a levéltár szakemberei családfakutatási gyorstalpalót tartanak, valamint 17. századi fegyverbemutató, koncertek és más színes programok is várják a látogatókat - írja a közlemény.
A hétvégén kamarakiállítás keretében lesznek láthatóak az 1941-ben öngyilkosságot elkövető Teleki Pál azon
2019-06-05 11:51:44
velemenyezd: Hagyományőrző családi napot rendeznek hétfőn a Tabánban
közleményében.
A programok közül kiemelkedik a pünkösdi hétpróba, a pünkösdi bababirodalom, de lesznek kreatív, hagyományőrző kézműves programok, arcfestés, gólyalábas-műsor is.
A rendezvényen fellép a Parno Graszt, Szalóki Ági, a Dalinda, de lesz Fölszállott a páva-gála, valamint koncertet ad Szalonna és bandája is.
A Poklade és a Tabán Szerb Nemzetiségi Egyesület
2019-06-04 11:41:07
velemenyezd: Sillerfesztivált rendeznek a hétvégén Pakson

A pénteken kezdődő, kétnapos rendezvényen arra számítanak, hogy több mint kétszáz bormintát neveznek majd a fesztivál versenyére, és a tavalyi évhez hasonlóan a határon belüli borászok mellett délvidéki, erdélyi és felvidéki termelők is részt vesznek a megméretésen - mondta a szervező Polgár Zoltán, a Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesületének tiszteletbeli alelnöke az M
2019-05-29 06:38:39
velemenyezd: Szombaton rendezik a FitBalance Aréna életmódfesztivált
etapokban mutatkoznak majd be a sportágak, példaként a fitnesz különböző válfajait, valamint a jógát, spinninget és a fittbox-aerobicot említette.
Kovács I
2019-05-03 19:21:43
velemenyezd: Labdarúgó NB I - A Budapest Parkban ünnepli a bajnoki címet a Ferencváros
felvételekkel, a közelmúlt sztárjainak bevonásával és egyéb exkluzív tartalmakkal hangolnak. A közös meccsnézés és az ünneplés után 22 órától dj-k szórakoztatják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényen, amelyre Fradi-kártyával és fényképes igazolvánnyal lehet belépni, a 18 éven aluliak viszont csak felnőtt kísérettel vehetnek részt rajta.
A zöld-fehérek három fordulóval a zá
2019-05-02 14:03:13
velemenyezd: Április 3-7. között rendezik meg a Construma építőipari szakkiállítást
szól. A vezérigazgató szerint a látogatók száma akár az 55 ezret is elérheti.
Koji László az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke elmondta, az idei rendezvényen nagy hangsúlyt helyeznek az építőipar egészének bemutatására, ennek érdekében a szakszövetség a Construma nyitónapján az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) közösen rendezi me
2019-03-25 15:11:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Hidak, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Országos Sporttudományi Kongresszuson, Teleki Pál, FitBalance Aréna, Labdarúgó NB, Budapest Parkban, Csontváry Kosztka Tivadar, Hadik Kávéház, Szatyor Bárban, Giacinto Scelsi, Niccolo Castiglioni, Giovanni Sollima, Ilan Volkov, Rachele Andrioli, Rocco Nigro, Mimmo Epifani, Kelecsényi Péter, Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft, Hollókő Pünkösdi Királya, Csalogató Táncházban, Nyíregyházi Egyetemen, Parno Graszt, Szalóki Ági, Tabán Szerb Nemzetiségi Egyesület, Polgár Zoltán,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.