|
|
|
|
jót tesz az emésztésnek. Ilyenkor sok zöld leveles zöldséget kellene fogyasztani, de hangsúlyt kell fektetni a diófélék, a magvak és az egészséges, telítetlen zsírsavakban gazdag növényi olajokra is. Mivel a kollagéntermelés is kezd csökkeni, ezért javasolt kollagénben gazdag táplálékokat is magukhoz venni, például erőlevest. A C-vitamin is elősegíti a kollagéntermelést. C-vitamin |
2020-04-21 20:31:53 |
|
|
|
|
massza lemosásához kétszer biztos meg kell mosni a hajad, de megéri a macerát!
Pakolás háromféle olajból
Ehhez a pakoláshoz a következő, legkönnyebben beszerezhető olajokra lesz szükséged: ricinus, olíva, kókusz. A ricinust patikában tudod megvenni, az olíva és a kókusz a nagyobb áruházakban kapható, de ha ott nem találsz, akkor térj be egy bioboltba. Egyenl |
2018-08-10 16:22:09 |
|
|
|
|
|
nyarán a Journal of Investigative Dermatology [1] hasábjain jelent meg a cikk, miszerint német kutatóknak sikerült a bőrben is illatanyagot érzékelő sejteket találniuk, amelyek bizonyos olajokra reagálnak. Azonban ezek a receptorok nem az agynak küldenek jeleket, mint az orrunkban lévők, hanem a környezetükben lévő sejteknek küldenek jeleket, amelyekkel fokozott osztódást és vándo |
2016-03-29 11:42:46 |
|
|
|
|
által jónak és rossznak - nevezett koleszterin
létezik. Tudományosan ezt HDL és LDL koleszterinnek hívják.
Miből lesz a HDL és az LDL koleszterin?
Májadnak olajokra, zsírokra van szüksége
ahhoz, hogy ezt a kiváló minőségű kenőanyagot megtermelje.
Ha megkapja a jó alapanyagot,
azaz rendszeresen fogyasztasz pl.
olajos ma |
2015-10-16 11:52:08 |
|
|
|
|
|
olívaolajos ételeket, jóval kevesebb a szív- és érrendszeri betegség, mint azokban, amelyekben az állati eredetű zsírokra, illetve a transzzsírsavak hozzáadásával készült hidrogénezett növényi olajokra épül az ételek készítése.
Fajtája válogatja
Az olívaolaj használatának a magyar konyhákban nincs hagyománya, a divatja mindössze egy évtizedre nyúlik vi |
2015-05-28 09:23:17 |
|
|
|
|
olívaolajos ételeket, jóval kevesebb a szív- és érrendszeri betegség, mint azokban, amelyekben az állati eredetű zsírokra, illetve a transzzsírsavak hozzáadásával készült hidrogénezett növényi olajokra épül az ételek készítése.
Fajtája válogatja
Az olívaolaj használatának a magyar konyhákban nincs hagyománya, a divatja mindössze egy évtizedre nyúlik vissza. | |
2015-05-27 07:03:58 |
|
|
|
|
elfogadását követő egyéves türelmi idő, amely azokra az előre csomagolt élelmiszerekre vonatkozik, amelyeket a jogszabály életbe lépésekor már legyártottak.
A rendelkezés azokra az olajokra, zsírokra, zsíremulziókra terjed ki, amelyeket önmagukban vagy valamely élelmiszer összetevőjeként szánnak a fogyasztónak. Az állati eredetű zsírokban természetesen előforduló transzzsírsa |
2015-02-16 07:41:00 |
|
|
|
|
köznyelv által jónak és rossznak - nevezett koleszterin létezik
Tudományosan ezt HDL és LDL koleszterinnek hívják.
Miből lesz a HDL és az LDL koleszterin?
Májadnak olajokra, zsírokra van szüksége
ahhoz, hogy ezt a kiváló minőségű kenőanyagot megtermelje.
Ha megkapja a jó alapanyagot,
azaz rendszeresen fogyasztasz pl.
olajos magvakat, előáll |
2015-02-15 11:03:37 |
|
|
|
|
köznyelv által jónak és rossznak - nevezett koleszterin létezik
Tudományosan ezt HDL és LDL koleszterinnek hívják.
Miből lesz a HDL és az LDL koleszterin?
Májadnak olajokra, zsírokra van szüksége
ahhoz, hogy ezt a kiváló minőségű kenőanyagot megtermelje.
Ha megkapja a jó alapanyagot,
azaz rendszeresen fogyasztasz pl.
olajos magvakat, előáll |
2015-02-14 07:59:26 |
|
|
|
|
köznyelv által jónak és rossznak - nevezett koleszterin létezik
Tudományosan ezt HDL és LDL koleszterinnek hívják.
Miből lesz a HDL és az LDL koleszterin?
Májadnak olajokra, zsírokra van szüksége
ahhoz, hogy ezt a kiváló minőségű kenőanyagot megtermelje.
Ha megkapja a jó alapanyagot,
azaz rendszeresen fogyasztasz pl.
olajos magvakat, előáll |
2015-02-10 18:26:52 |
|
|
|
|
olívaolajos ételeket, jóval kevesebb a szív- és érrendszeri betegség, mint azokban, amelyekben az állati eredetű zsírokra, illetve a transzzsírsavak hozzáadásával készült hidrogénezett növényi olajokra épül az ételek készítése.
Fajtája válogatja
Az olívaolaj használatának a m |
2015-01-01 19:47:01 |
|
|
|
|
nem károsodott vitaminokat, ásván |
2014-09-24 15:56:46 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Investigative Dermatology, egészséges táplálkozást, megengedettnél több, egészséges szív, ricinust patikában, nagyobb áruházakban, agynak küldenek, orrunkban lévők, környezetükben lévő, kiváló minőségű, állati eredetű, transzzsírsavak hozzáadásával, ételek készítése, olívaolaj használatának, magyar konyhákban, divatja mindössze, évtizedre nyúlik, előre csomagolt, jogszabály életbe, rendelkezés azokra, kollagéntermelés, transzzsírsavat, transzzsírsavak, összetevőjeként, megengedettnél, zsíremulziókra, |
|
|
|