Belépés
maroka: Pusztacsatár kegyhely - Zala megye
néptelenné vált falu ebben az időben kapta a ,,puszta" előnevet. Zarándokhellyé a pusztulás évtizedeit követően vált, amikor az elmenekült, a török katonák által zaklatott hívek időnként összegyűltek szent helyükön. Egy csodás jelenés mutatta meg nekik, hol van elrejtve a templom régi Fájdalmas Szűzanya-szobra.
A pusztacsatári templom oltárát: középen áll a mennyb
2020-08-10 19:28:44
kalmanpiroska: A sikeres és a sikertelen
éppen Krisztus keresztje, tehát a kudarca a vi
2020-08-08 21:09:18
maroka: Urunk színeváltozása
megbocsátani. Taníts minket igazi nagylelkűségre, hogy méltók legyünk arra, hogy visszafogadj minket szeretetedbe és gyermekeidnek nevezz minket! Ámen.

- Elmélkedés
Isten időnként megmutatja az ember számára az ő dicsőségét. Nem felsőbbrendűségét vagy végtelen hatalmát akarja ezzel érzékeltetni, hanem az ember hitét és szeretetét akarja megerősíteni. Isten tehát n
2020-08-06 06:50:06
pacsakute: Az arc felfrissítése
Minden arcbőrnek szüksége van időnként egy kis felfrissülésre, hiszen a bőr felső rétegei elhalnak, a pórusok megtelnek szennyeződésekkel, a mitesszerek és a pattanások pedig kialakulnak.
Bár már számos kozmetikai termék létezik, azonban ezek mégis tele vannak mesterséges anyagokkal, vannak köztük olyanok, amelyek az érzékeny bőrűek számára még bőrirritációt is okozhatnak.
2020-08-04 21:33:45
velemenyezd: A kutyák agya az emberekéhez hasonlóan dolgozza fel a beszédet
hierarchia is hasonló-e, az új kísérletben egy speciális technikát alkalmaztak: megmérték, hogy a kutyák agyi aktivitása milyen mértékben csökken ismételten hallott ingerekre. A méréskor időnként a szavakat, időnként az intonációt ismételték meg a kutyáknak. Ha egy agyterület aktivitása egy inger ismétlésére jelentősen csökken, akkor az szerepet játszik annak feldolgozásában - tet
2020-08-03 11:21:44
klarika47: A Skorpió a legmisztikusabb
lehetsz a
képességeidet magadba rejteni, mert nagyon nehezen bízol meg
bárkiben is. Érzékenységed okán rád is erősen hatnak a körülötted
lévő energiák, hajlamos le
2020-08-02 07:11:30
klarika47: Skorpió
látni. Hajlamos lehetsz a képességeidet magadba rejteni, mert nagyon nehezen bízol meg bárkiben is. Érzékenységed okán rád is erősen hatnak a körülötted lévő energiák, hajlamos lehetsz időnként a depresszióra is. Médiumi képességeid lassan és idővel bontakoznak ki, de amikor igazán jól érzed magad a bőrödben, kapcsolódni tudsz a szellemi világhoz is.

A Kos kiadja
2020-08-02 06:40:38
pacsakute: Pattanástérkép


Időnként mindenkin bukkannak fel erre-arra pattanások. Ha gyakran jelentkeznek egy bizonyos helyen, akkor nem árt felkeresni egy szakembert, mivel ezek valamelyik szerv megbetegedésére is utalhatnak.
Íme a betegségek, pattanás alapján!

1. pont: hormono
2020-08-01 21:59:50
koszegimarika: Milyen férfira vágyom - Az eredeti lista: 1. Jóképű
kerül

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (42 évesen)

1. Nem túl csúnya (kopasz fej rendben)
2. Nem indul el, mielőtt még kiszállnék a kocsiból
3. Van állandó munkája - időnként felvág azzal, hogy étterembe visz
4. Bólogat, miközben beszélek hozzá
5. Többnyire emlékszik a viccek poénjára
6. Elég jó karban van ahhoz, hogy átrende
2020-07-31 08:55:04
velemenyezd: Washington heteken belül megkezdi a csapatcsökkentést Németországban
átcsoportosításáról.
Esper fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy az Európában állomásozó amerikai csapatok mérete és összetétele többször is változott a NATO története során. Mint mondta: ezeket a változásokat időnként a fenyegetések jellegének megváltozása, időnként a nemzetközi környezet átalakulása eredményezte, de néha egyszerűen azért került rá sor, mert új NATO-tagok cs
2020-07-29 16:52:44
foldinefehereva: Index
Indexet.

Index.hu nevű weboldal lesz még ezután is, valószínű. Bár nagyon nagy összegben talán mégsem érdemes fogadni, lásd a Népszabadság esetét. Jó esetben kormánykritikus cikkek is lesznek rajta időnként, de az állampárt közvetlen politikai kontrollja már nyilvánvaló.

Amikor a Vaszily Miklós, a Mészáros-Orbán-birodalom fő médiaembere bevásárolta ma
2020-07-23 19:40:22
velemenyezd: Flea, a Red Hot Chili Peppers-basszusgitáros önéletrajza magyarul is olvasható
trombita volt a hangszere, ami egyedi basszusgitárjátékát is befolyásolta. Félénkségét, a rajta esett sebeket extrém tettekkel, öltözködéssel kompenzálta.
Visszaemlékezéseit Flea időnként személyes kommenttel, képzeletbeli filmforgatókönyv-részlettel és más szokatlan dologgal vegyíti. A Trubadúr Könyvek gondozásában megjelent kötet a Red Hot Chili Peppers megalakulásával ér v
2020-07-20 11:22:27
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Chili Peppers-basszusgitáros, Fájdalmas Szűzanya-szobra, Vaszily Miklós, Visszaemlékezéseit Flea, Trubadúr Könyvek, Chili Peppers, kutyák agya, emberekéhez hasonlóan, eredeti lista, csapatcsökkentést Németországban, időben kapta, pusztulás évtizedeit, török katonák, csodás jelenés, templom régi, ember számára, ember hitét, pórusok megtelnek, pattanások pedig, érzékeny bőrűek, speciális technikát, kutyák agyi, méréskor időnként, intonációt ismételték, agyterület aktivitása, inger ismétlésére,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.