Belépés
menusgabor: Gebhardt Nóra versei
kertünkben gondozom majd rendületlenül

Cserébe csupán egyet kérek
Szeress úgy, ahogy én szeretlek Téged!
Hogy boldogok legyünk, én mindent megteszek
Az idők végezetéig melletted leszek.

Mert mit érne a világ, ha nélküled élnék?
Ha nem lennél más, csak egy nagyon szép emlék?
Nem bírnék úgy élni, nem bírnám nélküled
Az életemnek ér
2020-05-18 21:30:05
maroka: Szent Márk evangélista 04.25
teremtménynek!" (Mk 16,15).
Mindebből feltárul számunkra, hogy a Jézus által alapított közösségnek, az Egyháznak az a feladata, hogy folytassa az Úr művét, előmozdítsa az idők végezetéig Isten országának növekedését. A küldetés elfogadása az egykori tanítványok válasza. Amikor pedig én teszek tanúságot Jézusról, hirdetem az ő evangéliumát, törekszem arra, hogy növekedj
2020-04-25 08:09:59
velemenyezd: Koronavírus - Időkorlátot kér a koronavírus-járvány elleni törvénybe az ellenzék
kormány szolgálja az embereket és kisebbítse a bajt.
A Demokratikus Koalíció négy feltétellel támogatná a törvény elfogadását - emlékeztetett. A jogszabály nem szólhat az "idők végezetéig", szükségesnek és arányosnak kell lennie, biztosítania kel az ellenzéknek az Alkotmánybírósághoz való fordulás jogát és nem korlátozhatja a sajtó szabadságát - sorolta követeléseiket.
C
2020-03-30 11:52:28
maroka: Árvai Feri atya megszívlelendő gondolatatai a mai nehéz idők
temetésére felkészüljünk. Intézünk mindent...
Amióta világ a világ, így történt ez mindig, minden emberrel, aki elveszítette azt, akit nagyon szeretett, - és így is lesz ez, az idők végezetéig. Ezért fontos számunkra az életünk végességével megbarátkozni és megtalálni arra a kérdésre a választ, amit minden elhunyt szerettünk emléke elénk állít: - Hol vagytok most? Éltek?
2020-03-29 08:48:50
velemenyezd: Koronavírus - DK: az ellenzék lejáratása a szerdai kormányülés célja
többség kell az Országgyűlésben - tette hozzá.
Azzal, hogy a kormány egy kétharmados törvényt nyújtott be a veszélyhelyzet meghosszabbításáról, azt akarja elérni, hogy "akár az idők végezetéig teljhatalmat kaphasson az Orbán-kormány" - értékelt Molnár Csaba.
Kijelentette, a szerdai kormányülésen az ellenzék lejáratása helyett azzal kellene foglalkozni, hogy nincs elég vé
2020-03-25 11:13:26
velemenyezd: Krónika 8. rész (koronavírus)
a kormánynak korlátlan hatalmat adna, korlátlan időre, miközben az európai országokban minden hasonló rendkívüli jogrend időhöz kötött.
Orbán Viktor teljhatalmát, akár az idők végezetéig, nem fogjuk támogatni semmilyen formában - jelentette ki. "Erőből végrehajtott puccsként" jellemezte a törvényjavaslatot, amely szerinte kiiktatná az Országgyűlést a kormány ellenőrzéséből.
2020-03-24 17:13:21
velemenyezd: Koronavírus - A DK nem szavazza meg a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot
"felhatalmazási törvényjavaslatnak" nevezte, azt mondta, hogy 16 uniós államban léptettek életbe rendkívüli jogrendet, de egyetlen olyan állam sincs, ahol a rendkívüli állapot az "idők végezetéig szólhatna". Egy demokratikus jogállamban elképzelhetetlen, hogy a különleges jogrendet idő és tartalmi korlátozás nélkül vezessék be - szögezte le az európai parlamenti képviselő.
A
2020-03-22 14:51:34
maroka: 1. évközi hét hétfő 01.13
evangéliumban." Ez a mondat a legtömörebben foglalja össze az Úr tanításának lényegét, amelyet aztán az ő mennybemenetelét követően az Egyháznak szintén hirdetnie kell az idők végezetéig.
Hogy ez meg tudjon valósulni, mindjárt működése kezdetén tanítványokat gyűjt Jézus. Embereket hív meg, először is egyszerű halászokat, Simon Pétert és testvérét, Andrást, és egy másik
2020-01-13 10:15:39
maroka: Rónay György: Mária éneke - vallásos
állomását?

Azt hiszitek, nem érzem halott Fiam fejének súlyát ölemben,
haldoklását, a bűnök vas szögeivel átveretve,
a bűnök tövisével koronázva
szívemben a Idők Végezetéig -
a ti vétkeitekért?

Ó, hiszen könnyű volna vaktában felelni:
Íme az Úr szolgáló leánya -
Könnyű volna meghajolni egy ismeretlen sors előtt?
De tudva so
2020-01-06 22:11:19
maroka: „Egyszerű pásztor, térdeden állj…”
Nem a világban. ,,A pokol kapui nem vesznek erőt rajta" - halljuk a Szentírás szavait. Ugyanakkor nem ígértetett meg sem Magyarországnak, sem Európának, hogy az idők végezetéig fönnáll.
Rajtunk áll, hogy befogadjuk-e az Isten Igéjét. Rajtunk áll, hogy valóban Istennek tekintjük-e az Istent, és pornak tekintjük-e azt, ami por.
Karácsony ünnepe valóság kel
2019-12-21 09:14:24
menusgabor: Szép versek a Szeretetről2019-12-06 16:00:03
maroka: A Szent Péter- és a Szent Pál-bazilika felszentelésének ....
IX. Piusz pápa 1854-ban szentelte föl.

Urunk, Istenünk, Szent Péter és Szent Pál apostol vezetésével védelmezd Egyházadat, hogy azok pártfogásával növekedjék az idők végezetéig hitben és szeretetben, akik először hirdették neki evangéliumodat. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön ör
2019-11-18 10:19:22
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gebhardt Nóra, Szent Márk, Árvai Feri, Rónay György, Szent Péter-, Szent Pál-bazilika, Demokratikus Koalíció, Molnár Csaba, Orbán Viktor, Simon Pétert, Idők Végezetéig, Isten Igéjét, Szent Péter, Szent Pál, Jézus Krisztus, ellenzék lejáratása, szerdai kormányülés, koronavírus elleni, idők végezetéig, nagyon szép, küldetés elfogadása, egykori tanítványok, törvény elfogadását, sajtó szabadságát, életünk végességével, kétharmados törvényt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.