|
|
|
|
700 g leveles vagy vágjuk nagyobb tészta lap
2 evőkanál olvasztott vaj pie kenéshezTöltelék:
250 g darálhús
200 g gomba
480 g savanyú káposzta
1 doboz (120 g) tejföl
1 sárgarépa
1 hagyma
só és frissen őrölt fekete bors
vaj a sütéshez
felolvasztom a tésztát.
a savanyú káposztát kimosom , leszüröm . |
2013-03-08 16:17:59 |
|
|
|
|
350 g rizs
2 ek. olaj
1 gerezd fokhagyma
1 kis hagyma
2 közepes paradicsom
2 sárgarépa, kockára vágott
200g zöldborsó
1 szál gyökér
csípős paprika
800 ml víz
elkészitése:
az olajon megpiritom a rizst, amikor már jó, akkor hozzteszem a borsót, répát,paprikát és a gyökeret is, elkeverem.
felöntöm a vizzel, fűszerzem |
2012-10-27 11:18:13 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
savanyú káposztát, olajon megpiritom, felolvasztom, elkészitése, megpiritom, paradicsom, hozzteszem, olvasztott, fokhagyma, sárgarépa, fűszerzem, káposztás, zöldborsó, káposztát, elkeverem, sütéshez, fűszeres, káposzta, leszüröm, darálhús, kenéshez, felöntöm, paprikát, evőkanál, töltelék, gyökeret, |
|
|
|