Belépés
foldinefehereva: Hosszú és különös
megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére... de idővel belejön az ember.

Sz
2020-08-09 21:56:07
agica2004: Harmónia......
megtalálja a választ. A hindu aszkéták az erdőbe vonulnak meditálni. Bizonyos értelmezésben a sötét erőkre is utal a fénnyel szemben. Ez a lap nehéz szakaszt, kilátástalan, emberpróbáló helyzetet, nehézséget is jelölhet - ha ilyenben vagy, akkor biztat, erőt ad, támogat.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élők számára is hozhat fékevesztett szerelmet, titkos viszonyt. Pár
2020-08-05 15:31:42
eva6: Mai harmónia kártyám
túlvilág között. Jelzi, hogy valahonnan valahová tart egy kapcsolat. A híd, mint jelkép segít a nehézségben. Áthidaló megoldást jelez a problémákra, melyek leegyszerűsítik, megkönnyítik a helyzetet. A hídon való áthaladás megoldásokat hoz. Kapcsolatot mutat két ember között, mely nem feltétlenül szerelmi, lehet akár spirituális, vagy baráti, pénzügyi kapcsolódás is.

Sze
2020-08-04 13:47:02
velemenyezd: Jövő januárban tartja tisztújító közgyűlését a Budapesti Honvéd Sportegyesület
visszarendeződése a normál kerékvágás felé, de még most is elég sok benne a bizonytalanságra okot adó tényező. Gergely István szerint ez mindenki számára rendkívül bonyolulttá teszi még a jelenlegi helyzetet is.
"A versenysport és az az életforma, amelyben egy sportoló tölti a mindennapjait, az edzés-versenyzés ciklikussága egyfajta függőséget okoz. Most egy fontos szegmensbe
2020-08-03 16:42:53
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Lampedusa polgármestere: azonnal le kell állítani a migránsok érkezését
független jelöltként.
A nyár eleje óta sürgeti a vészhelyzet elrendelését Luciana Lamorgese belügyminisztertől és Giuseppe Conte kormányfőtől. A belügyminiszter július 20-án mérte fel a helyzetet Lampedusán, azonnali segítséget ígért, amely azonban még nem érkezett meg.Kezdetben a bevándorlókat Lampedusáról Szicíliába szállították át, de a szicíliai polgármesterek tiltakozása
2020-08-03 14:02:03
velemenyezd: Javulnak a lakosság pénzügyi mutatói az Intrum szerint

Az adósság- és követeléskezelő cég szerint a fellendülés már a második negyedévben elkezdődött. Javulnak a lakossági várakozások, és a fogyasztói bizalom, bár a fogyasztás annak ellenére sem esett vissza látványosan, hogy a magyarok mintegy 60 százalékának visszaestek a bevételei a válság miatt - írták az egyik korábbi jelentésükre hivatkozva. A lakossági várakozások alakulás
2020-08-03 11:51:45
velemenyezd: Labdarúgó NB II - Döntetlennel kezdett a Vasas

Az első kör zárómérkőzésén a Kazincbarcika szerzett vezetést negyedóra játék után. Az angyalföldiek ezt követően több helyzetet dolgoztak ki, de sokáig nem tudtak betalálni, majd Feczesin Róbert a 64. percben megtörte a gólcsendet. A folytatásban is ment előre a Vasas, de újabb gólt már nem szerzett.
Merkantil Bank Liga NB II, 1. forduló:
--------------------------
2020-08-02 22:16:29
velemenyezd: Labdarúgó NB II - Nyíregyháza-győzelemmel indult az új idény
ellenfelüknél, a második félidő elején pedig tizenegyeshez jutottak, de nem tudtak élni a lehetőséggel: Szakály Attila lövését Fadgyas Tamás kivédte. A vendégek nem sokkal ezután nagy helyzetet hagytak ki, de az eseménydús kezdéstől lendületbe jöttek, stabilabban futballoztak, és egy ellentámadás végén a 84. percben Hornyák Marcell révén megszerezték a győzelmet érő gólt.
2020-08-01 22:13:04
velemenyezd: Jelentősen romlott a fogyasztói hangulat az Egyesült Államokban júliusban
ezelőtt, 2019 júliusában 98,4 ponton állt az index.
Az alindexek közül a következő hat hónapra vonatkozó fogyasztói várakozások mutatója 72,3 pontról 65,9 pontra, míg a jelenlegi helyzetet tükröző almutató értéke 87,1 pontról 82,8 pontra csúszott le.
Az egyéves időtávú inflációs várakozás 3,0 százalékon stagnált, míg az ötéves inflációs várakozás 2,5 százalékról 2,6 sz
2020-07-31 17:32:30
velemenyezd: Minszki zsoldosok - A Kreml az elfogott oroszok szabadon bocsátására számít
arról, hogy mire alapozza az oroszok őrizetbe vételét és a konzuli láthatást sem biztosította. Ugyanakkor kifejezte meggyőződését, hogy a fehérorosz hatóságok hamarosan átlátják majd a helyzetet és szabadon bocsátják őket.
Mint mondta, a két ország elnöke nem beszélte meg az ügyet. A megoldáson a külügyminisztérium és a minszki orosz nagykövetség dolgozik.
A szóvivő hang
2020-07-31 13:34:08
velemenyezd: NAK: 68 kilogramm élelmiszert dobnak ki évente a magyarok fejenként
M
2020-07-31 09:11:29
velemenyezd: Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is
volna, mások mellett Jason Derulóval, John Newmannel, a Rudimentallal, Dub FX-szel és Russkajával.
"Ötvenegy év után ez lesz az első év, hogy SZIN nélkül zár a nyár. De megértjük a helyzetet, és bízunk abban, hogy jövőre újra éled a fesztiválszezon" - írta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője a rendezvény honlapján.
A Fishing On Orfűt augusztus 26-tól 29-ig rendezték voln
2020-07-30 15:31:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Budapesti Honvéd Sportegyesület, Labdarúgó NB II, Egyesült Államokban, Strand Fesztivál, Fishing On Orfű, Gergely István, Luciana Lamorgese, Giuseppe Conte, Lampedusáról Szicíliába, Feczesin Róbert, Merkantil Bank Liga NB II, Szakály Attila, Fadgyas Tamás, Hornyák Marcell, Jason Derulóval, John Newmannel, Kolonics Erika, Fishing On Orfűt, migránsok érkezését, lakosság pénzügyi, fogyasztói hangulat, elfogott oroszok, magyarok fejenként, embereket hagyni, maguk módján, vesztébe saját,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.