Belépés
pacsakute: Gyógynövények vírusfertőzésre
mindenféle vírusra jók ezek a gyógynövények, hiszen már évszázadok óta eredményesen használják őket az emberek, így a mostani nehezebb időszakban is érdemes fogyasztani belőlük.

Mi a helyzet akkor, ha bejutott valamelyik vírus a szervezetünkbe és már tünetek is jelentkeznek? Erre milyen gyógynövényt ajánl?

Valójában a testünk állítja elő a legjobb gyógyszerek
2021-04-20 22:13:12
koszegimarika: Mennyi olyan tett és gondolat vesz körül
magunkat, mert mást akarunk hinni. Az elkövetkezendő időszakban letisztul a kép. Rálátást kaphatunk, hogy mikor, mivel hitegettük magunkat, és minek mi a valós alapja. Tisztulni fognak helyzetek, kapcsolatok. Semmi nem marad titok. Önmagunk előtt se. Magunkat sem fogjuk tudni áltatni, be- és kimagyarázni dolgokat. Az élet elénk teszi a valós helyzetet, hogy eldöntsük mi az ami kel
2021-04-18 07:35:52
menusgabor: Várat magára az igazi tavasz - Drágulást okozhat az áprilisi
későn kezdődött, hogy az ottani gazdálkodók még reménykednek. Ugyanis a mostani állapot szerint még elképzelhető, hogy lehet egy fél termésük.

Az őszibarack esetében sem jobb a helyzet, sőt: termőterületének jelentős része Csongrád megyére koncentrálódik, és ott teljes virágzásában érte a fagy a fákat, ott nagyon katasztrofálisnak tűnik jelenleg a helyzet.

Az
2021-04-16 22:30:17
foldinefehereva: Az életek védelme
saját önző vágyait dédelgetve, másokat
gyalázva, a vírus elleni védekezéshez fontos és
szükséges együttműködést megtagadja és az
összefogást szabotálja:
ezt a nehéz helyzetet a maga
előnyeinek építésére
és a többiek teljes ellehetetlenítésére használja...
A kötelességtudókat gyűlölködő és gyűlöletkeltő támadásokkal bombázza,
az soha ne
2021-04-15 19:44:52
pacsakute: Koronavírus és az immunrendszer

Forrás: Dr. Shiva Ayyadura videóbeszéde
Dr. Shiva Ayyadurai a Massachusetts Institute of Technology-n 4 PhD szerzett kutató professzor egy videóban fejtette ki nézeteit a koronavírus helyzetről.

A videó eredetiben is megtekinthető, én csak röviden összefoglalom a professzor mondandóját.

Bevezetőjében éles kirohanást intéz a politikai elit és az egé
2021-04-15 10:15:04
eva6: 5307 az új fertőzött, elhunyt 256 beteg
vagy szociális dolgozók, akik eddig nem éltek az oltás lehetőségével, de meggondolják magukat az intézmény vezetésénél jelezhetik e szándékukat. Azokba az intézményekbe, ahol a járványügyi helyzet eddig nem tette lehetővé az oltást, az oltócsapatok visszatérnek. Az idősotthonokban már egyértelműen érezhető a védőoltás pozitív hatása.

Harmadik körben, február első hetén
2021-04-15 09:03:43
eva6: 3597 az új fertőzött, elhunyt 285 beteg
ezért a védelmi intézkedések betartása továbbra is fontos. A háziorvosoknál és a kórházi oltópontokon folytatódik a regisztráltak oltása. A kormány mai ülésén is értékeli a járványügyi helyzetet.

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldása első fokozatának feltétele a 2,5 millió beoltott volt. Eszerint a kijárási tilalom az este 10 óra és reggel 5 óra közötti időszak
2021-04-14 10:25:05
koszegimarika: Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki, mindenki
"Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki, mindenki ellen. Borzalmas vad erők tombolnak. Nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik, nincs belőle kiút. Pedig van, de csak egyéni! Tömeg megváltás nincs! Egyénileg kell megtenned, amiért születtél, be kell töltened a jobbik szerepedet. Mert vigyázz, kínálkozik rosszabb is! Próbáljátok magatokat megismerve, másokat
2021-04-14 07:35:14
menusgabor: A mesés India – mesék nélkül
világszerte hatalmas fejlődést mutatnak, és a nálunk is hozzáférhető, jobbára rövid és összefoglaló jellegű írások elnagyoltak, elavultak, ma már tudományosságuk megkérdőjelezhető. Még nehezebb a helyzet a vallástörténet területén, ahol a tömegesen megjelenő forráskiadványok, az etnográfiai terepmunkák és a komplex, multidiszciplináris kutatási eredmények gyakorlatilag zárójelbe t
2021-04-12 20:15:42
eva6: 5077 az új fertőzött, elhunyt 291 beteg
vagy szociális dolgozók, akik eddig nem éltek az oltás lehetőségével, de meggondolják magukat az intézmény vezetésénél jelezhetik e szándékukat. Azokba az intézményekbe, ahol a járványügyi helyzet eddig nem tette lehetővé az oltást, az oltócsapatok visszatérnek. Az idősotthonokban már egyértelműen érezhető a védőoltás pozitív hatása.

Harmadik körben, február első hetén
2021-04-12 11:15:32
kalmanpiroska: Isten miért rendel el próbákat az életünkben?
tenger, kétfelől pedig magas hegy. A fáraó amikor erről tudomást szerzett, akkor valószínű, hogy azt gondolta, hogy könnyű dolga lesz visszavinni Izráel népét Egyiptomba. Azonban az egész helyzetet Isten irányította úgy hogy az ő szuverén terve és célja megvalósuljon.

Vannak akik azt állítják, hogy Istennek semmi köze nincs sok borzalmas dologhoz ami történik a nagyvil
2021-04-11 21:58:50
menusgabor: 125 éve szereztük meg az első olimpiai aranyunk

125 ÉVE SZEREZTÜK MEG AZ ELŐ OLIMPIAI ARANYUNKHajós Alfréd (Budapest, 1878. február 1. - Budapest, 1955. november 12.) magyar építészmérnök, gyorsúszó, labdarúgó, labdarúgó-játékvezető, újságí
2021-04-11 20:00:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Shiva Ayyadura, Shiva Ayyadurai, Massachusetts Institute, SZEREZTÜK MEG AZ ELŐ OLIMPIAI ARANYUNK, Hajós Alfréd, igazi tavasz, életek védelme, átmeneti állapot, mesés India, első olimpiai, mostani nehezebb, helyzet akkor, testünk állítja, legjobb gyógyszerek, elkövetkezendő időszakban, valós alapja, élet elénk, valós helyzetet, ottani gazdálkodók, mostani állapot, őszibarack esetében, vírus elleni, nehéz helyzetet, többiek teljes, videóban fejtette, koronavírus helyzetről,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.