Belépés
velemenyezd: Megújította a médiatanács a baranyai Rádió 1 jogosultságát
testület tízezer forintos bírságot szabott ki a váci Dunakanyar Rádió szolgáltatójára, mert egy vizsgált szeptemberi adáshéten eltért a saját megnevezésétől, kevesebb szöveget, helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és közszolgálati műsort, valamint több zenét és ismétlést tett közzé az általa vállaltaknál.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden e
2019-12-05 10:41:20
velemenyezd: Egy televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács
nézőket.
A körzeti, közösségi InfoRádió szolgáltatójára hetvenezer forintos bírságot szabott ki a testület, amiért a rádió egy vizsgált júliusi adáshéten a vállaltnál kevesebb hírt és helyi közélettel foglalkozó műsort tett közzé.
A Médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe vév
2019-10-16 18:09:29
velemenyezd: Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács
szolgáltatójára tízezer forintos bírságot szabott ki a testület, amiért a televízió egy júniusi adáshéten a hatósági határozatban rögzített vállalásaihoz képest kevesebb közszolgálati, a helyi közélettel foglalkozó és saját készítésű műsort tett közzé.
A helyi, közösségi Karc FM 88,3 szolgáltatójára szintén tízezer forintos bírságot rótt ki a grémium, amiért egy júliusi adásh
2019-10-10 13:01:18
velemenyezd: NMHH: megbírságolták a terézvárosi rádiót

A bírság indoka, hogy a rádió egy májusi adáshéten a szerződésében meghatározott vállalásaihoz képest kevesebb szöveget, magyar zenét, a helyi közélettel foglalkozó, mindennapi életet segítő, a közösséghez szóló műsort, hírműsort, nemzetiségi és közszolgálati műsort tett közzé, ugyanakkor több zenét és ismétlést. Ezenkívül a rádió időnként egyáltalán nem sugárzott adást.
2019-09-18 12:51:14
velemenyezd: NMHH: csaknem 3 milliós bírságot szabtak ki a TV2-re egy vetélkedő miatt
bírságot szabtak ki amiért egy április-májusi adáshéten a szerződésében meghatározott vállalásaihoz képest a rádió kevesebb szöveget, magyar zenét, hírt és közszolgálati, valamint a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsort és több ismétlést tett közzé.
A kazincbarcikai KolorTV-n egy vizsgált áprilisi adásnapon a képújság alatt anélkül volt hallható
2019-07-19 10:11:11
velemenyezd: Rádiós frekvenciákról is döntött a médiatanács
forintos bírságot szabott ki a körzeti, közösségi Karc FM Pécs szolgáltatójára, mert a rádió eltért saját megnevezésétől, a hatósági szerződésben rögzítetteknél kevesebb hírt, a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámot tett közzé, és nem adott közre nemzetiségi vagy más kisebbségeknek szóló műsort sem.
A Kaliber Magazint hatvanezer forint megf
2019-06-13 11:51:35
velemenyezd: NMHH: rádiós ügyekben döntött a médiatanács
jellegű szolgáltatás műsortervi vállalásának módosítását. Ez alapján - többek között - néhány százalékkal több közszolgálati, valamint kevesebb szöveget, illetve hírműsort és a helyi közélettel foglalkozó, a mindennapokat segítő műsort fognak sugározni az adásaikban.
A Budapest 96,4 MHz-cel hálózatba kapcsolt velencei, dunaújvárosi, békéscsabai, székesfehérvári, kiskunfélegyh
2019-05-29 17:06:00
velemenyezd: NMHH: bírságokról és kifogásoló bejelentésekről döntött a médiatanács
adáshét vizsgálata alapján negyvenezer forint bírságot szabott ki a grémium a Rádió 1 hálózat szolgáltatójára, mert több zenét, kevesebb szöveget, magyar zenét, közszolgálati és a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsort adtak le, mint ami a hatósági szerződésükben szerepel.
Kiemelték: "a tanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság
2019-05-29 17:05:15
velemenyezd: Négy rádiós frekvencia sorsáról döntött a médiatanács
testület tízezer forint bírság megfizetésére kötelezte a Karcag FM szolgáltatóját, mert egy februári adáshetének vizsgálata alapján az általa vállaltaknál kevesebb műsoridőt szánt a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorelemeknek, továbbá kevesebb közszolgálati célú műsort, ugyanakkor több ismétlést tett közzé.
A tanács a bírságok kiszabásakor mi
2019-05-02 16:12:56
velemenyezd: Burkolt reklám és műsorrendi eltérések miatt bírságolt a médiatanács
úgy mutatott be, hogy az a termék megvásárlására ösztönözhette a nézőket, reklámjellegét azonban nyíltan nem vállalta fel.
Az Aktív Rádió szolgáltatója kevesebb szöveget, a helyi közélettel foglalkozó, a mindennapi életet segítő és közszolgálati műsort, valamint hírműsort tett közzé a hatósági szerződésében vállaltaknál, ezért a tanács ötvenezer forintos bírságot szabott ki r
2019-04-18 14:11:37
sandrapolke: Időkapszula IX - Hetvenhatodik nap
is tudtam. De mit jelenthetett? Legfeljebb szemmel tartott, s ez a Nagy Gazsi vers miatt volt.
Az élet nem fehér vagy fekete. A nyolcvanas évek minden maszatolás ellenére pezsgő közélettel ajándékoztak meg. Nem értettem mindenkivel egyet, de ez nem jelenti, hogy az embereket barátra és ellenségre csoportosítom. Szellemi izgalmat jelent olyanokkal beszélgetni, akik az enyémtő
2019-02-24 21:17:47
velemenyezd: Médiatanács: kisebb bírságok helyi rádióknak
szerződésükben rögzített vállalásaiktól, illetve a vonatkozó törvényi előírásoktól.
Mindhárom rádió a vállaltnál kevesebb szöveget tett közzé, két rádió kevesebb közszolgálati és a helyi közélettel foglalkozó, mindennapi életet segítő műsorszámot sugárzott a szükségesnél, de volt olyan rádió is, amely egyáltalán nem közölt hírműsorokat a vizsgált adáshéten törvényi kötelezet
2019-02-21 11:01:17
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Időkapszula IX, Dunakanyar Rádió, Karc FM, Karc FM Pécs, Kaliber Magazint, Karcag FM, Aktív Rádió, Nagy Gazsi, baranyai Rádió, rádiót bírságolt, terézvárosi rádiót, vetélkedő miatt, váci Dunakanyar, vizsgált szeptemberi, saját megnevezésétől, helyi mindennapi, általa vállaltaknál, bírságok kiszabásakor, vizsgált júliusi, vállaltnál kevesebb, arányosság elve, ügyek összes, júniusi adáshéten, hatósági határozatban, helyi közélettel, júliusi adásh,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.