Belépés
velemenyezd: NMHH: jól vizsgáztak a magyar joghatóság alá tartozó online tévék a műsorkvóta-kötelezettség terén
Rádió szolgáltatóját húszezer forintra bírságolta a testület, amiért egy vizsgált januári-februári adáshéten szerződéses vállalásaihoz képest kevesebb szöveget, hírt, valamint a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsort, illetve több zenét tett közzé.
A Győr Plusz Rádió egy márciusi-áprilisi adáshéten kevesebb zenét, hírt, helyi közéleti, a helyi m
2020-06-25 09:31:01
velemenyezd: Rádiós frekvenciákkal kapcsolatos és médiafelügyeleti döntéseket hozott a médiatanács
vette pályázati nyilvántartásba.
A testület tízezer forint megfizetésére kötelezte a Balaton Rádió szolgáltatóját, amiért szerződéses vállalásaihoz képest kevesebb szöveget, a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és közszolgálati műsort tett közzé. A szolgáltató megsértette a közszolgálati műsorszámokra vonatkozó törvényi rendelkezést is, valamint túl
2020-06-08 11:01:37
velemenyezd: Rádiós pályázatokról döntött a médiatanács
műsortervi vállalásainak módosításához, így a rádió az eddigieknél kisebb arányban, de a törvényi előírásoknak megfelelő mértékben tesz majd közzé közszolgálati célú, illetve a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámot.
A Miskolc 96,3 MHz körzeti kereskedelmi rádiós frekvencia eljárásában a testület a tartalmi vizsgálat keretében felvilágosítás
2020-05-09 09:21:06
velemenyezd: Rádiós frekvenciákról döntött az NMHH
közölték.
Ismertetésük szerint a mezőtúri Pont Rádió szolgáltatóját 30ezer forint megfizetésére kötelezte a tanács, amiért szerződéses vállalásaihoz képest kevesebb szöveget, magyar zenét, a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és közszolgálati műsort, valamint több reklámot tett közzé. A közszolgálati műsorok aránya a törvény által előírt minimumot s
2020-04-22 16:08:04
velemenyezd: Bírságot szabott ki a médiatanács egy rádióra
grémium 30 ezer forintos bírságot szabott ki a székesfehérvári Alpha Rádió szolgáltatójára, mert a szerződésben vállaltakhoz képest kevesebb szöveget, valamint közszolgálati és a helyi közélettel foglalkozó, a helyi közéletet segítő műsort sugárzott egy vizsgált januári adáshéten.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapjá
2020-03-13 10:25:22
velemenyezd: NMHH: bírságot szabott ki a médiatanács két rádióra
Európa Rádió szolgáltatója negyvenezer forint bírságot kapott, mert eltért saját megnevezésétől, valamint egy vizsgált októberi adáshéten szerződéses vállalásaihoz képest kevesebb a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsort és több ismétlést tett közzé.
A testület a Karcag FM szolgáltatójára pedig azért szabott ki húszezer forintos bírságot, mert eg
2019-12-20 10:11:36
velemenyezd: Megújította a médiatanács a baranyai Rádió 1 jogosultságát
testület tízezer forintos bírságot szabott ki a váci Dunakanyar Rádió szolgáltatójára, mert egy vizsgált szeptemberi adáshéten eltért a saját megnevezésétől, kevesebb szöveget, helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és közszolgálati műsort, valamint több zenét és ismétlést tett közzé az általa vállaltaknál.
A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden e
2019-12-05 10:41:20
velemenyezd: Egy televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács
nézőket.
A körzeti, közösségi InfoRádió szolgáltatójára hetvenezer forintos bírságot szabott ki a testület, amiért a rádió egy vizsgált júliusi adáshéten a vállaltnál kevesebb hírt és helyi közélettel foglalkozó műsort tett közzé.
A Médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe vév
2019-10-16 18:09:29
velemenyezd: Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács
szolgáltatójára tízezer forintos bírságot szabott ki a testület, amiért a televízió egy júniusi adáshéten a hatósági határozatban rögzített vállalásaihoz képest kevesebb közszolgálati, a helyi közélettel foglalkozó és saját készítésű műsort tett közzé.
A helyi, közösségi Karc FM 88,3 szolgáltatójára szintén tízezer forintos bírságot rótt ki a grémium, amiért egy júliusi adásh
2019-10-10 13:01:18
velemenyezd: NMHH: megbírságolták a terézvárosi rádiót

A bírság indoka, hogy a rádió egy májusi adáshéten a szerződésében meghatározott vállalásaihoz képest kevesebb szöveget, magyar zenét, a helyi közélettel foglalkozó, mindennapi életet segítő, a közösséghez szóló műsort, hírműsort, nemzetiségi és közszolgálati műsort tett közzé, ugyanakkor több zenét és ismétlést. Ezenkívül a rádió időnként egyáltalán nem sugárzott adást.
2019-09-18 12:51:14
velemenyezd: NMHH: csaknem 3 milliós bírságot szabtak ki a TV2-re egy vetélkedő miatt
bírságot szabtak ki amiért egy április-májusi adáshéten a szerződésében meghatározott vállalásaihoz képest a rádió kevesebb szöveget, magyar zenét, hírt és közszolgálati, valamint a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsort és több ismétlést tett közzé.
A kazincbarcikai KolorTV-n egy vizsgált áprilisi adásnapon a képújság alatt anélkül volt hallható
2019-07-19 10:11:11
velemenyezd: Rádiós frekvenciákról is döntött a médiatanács
forintos bírságot szabott ki a körzeti, közösségi Karc FM Pécs szolgáltatójára, mert a rádió eltért saját megnevezésétől, a hatósági szerződésben rögzítetteknél kevesebb hírt, a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámot tett közzé, és nem adott közre nemzetiségi vagy más kisebbségeknek szóló műsort sem.
A Kaliber Magazint hatvanezer forint megf
2019-06-13 11:51:35
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Győr Plusz Rádió, Balaton Rádió, Pont Rádió, Alpha Rádió, Európa Rádió, Karcag FM, Dunakanyar Rádió, Karc FM, Karc FM Pécs, Kaliber Magazint, magyar joghatóság, baranyai Rádió, rádiót bírságolt, terézvárosi rádiót, vetélkedő miatt, vizsgált januári-februári, helyi közélettel, helyi mindennapi, márciusi-áprilisi adáshéten, testület tízezer, szolgáltató megsértette, közszolgálati műsorszámokra, eddigieknél kisebb, törvényi előírásoknak, tartalmi vizsgálat, mezőtúri Pont,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.