Belépés
velemenyezd: Peking szerint a hongkongi ellenzéki pártok előválasztása az új nemzetbiztonsági törvénybe ütközhet
felforgatást, a terrorizmust, valamint a nemzetbiztonság veszélyeztetésére külföldi országokkal vagy külső elemekkel való összejátszást sorolja fel, és egyes es
2020-07-14 07:21:01
velemenyezd: Holland rendőrség: egy drogbandához köthető a kínzókamrás konténerbörtön
pénzmosásra és kábítószer értékesítésére használt, EncroChat nevű, titkosított telefonhálózatot. A feltárt üzenetek alapján több mint száz embert vettek őrizetbe Hollandiában. Egyes gyanúsítottak emberek elrablásáról és foglyok kínzásáról beszélgettek. Az ő vallomásuk alapján találták meg a konténereket.
A rendőrség illetékes osztályvezetője szerint a raktárban lévő konténere
2020-07-08 17:02:19
velemenyezd: Konténerekbe rejtett kínzókamrákra és börtöncellákra bukkant a holland rendőrség
titkosított telefonhálózatot.
A feltárt üzenetek alapján több mint száz embert állítottak elő Hollandiában, köztük hatot túszejtés és emberrablás gyanújával tartóztattak le. A gyanúsítottak emberek elrablásáról és foglyok kínzásáról beszélgettek. Az ő vallomásuk alapján találták meg a konténereket.
Andy Kraag, a holland rendőrség illetékes osztályvezetője arról tájékozta
2020-07-07 18:52:06
velemenyezd: Fegyveres rablás miatt tartóztattak le két férfit Vasban
börtönből - kést szorított az egyik megtámadott fiatal torkához és megölésével fenyegetőzött. Ezután az elkövetők bántalmazták a négy fiatalt, akik közül egy könnyebben megsérült.
A gyanúsítottak, miután megszerezték a megtámadott fiatalok értékeit, elfutottak a helyszínről, de távozóban még fenyegetőztek, hogy megölik őket, ha feljelentést mernek tenni.
A közlemény szer
2020-07-06 12:31:44
velemenyezd: Vádat emeltek a Balatonnál drogot terjesztő bűnmegelőzési egyesület tagjai és bűntársai ellen
értékesítette.
Nyomozók 2019 júniusában összehangolt akció keretében házkutatásokat tartottak, amelyek során drogok és készpénz mellett kábítószer-kereskedelemhez szükséges tárgyakat is lefoglaltak. A gyanúsítottak őrizetbe, majd letartóztatásba kerültek.
Az ügyészség a négy férfit jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények el
2020-05-27 10:41:38
velemenyezd: Egy hónapra letartóztatták a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottjait
több emberen elkövetett emberölés bűntette, két társát csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgattak ki gyanúsítottként és előterjesztést tettek a gyanúsítottak letartóztatására.
A letartóztatást a Fővárosi Főügyészség indítványa nyomán a nyomozási bíró vasárnap elrendelte. Az egyik sértett bántalmazásával gyanúsított férfi tekintetében a dönt
2020-05-24 14:41:58
velemenyezd: Gyámügyes, gondnok, idősotthoni vezető fosztogatta a gondozottak vagyonát
mennyiségű készpénzt, személygépkocsit, az egyik sértettől származó ékszereket, valamint a bűncselekményekkel kapcsolatos más bizonyítási eszközöket, okiratokat foglaltak le.
A gyanúsítottak közül többen részbeni beismerő vallomást tettek, mások tagadták a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését. A nyomozó ügyészség eddig 11 embert hallgatott ki gyanúsítottként, hatan letar
2020-05-20 12:57:01
velemenyezd: A rendőrség felszámolt egy bandát, amelyik nőket futtatott Németországban
Megyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást hét ember ellen, a 22 és 38 év közötti gyanúsítottak közül öt nyíregyházi, egy tiszavasvári és egy székelyi lakos.
A gyanúsítottak 2018-tól 2020. május 7-i elfogásukig Németországban üzemeltettek bordélyházat, ahol az általuk kiszerveze
2020-05-09 07:40:51
velemenyezd: Varsó ismét követeli Moszkvától a szmolenszki géproncs azonnali visszaadását

A nemzetközi jog semmilyen szabálya nem ad Oroszországnak alapot arra, hogy visszatartsa a lengyel tulajdont képező géproncsot- hangsúlyozza a minisztérium a Twitter honlapján olvasható bejegyzésben.
Az oroszországi Szmolenszk közelében 2010. április 10-én lezuhant lengyel elnöki repülőgép a Lech Kaczynski akkori elnök vezette magas rangú küldöttséget szállította a katyn
2020-04-10 12:11:24
velemenyezd: Letartóztatta a bíróság a rendőrökre baltával és vasvillával támadó négy férfit
hogy megszöknének, elrejtőznének, a tanúk befolyásolásával esetlegesen veszélyeztetnék a bizonyítást.
A bíróság a letartóztatásról szóló végzésében arra is rámutatott, hogy a g
2020-03-22 16:31:56
klarika47: Tobzoska
HÉT ÓRÁJA SZERZŐ: RIPOST

Először a denevéreket, majd a kígyókat ,,gyanúsították", de hamarosan kiderült, hogy az egyetlen pikkelyes emlős, a tobzoska volt valószínűleg az a vírushordozó, amiről emberre terjedt a jelenleg a világban fertőző COVID-19.

A súlyos tüdőgyulladást okozó vírus tavaly decemberben a közép-kínai Hupej tartomány székhelyén üt
2020-03-17 14:38:01
velemenyezd: Párizsi merényletek - Húsz vádlottja lesz a pernek, köztük Salah Abdeslam
készítették elő aprólékosan a támadásokat" - mondta Jean Reinhart ügyvéd, az áldozatokat képviselő 13onze15 Fraternité-Vérité nevű egyesület ügyvédje a francia hírügynökségnek. "A gyanúsítottak egy részének hallgatása nem akadályozza meg, hogy az igazság kiderüljön" - tette hozzá.
Az 562 oldalas vádiratot november 21-én zárta le az ügyészség, és 1740 felperesnek küldte szét
2019-11-29 16:38:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Salah Abdeslam, Andy Kraag, Fővárosi Főügyészség, Megyei Rendőr-főkapitányság, Lech Kaczynski, ÓRÁJA SZERZŐ, Jean Reinhart, hongkongi ellenzéki, drogbandához köthető, kínzókamrás konténerbörtön, holland rendőrség, hónapra letartóztatták, gondozottak vagyonát, rendőrség felszámolt, szmolenszki géproncs, rendőrökre baltával, nemzetbiztonság veszélyeztetésére, feltárt üzenetek, rendőrség illetékes, raktárban lévő, gyanúsítottak emberek, egyik megtámadott, elkövetők bántalmazták, négy fiatalt, könnyebben megsérült, megtámadott fiatalok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.