Belépés
velemenyezd: Orbán: jó esély van az együttműködés megteremtésére a mérsékelt iszlám pártokkal
ember számára a legfontosabb az identitása, és mi ragaszkodunk nemzeti és vallásos identitásunkhoz - jelentette ki Orbán Viktor.
"Az úgynevezett nemzetközi, fősodorbeli, liberális gondolkodók és médiájuk megpróbál meggyőzni bennünket, 21. századi modern embereket arról, hogy a béke és a szabadság megteremtéséhez az embernek meg kell szabadulnia az identitásától. De mi nem sze
2020-01-23 12:12:08
agica2004: Harmónia......
Ne dönts hidegen! Ha párt keresel, szemléld érzelmeidet a csillogó hó hideg világosságában, illúziók nélkül.

Ezt mondja neked:
Oszd meg problémáidat hidegen, józanul gondolkodó barátaiddal.
A letisztult igazság néha kegyetlen, de hideg és ésszerű nyilvánvalósággal kínálja számodra a megoldást.
A távolságtartás a kapcsolatokban néha segít, néha akadályt j
2020-01-20 15:25:50
maroka: Imádkozott minden megszakítás nélkül.
A 750 éve elhunyt Szent Margitra emlékeztek a Margitszigeten
.............
Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek Szent Margit ünnepe alkalmából a legendás szent tanúságtevő életéről és Krisztus, az eucharisztikus színek mögé rejtőző örök vőlegény iránti életre szóló elköte
2020-01-20 08:56:18
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - Gulyás István: várható volt, hogy jobb erőben leszünk

A szakvezető a 29-28-ra megnyert malmői meccs után elmondta, az volt a tervük, hogy tartsák magukat, ahogyan a norvégok ellen a második félidőben. Várható volt, hogy az elején nagy lesz a nyomás az ellenfél részéről, de a magyarok tudták, ha ekkor nem hagyják elhúzni a szlovénokat, akkor végig "meccsben lesznek" velük.
"Az is várható volt, hogy a második félidőben elfára
2020-01-19 19:21:58
maroka: Dr. Székely János megyéspüspök körlevelét közöljük
Dr. Székely János megyéspüspök körlevelét közöljük, amelyben a budapesti Eucharisztikus Kongresszuson való részvételre buzdítja a híveket. A körlevelet évközi 2. vasárnapon olvassák fel a templomokban.

Kedves Testvérek!
Idén nagy ünnepre készül egyházunk: a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Ahhoz hasonló ünnep ez, mint amikor Jézus bevonult Jeruzsálembe. Az e
2020-01-18 18:03:50
velemenyezd: A magyar kultúra napja - Új könyvsorozatot mutatnak be Budapesten
Könyvek olyan életműveknek és a szerzőikről szóló monográfiáknak ad otthont, amelyek átfogó erejűnek bizonyultak a magyar irodalomban. Az emberi és a nemzeti lét meghatározó kérdésein gondolkodó lírai, epikai, drámai, esszéírói és műelemző munkákat tárják a kötetek az olvasók elé. A Rádiusz Könyvek a Magyar Napló Kiadó gondozásában jelentek meg - közölték a szervezők az MTI-vel.
2020-01-16 15:31:33
velemenyezd: Elhunyt Sir Roger Scruton brit konzervatív író-filozófus
történész, publicista a Twitteren közzétett vasárnap esti méltatásában rendkívüli intellektusnak nevezte Scruton professzort, és ő is kiemelte, hogy Sir Roger a közép-európai másként gondolkodók nagy támogatója volt.
Garton Ash úgy fogalmaz: Scruton provokatív, néha felháborodást kavaró konzervatív gondolkodó volt, olyasvalaki, akinek velük szemben hangoztatott ellenvéleményé
2020-01-13 07:04:06
velemenyezd: Ukrán repülő - Ukrán légi társaság: nem kételkedtünk a személyzet vétlenségében, kijevi reagálások

"Egy másodpercig nem kételkedtünk abban, hogy legénységünk és repülőgépünk nem okozhatta ezt a hátborzongató, szörnyű repülőgép-katasztrófát. Köszönet mindenkinek, aki gondolkodott és elemzett, és osztotta ezt (a véleményt) velünk. Ez nagyon fontos számunkra. Ők voltak a legjobb fiaink és lányaink. A legjobbak" - írta Dihne bejegyzésében.
A MAU - teljes nevén Ukrajna Ne
2020-01-11 14:41:50
velemenyezd: Ellenzéki EP-képviselők: közvetlenül kapjanak EU-s forrásokat az önkormányzatok!
folyamatos megsértése miatt - fogalmazott -, ezért az ellenzéki európai parlamenti képviselőknek az a feladatuk, hogy demonstrálják, Magyarországon van alternatíva, vannak Európában gondolkodó politikusok.
A Jobbik szeretné elérni, hogy az európai ügyészség joghatósága kiterjedjen Magyarországra. Ez garancia lehet arra, hogy közelebb vigyen egy tiszta, átlátható és korrupció
2020-01-10 18:11:57
velemenyezd: John le Carré kapja a százezer euróval járó Olof Palme-díjat
növekedésére Európában és az Egyesült Államokban".
Az 1986-ban meggyilkolt svéd szociáldemokrata kormányfő emlékére alapított Olof Palme-díjat ritkán kapják meg írók. A másként gondolkodó színdarabíró, későbbi cseh elnök Vacláv Havel 1989-ben vehette át. Carsten Jensen dán regényíró 2009-ben, Roberto Saviano olasz író pedig 2011-ben lett díjazott.
Le Carré az elismerést
2020-01-10 13:31:38
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Johnson: Szulejmáni brit katonák haláláért is felelős volt
sajtóértesülések szerint az Egyesült Államok nem értesítette előre a brit kormányt az iráni tábornok elleni légicsapásról.
Boris Johnson kijelentette ugyanakkor: "a legtöbb észszerűen gondolkodó ember" egyetérthet abban, hogy az Egyesült Államoknak jogában áll megvédeni támaszpontjait és katonáit.
Az amerikai fegyveres erők iraki támaszpontja ellen szerdára virradóra vég
2020-01-08 14:52:24
koszegimarika: Vízkereszt vagy háromkirályok napja
a földeken éppen nem volt munka, a farsangi időszak alkalmat adott a vigadozásra . Amikor beköszöntött a tavaszi szántás-vetés időszaka, véget ért minden léha bolondozás, mert minden gondolkodó ember a jövő kenyerére figyelt s figyel ma is, aki a természet ritmusát követi.

Ekkor bontották le a karácsonyi asztalt is, de minden morzsának helye volt és szerepe: a Luca-búzá
2020-01-05 15:16:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gulyás István, Székely János, Elhunyt Sir Roger Scruton, Ellenzéki EP-képviselők, Olof Palme-díjat, Orbán Viktor, Szent Margitra, Erdő Péter, Szent Margit, Eucharisztikus Kongresszuson, Kedves Testvérek, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra, Rádiusz Könyvek, Magyar Napló Kiadó, Garton Ash, Ukrajna Ne, Egyesült Államokban, Vacláv Havel, Carsten Jensen, Roberto Saviano, Egyesült Államok, Boris Johnson, Egyesült Államoknak, együttműködés megteremtésére, mérsékelt iszlám, magyar kultúra,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.