Belépés
kalmanpiroska: Ami embereknek lehetetlen, az Istennek lehetséges
átveszi az irányítást feletted, lehetséges, hogy Isten az abszolút önátadás emberévé tegyen téged. És Isten képes ezt fenntartani. Képes arra, hogy a hét minden reggelén ezzel az áldott gondolattal kelhess fel az ágyból közvetlenül vagy közvetve: "Isten kezében vagyok. Isten gondjaira vagyok bízva. Az én Istenem az én életemet munkálja értem".
Néhányan belefáradtak a megszent
2024-04-18 22:43:31
kalmanpiroska: Paul David Tripp Március 5
lenne, ha mindezeket a dolgokat nem tartanád fontosnak és figyelemre méltónak.
De nem kell aggályként cipelned az életed két legjelentősebb és legfontosabb dolgát. Nem kell azzal a gondolattal gyötörnöd magad, hogy bár ezek a dolgok ma a tieid, holnap már nem biztos, hogy a tieid lesznek. Reggelről reggelre mosollyal az arcodon ébredhetsz, amit az a tudat tesz oda, hogy az él
2024-03-04 22:22:06
lilagondolatok: Kellene az életemben egy ember, ...
legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek.
Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen s
2024-02-13 11:27:33
lilagondolatok: Olvass el naponta néhány igaz szót, ..
magasabb rend szült. Könnyű megkülönböztetni, mert az utóbbi szép. Hozd helyre magad naponta. A légkör, amelyben élsz, szennyes. Tele van negatív adással, fullasztó, boldogtalan, koszos gondolattal. De te nézz a magasba, s hangold magad a nap sugarára. És ne felejts el esténként fölnézni az égre, hogy újra és újra eszedbe jusson: a végtelen gyermeke vagy."

Müller Péter|
2024-01-14 12:41:40
kalmanpiroska: Csodálatos látás
földi hatalmát növeljék. Nem is azért jöttek, mint a mennyei udvar hírnökei, hogy koronát tegyenek Jézus fejére. Koronázása már az idők kezdete előtt megtörtént. A bölcsek egyetlen gondolattal jöttek: Hogy lássák a Királyt. Hogy elfogadják uralmát. És ez, barátom, az az imádat ami méltó a mi Istenünkhöz.

Magasztaljátok velem az Urat...

Uram, tágítsd ki a róla
2024-01-06 22:54:03
liliana01: Tompa Mihály – Őszi tájnak…
tájnak...

Őszi tájnak hervadása!
Őszi napfény ragyogása!
Hervadásból, fényből támad
Lelkemen e kedves bánat.
.
Omlik a lomb, hallgat a dal;
Visszatérek gondolattal
A tavaszra,... ah de annál
Betegebbnek tetszik a táj!
.
Ez a rét volt olyan ékes?
Ez a határ olyan népes?
Ez a halom, völgy és tájék...
Min
2023-11-25 23:36:22
pacsakute: A nyírkai jóslat
ami visszajár. Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé, YOTENGRIT, az ŐS-TENGEREK ISTENE nevében.

A JÓ SZOMSZÉDSÁG TÖRVÉNYE győzedelmeskedik.

A táltosok közös gondolattal kérdezték: ,,Így van ez megírva - nem lehetne-e másképp?"

A SZELLEM erre ezt felelé: ,,Minden jövendölés ókumálás, a múltat meg jelent összekötő vonás folyt
2023-11-11 22:59:14
kalmanpiroska: Krisztus felsőbbrendűsége
a leprásokat és meggyógyítsa a bénákat, kinyissa a vakok szemét, hallásra bírja a süketeket, megszüntesse a viharokat és feltámassza a halottakat, egyetlen szóval vagy akár csak egy gondolattal.

az ő tisztaságának felsőbbrendűségét, hogy soha nem vétkezik, vagy hogy egyetlen ezredmásodpercnyi rossz magatartása vagy gonosz, buja gondolata sincs.

megbízhatóságá
2023-11-03 21:29:27
menusgabor: Marton Pál versei
ÉVEK...Elmúló évek károgják az időt,
még van benne erő, van szeretet,
lassan elkoptatod a szoros cipőt,
de ki fogja húzni a szekeret.

Eljátszottál-e a fásult gondolattal,
mikor rád zúdult kín és képzelet,
hogy egyezkedj a tízparancsolattal,
de nem kell cserélned köpenyed.

Ha eddig nem kopott le róla a folt,
2023-10-17 21:45:23
kalmanpiroska: Velünk az Isten
lesz azzal a nehéz döntéssel, ami előtted áll? Ne fé
2023-10-12 07:53:29
kalmanpiroska: Krisztus felsőbbrendűsége
leprásokat és meggyógyította a bénákat, kinyitotta a vakok szemét, hallásra bírta a süketeket, megszüntette a viharokat és feltámasztotta a halottakat, egyetlen szóval vagy akár csak egy gondolattal.

az ő tisztaságának felsőbbrendűségét, aki soha nem vétkezett, vagy hogy egyetlen ezredmásodpercnyi rossz magatartása vagy gonosz, buja gondolata sem volt soha.

m
2023-10-09 22:54:03
kalmanpiroska: Megtisztítja
hogy ha istenfélőek vagytok, nem lesz idegen számotokra a vessző. A próbáknak el kell jönniük, és el is fognak jönni az utadon.
Ne hagyjátok, hogy bárkit is félrevezessek azzal a gondolattal, hogy imádkozzék a bajért. Hallottam valakiről, aki megtette, de csak egyszer! A megpróbáltatások bölcsebbé tették. Az igaz születésű gyermek tudja, hogyan kell elviselni a vesszőt, de ne
2023-08-30 21:22:55
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Paul David Tripp Március, Tompa Mihály, Marton Pál, Müller Péter, ŐS-TENGEREK ISTENE, SZOMSZÉDSÁG TÖRVÉNYE, nyírkai jóslat, irányítást feletted, abszolút önátadás, áldott gondolattal, ágyból közvetlenül, gondolattal gyötörnöd, tieid lesznek, arcodon ébredhetsz, egyetlen ember, utóbbi szép, végtelen gyermeke, mennyei udvar, idők kezdete, bölcsek egyetlen, határ olyan, táltosok közös, vakok szemét, szoros cipőt, fásult gondolattal, nehéz döntéssel,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.