Belépés
maroka: A Puskás Aréna nyerte az Év stadionja címet
Aréna nyerte a 2019-es Év stadionja címről döntő szavazást
.............
A futballarénákkal foglalkozó stadiumdb.com honlap által meghirdetett verseny kiírása alapján 19 ország létesítményei közül választhatták ki az öt legjobbat a szavazók.
A portál beszámolója alapján a vi
2020-03-26 20:29:37
velemenyezd: Skardelli György: a legfontosabb, hogy jól működik a Puskás Aréna

Az építész kedd reggel az M1 aktuális csatornán nyilatkozott, egy nappal az után, hogy a futballarénákkal foglalkozó stadiumdb.com honlap által meghirdetett versenyen a Puskás Aréna lett a közönségdíjas.
Skardelli jelezte, sokan dolgoztak együtt, és a tervezés folyamán a másik legfontosabb alapelv az volt, hogy megidézze a régi stadiont az új épület.
"Minden értékel
2020-03-24 11:02:22
velemenyezd: A Puskás Aréna nyerte az Év stadionja címet

A futballarénákkal foglalkozó stadiumdb.com honlap által meghirdetett verseny kiírása alapján 19 ország létesítményei közül választhatták ki az öt legjobbat a szavazók.
A portál beszámolója alapján a világ 107 országából 30 632 voks érkezett, ezek majdnem felét, közel 14 955 ezer szavazatot a budapesti stadion kapta. A közlemény szerint a november 15-én felavatott létesí
2020-03-23 19:42:44
zgfumag: Ceaușescu- nem is rajongott a futballért, meg csak egye
Ceaușescu- nem is rajongott a futballért, meg csak egyetlen stadiont rittyentetett szülőfaluja határába. Nem szórta tele új futballarénákkal egész országát.
Arról már nem is beszélve, hogy milyen cudarul végezte!
Márpedig olyan veszély nem tornyosul Magyarország ege fölé, hogy itt nálunk lázadó katonák bárkit is falhoz állitsanak.
Már csak azért sem, mert “
2016-09-06 15:39:21
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Puskás Aréna, Skardelli György, futballarénákkal foglalkozó, építész kedd, tervezés folyamán, másik legfontosabb, régi stadiont, futballarénákkal, közönségdíjas, létesítményei, rittyentetett, választhatták, meghirdetett, nyilatkozott, legfontosabb, magyarország, szülőfaluja, gettyimages, beszámolója, foglalkozó, futballért, állitsanak, skardelli, szavazást, stadionja, csatornán,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.